![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
aşa e la ţigani ! :lol:
|
4 Attachment(s)
Am eu impresia sau se duce forumul?
VW Polo by Danny Screenshots by radu_cainamisir |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Toyota Sprinter Trueno AE86
Radule: nu cred ca se duce forumul , multa lume e in vacanta8)8) |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
Tomas_SlrR- am zis eu ceva ca il termin eu?:-j Desigur daca danny imi zice ca nu are timp sa nush ce si e pacat de el sa nu fie terminat il termin eu in numele cui vrea el. Dar la ce stadiu este nu cred ca mai e mult sa fie terminat...redenumite piesele, facut light glow si cred ca asta e.
balint- e o chestie! Bravo ma! sYdanyel- jantele imi plac dar culoarea e cam...chicioasa :( |
Quote:
Mai peste o saptamana ar trebuii sa fie mai activ:P PS-Frumos polo PS2-Cat despre mine , eu ma abtin sa nu inchid topicu sa ajungem si noi la 1000 pagini:)) |
3 Attachment(s)
dary- m-am gandit ca ar fi vacanta dar tocmai ca lumea are timp liber, de ex la mn cand incep liceul nush daca mai vin cu cate o masina pe zi. Eu astept cu nerabare 900...ca nu mai e mult
Porshe |
2 Attachment(s)
radu_cainamisir - frumos Cayenne si Polo ala al tau :D:)
sYdanyel- frumoasa matza balint - imi place pj`u Si am revenit cu un Prieten pe nume Supernova !..Sper sa va placa! |
5 Attachment(s)
radu - frumusel polo dar mai e de finisat la el pana v-a ajunge la un stadiu ok si porche-ul este frumos
balint - frumoasa masina antreneazate bn ca nu mai este mult pana sambata koe constantza sydanel - bestiala matza adika oricum este bmw si imi place nebunie marca asta vin si eo cu cva mai vechiutz si mai rar bmw e 28 m5 |
3 Attachment(s)
slammed mazda
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut baieti, dupa o pauza destul de lunga am revenit si eu dar sa stiti ca si plecat am urmarit forumul :D btw multi au progresat foarte mult ;)
|
robicutz bine ai revenit :D
Cu parere de rau eu parasesc 4tuning din cauza unor neglijari....Asa ca ne vom revedea alta data!!! |
2 Attachment(s)
8) Like A Boss
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning