![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
;)Infinity;)
|
Selecţii strāmbe, colţuroase...
Plasa in spoiler parcă e pusă cu furca, se vede că ai scos clanţa uşii , să nu mai vorbim de cuciucurile alea, care zici că-s petecite;)... |
2 Attachment(s)
o mazgaleala la scoala urmata de o zi pierduta acasa:D
astept pareri..... P.S. : nu e lucrata in detaliu asa k nu imi ziceti de selectii si din astea......am pus accentul pe design |
Quote:
|
Quote:
|
nu e colorata cu tableta e facuta normal in photoshop......oricum sper sa imi iau tableta cat de curand
|
2 Attachment(s)
Pun si io impala asta.E ceva quick si clean.Numa' bine!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
masina cu care particip la challenge...:-S
cam asta e...pareri??? |
In mare e foarte ok...dar ai zone blurry...zone nefocalizate ;)
|
Quote:
nu vreau sa ma scot...dar nam ce face...asta e. |
Si eu folosesc Paint Shop Pro-ul :-P ...jasc-ul e vechi ..cauta si instaleaza Corel Paint Shop Pro Photo X2 :) ..si selectionezi zonele blurry, apoi le dai sharpness mai mare :)
|
Quote:
ti-as fi foarte recunoscator dak mi-ai da kitu de la paint shopu tau... dak il ai si vrei sa mil dai...lasami id-u de mess pe pm. ms anticipat :D |
bossu - ai luat de pe masina veche doar janta si jumate de cauciuc , restul a ramas de la masina veche.Folia e cam ireala.... ai putea sa te stradui putin mai mult
nld - conceptu in sine e tare dar nu inteleg o chestie , ai vrut sa il faci scoica ? :lol: seby - in partea din fata a masinii se vede ca ai schimbat back-ul , puteai sa cauti alte jante , buza din fata mai bine nu o faceai.reflexiile dupa parbriz nu prea au treaba cu backgroundul fily - super , imi place.janta spate e purin stramba , pe lateralul masinii ai un contrast aiurea al culorillor.daca ai vrut sa faci folie pe geamuri , nu ti-a iesit |
nu chiar........uita-te la conceptele de la mazda...taiki...etc....sunt multe.... si au linii de genul asta....eu am exagerat putin da imi place asa
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning