![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Bucurestiu zice ca esti naspa shantzule :))
Si care e solutia ta?:) Dupa mine este una singura... ce a primit si leelu de atatea ori >:) |
2 Attachment(s)
hey baieti ce mai faceti v`a fost dor de mine ?? :D cam cateva masini s postez da le psotez treptat pt ca (regula 1 o masina pe zii) hehe ok baieti asta e una dintre ele Lambo Reventon fullbrush multi au zis ca stoku e 3d pui mei da nam stiu in fine nu am ciodrit nimik numa am facut fullbrush daca ciordeam ceva mai ziceam in fine cum vi se pare ?? :D
|
buna seara!scuzati-mi absena de pe forum dar am avut unele probleme si nu am mai putut fi asa activ! au aparut de ceva vreme, vad multe masini facute in graba si fara nici un fel de bun simt realizate...e vorba de masini cu jante strambe culoare aiurea si geamuri negre...lucrati mai mult mai bine! nu va grabeste nimeni! promit ca intr-un scurt timp o sa postez si eu o masina facuta mai nou...un cabrio....noroace fratiorului de la Oradea si salutari de la Cheia tuturor!
PS:un pic mai mult efort un pic mai bune masinile! |
Quote:
Daca ai ceva tuning te rog sa postezi manson - pui masina sau continui sa faci chat ? nu mi-o lua in nume de rau , dar pe cine crezi ca intereseaza ca nu ai mai trecut tu pe aici ? :lol: |
adica ?? shantu ce copiere vezi tu?? chiar nu stiu al ce te referi e rebrush 100% :rolleyes2
|
eu prin rebrush inteleg copierea unui lucru deja existent! ai adus ceva nou masini ? NU , ai folosit alt design ? NU , deci ai copiat ce au facut altii ( a copia nu inseamna neaparat sa dai copy / paste)
Nu ai cum sa zici ca nu esti de acord cu ce am scris mai sus. |
Quote:
|
ok santule nu ma mai contrazic cu tine nare rost
|
Quote:
|
Quote:
oricum am dreptate |
Quote:
|
2 Attachment(s)
bine ma voi astia care sunteti mai "tunangii" lol parca photoshop trebuie neaparat sa fac praguri cu aripi si venturi de intrii prin ele ..... **************************************************
si a 2 masina ... cara am facut`o cp + brush nota moderator: daca nu-ti convine, lasa-ne nene si ramai in America ta, n-a uitat nimeni cand ne-ai trimis in ..puncte puncte ... lasa fumurile si taci din gura tu. |
asta cum se numeste? mazda s2000 sau honda rx 8 :lol:
|
mazdaspeed ferrari s2000 ...misto jantele :)
|
mai conteaza acum ce donori a folosit ?! eu zic k lucrarea e destul de buna , cu toate k o mare parte din mashina e cp.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning