![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Ce ziceti?
|
- capota nu respectă curbura părţii din faţă a maşinii;
- roţile nu au o poziţie normală (nu-mi spune că ai vrut să faci "camber", că asta e cu totul altceva); - selecţii colţuroase în partea de jos a spoilerului. |
Quote:
selecti colturoase la spoileru fatza... rotile strambe... deasemenea la roata spate e ceva ciudat...intra in caroserie...nush..e posibil sa mi se para mie... no offence.. oricum...bafta in continuare....:peace: da si u cu parerea la alfa mea de pe pagina anterioara...ms |
2 Attachment(s)
Skoda ... Cometati plz :arrow:
|
Quote:
parerea mea...deci no offence.. am si eu o intrebare...de cat timp faci virtual tuning? is curios si eu... astept raspuns |
intre parte dreapta a masinii si background selectia este foarte colturoasa, pe langa far , iar sub spoilerul fata apare un blurr ciudat.... deocamdata atat am vazut
|
3 Attachment(s)
o superb si de la mn.
|
Quote:
|
Quote:
|
nimeni nu zice nimic de alfa mea de pe pagina anterioara?:|
|
Quote:
Foarte tare masina , se vede ca ai lucrat la ea! Pt restu : Voua nu va e rusine sa postati asemenea masini ? 2 jante strambe ? putin contrast la geamuri si parbriz sa para folie pe geamurile laterale ? Stiti cum arata un site de vt de afara ? a intrat cineva acolo ? NU!!! nu a intrat nimeni pt ca aici la sectiunea de vt sunt cei mai buni zmei si semi-zei ever !!! Intr-un timp intram aici zilnic de placere, acum mai intru doar cand ma plictisesc , si asta datorita voua ! O sa incerc sa fac sectiunea sa fie cum era la inceput cand am invatat eu vt! |
Quote:
|
Quote:
|
shantzule...Oradea e de partea ta,se stie...
|
la fel si Timisoara..:peace:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning