![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
ms mult :P
|
pls mai datzi niste comuri la nissanu meu 350z :lol:
|
@Fily - multumesc pentru aprecieri, de mai imbatranim si noi, atunci cand vine o masina care imi convine iese bine, altfel nu prea! depinde de multe chestii...merci inca odata, sper sa revin cu o lucrare mai buna
@JohnnyX - bara fata e blurry, rotile sunt prea subtiri, masina e asa si asa! @Ca][n- nu imi place cum vine parasolarul ala si efectul de miscare, in rest e ok |
Quote:
chiar daca nu aveam eu boala pe tine tot ti-as fi zis . ;) |
Quote:
in loc sa ne incurajezi tu ne faci sa ne lasam de VT :lol: ai vazut vre-un site din afara cu VT-uri sa vezi cum arata unele :lol::lol: no offence |
Quote:
cu ce v-am descurajat eu ? |
Quote:
oricum m-am convins ca nu se merita(stai te chinui sa faci o masina mai "speciala"si apoi iti sar in cap,si +ca primesti 3 voturi),asa ca am sa fac pentru mine si pt concursuri.va multumesc;) |
geox chill..... cateodata ai feedback positiv , alta data negativ asta e..
|
Quote:
|
Quote:
Aici se afla cele mai bune lucrari de pana acum |
Frate.. fara suparare... Usually, older=smarter... incercati sa va ghidati dupa chestia asta.. most wated facea brush cand majoritatea incercam c/p... macar pentru asta respecta omul si parerea lui...xxx ore de munca nu inseamna neaparat ca e si superextracalifragilistic...
In concluzie.. parerea mea personala este urmatoarea: "Vtuningul se invata intai moral si apoi practic"... |
Quote:
buna explicatie tkz.... |
ma scuzati...dar aici nu e cumva "Comentarii lucrari!" ???
poate exista un topic ceva sau se deschide de "Discutii generale si certuri..." bafta voua |
3 Attachment(s)
masina unui prieten...calitatea pozei nu m-a lasat sa fac mai mult :-S..
comentati va rog... |
..tre sa merem la o bere
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning