![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Adika din hue si saturation?
|
Quote:
|
ms mult mane...raman dator:)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Noul Subaru Justy :arrow:
|
bara e stramba...asta e cea mai vizibila in rest mai sunt si alte greseli:)
|
2 Attachment(s)
custom astra gtc
|
Jantele nu par deloc in miscare, i-ai dat motion blur dar...degeaba, trebuiesc jante in miscare reale pentru un rezultat muuuult mai real. Pe spoilerul fata sunt luminite de salon.
Inca o chestie legata de jante, janta fata e pusa chiar rau, se vede inca bucati din pneul original, + ca pluteste. In rest, misto body kit :D |
jantei fata nu i am dat motion blur, am decupat spitele si am facut cate layere cu ele pe care le am pus in pozitii diferite dupa care am scazut opacity;)
|
Buna idee, dar totusi, ca sa-ti dai seama ..uite asa ar trebuii sa arate in miscare > http://www.tunerzine.com/articles/17...s/_MG_1714.jpg :)
O zi buna ;) |
Ca][n: greselile pe care le'ai facut de la inceput si despre care afirmi cu toata taria ca nu sunt greseli sunt inca prezente... si culmea, inca afirmi ca nu sunt greseli...
|
:D mai usor ce te agiti asa eu am zis doar cum am facut janta fata, nu am zis ca este corect sau gresit, daca n am avut donor cu jante n miscare din unghiul ala am incercat si eu sa o dreg cum pot nu?:D oricum ms eagle pt coment
|
@Rares CRM- parerea ta...oricum mersi.la fel si R-Style
@Reme-culoarea spoilerului ,pragului si wide body-ului sunt foarte diferite si la spoiler iese din perspectiva masinii... wide-u e cam...ciudat..cam tocit..nush...inainte aveai lucrari sooper...ce se intampla?? @sm01tomi- dai reflexie la prag...neonu a iesid binisor.. ms all de commenturi..bafta in continuare:peace: |
Quote:
PS..imi dai si mie donoro folosit la bara fatza pls?? |
1 Attachment(s)
donorul
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning