![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Fratilor, am si oi o intrebare.... Daca prin absurd io aleg piese de caroserie (de pe poza unei masini reale), si le pun pe a mea (virtuala), iar mai tarziu cine-mi reproseaza ca le-a folosit si el.... inseamna ca-l copiez pe tipul respectiv?? Poate io le-a folosit pt ca-mi plac.. si fara sa stiu io ca le-a mai folosit cineva. Am citit ceva de genul.... "Da poza originala" Daca pun si poza originala.... mai ma acuza cineva de ceva.....?? Astept si io un raspuns...:D
|
in primul rand citeste un pik mai atent ce am scris.... nam negat k am luat spoileru de pe masina aia ... am spus k mia placut asa k lam pus pe masina mea... (nam stiut k e regula sa nu iei de pe alte masini deja modificate virtual pt k probabil si el la randul lui la luat de pe o alta masina nuh?)... am inteles msg lui shantzu .... cat despre pufy ce sa zik... invatza sa citeshti fratele meu .... si parerea mea e k nar trebui sa vb asa de park detii forumul asta....
|
2 Attachment(s)
:?
Ce parere aveti? |
Quote:
|
Quote:
|
(!8Y_M nu iti era adresat tie postul de mai sus ii era adresat lui shantzu si lui pufy.....
|
*RA_2fast4u - umbra laterala e total ireala ... in masca puteai sa pui plasa ...
*Reme - jantele si farurile tale imi par cunoscute ... sunt luate dp un audi??? (care e vt) ... *Nubyan - spoileru fata descentrat si de proasta caliatate ... vynilu lateral ireal si de proasta calitate ... ai vopsit aerisirea dp prag ... jantele ... mie unu imi par plate ... *(!8Y_M - dak faci c/p si se intampla sa mai fi facut altcineva c/p de pe aceeasi masina (reala) nu e nimik ... nu se ia nimeni de tine atata timp cat ai poza cu masina originala ... nimeni nu s-ar fi luat de omb* dak ar fi dovedit k nu a copiat spoileru dp o masina virtuala ... *OmB* - chestia cu copiatu nu e o regula pe forumu asta pt k nu e dedicat in totalitate vt-ului ... pe site-urile facute special pt asa cva ai fi fost cu siguranta pedepsit ... |
da patriotu90 eu am inteles msg inca de la shantzu (ma repet nam stiut de "regula" asta)... dar ma deranjat faptul k se baga unele pers kre vb degeaba .....
|
de ce vb degeaba omule?pentru k tu nu ai pic de respect pentru munca altora?huh.......by the way....imi dai si mie niste lecti de citit?k se pare k nu prea ma pricep......
|
2 Attachment(s)
Dacia mea ! Comentati ...
|
n-ai facut mare lucru ... plasa e oribila... iar in partea dreapta a spoilerului ai o pata neagra
|
Deci... din mom. acesta eu nu mai am nik de discutat cu tine... eu nu intru aici k sa stau sa ma cert ... de azi nu mai iau in considerare posturile sau pm tale adresate mie .....( si asa de ramas bun ... aratami si mie 1.unde am scris eu k nam luat spoileru de pe masina aia ....2.unde lam "acuzat" eu pe shantzu k fura munca altora dak tot zici k nu vb degeaba si k stii sa citeshti)...
|
2 Attachment(s)
...si masinutza mea...inca nu e gata...dar totusi comentati
|
nu va mai certati ;) ca va certati degeaba , omb daca tu nu ai luat acel spoiler de pe seatul pus de mine cand vedeai postul meu sigur puneai poza cu spoilerul ;)
daca nu stii afli acum : lucrarile de pe digimods nu sunt c/p ;) sunt brush .... de aceea am facut atat scandal |
Mai am inteles ce ai vrut tu sa zici .... sincer nu miam dat seama k e brush... dar asta nu intelegetzi voi k eu nu am zis nicaieri k nu am luat spoileru de pe masina aia.......
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ce ziceti de Bmw'u meu ? S-ar putea sa mici defecte dar din cauza calculatorului. Lucrez momentan pe un pentium 2 ... e monitoru naspa rau
|
*cobbo - in partea de jos nu se vad in totalitate rotile ... pot sa zik k se vede un fum ciudat ... acea parte e transparenta ...
*DjVictor - eleronu blurry .... fara prelungire ... cand ai decolorat capota ai luat-o cu tot cu stema ... *Reme - eu unu nu iau jante dp vt-uri ... te rog nu ma baga in aceeasi oala ... iar farurile au fost muncite de om pt ca din cate stiu in originala nu erau aprinse angel-eyes-urile ... |
2 Attachment(s)
Um M3 SCL gata ... dati-va cu parerea !
|
aerisirea dp capota in partea dreapta (a privitorului) e ireala ... adik nu i se vad "liniile" ... janta fata blurry ...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
comentatzi va rog :arrow:
|
pragu e blurry ... plasa din spoiler se vede ca e facuta din mai multe parti ... cat despre innegritu geamurilor laterale spate (parerea mea) e ca arata aiurea rau ... plus ca ai selectii aiurea la geamu lateral spate care se vede prin parbriz ...
|
1 Attachment(s)
comment this :???:
|
1 Attachment(s)
comentarii si sfaturi pls!
|
2 Attachment(s)
Comentari please!!!
|
Quote:
|
*Cristi T - angel-eyes-uri ireale ... pe spoiler n-ai reflexii ... janta spate am impresia k e blurry ... geamurile dp partea dreapta (a privitorului) le-ai inegrit ... restu arata aiurea asa simple ...
*ast3riCS - spoileru fata, pragu, lambo-doors, eleronu si jantele sunt de proasta calitate ... culoare ireala + ai vopsit si elementele din plastic si semnalizatoarele care nu trebuiau vopsite ... *Nubyan - pe capota se mai vad urme de unde ai scos masca ... ai cam exagerat cu vynilurile ... eleronun e "ciopartit" ... unde ai scos suportul geamurilor ... pe cheder ink se vad selectii strambe si parti blurry ... reflexia turometrului in parbriz e ireala ... |
2 Attachment(s)
noul Ford Mondeo dupa viziunea mea, nu e cine stie c tuning, dar imi place cum da...ce ziceti?
patriotu90 cum m`am descurcat cu plasele? numai am timp sa mai fac VT :(:(:( |
3 Attachment(s)
Patriotu90 si Reme , nu-mi place sa tunez o masina pana la extrem , imi place mai discret si putin dar cu efect ... daca inteletelegi ...:D , La bugatti nu mai am poza originala dar stiiti voi cum arata ... In rest comentati si niste sfaturi ..
|
*t1grul - unde ai taiat din ornamentu cromat din spoiler ... ai taiat cam stramb ... la fel se vedei si unde era ornamentu dp capota ... plasele astea care le-ai folosit au ele reflexii ... tu treb sa le pui decat umbre ... incearca sa nu mai faci umbra in partea de jos a plasei (ca nu are de unde sa existe) ...
*DjVictor - renault ... cand ai coborat masina ai coborat direct cu locul pe care se sustinea masina ... si nu ai mai refacut "asfaltu" ... pragu de proasta calitate ... bugati ... jantele blurry si se mai vad cateva reflexii aiurea pe ornamentu din masca ... |
Quote:
Nubian ataseaza`mi si mie la sectiunea MATERIAL PT INCEPATORI, efectul acela de fulger 8) DjVictor la Bugatti`ul ala dc e scris in coltz djanonim?? :rolleyes2 |
patriotu90 , dar de Veyron ce zici ?
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
am shi yo o mashina...e cam aproape tot brush....nu prea am mai facut de mult brush
cum a iesit? |
ai cateva pete sub spoileru fata ... o dunga continua sub prag ... nu ai o pleaoapa ... pe pleoapa pe care o ai in partea de sus puteai sa faci mai putina umbra ... usa nu se mai poate deschide ...
parerea mea ... ai putea sa ii pui niste plasa in spoiler si masca ... si sa o cobori ... ar arata super marfa ... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ma stricati masinile , facandu-le in brush ( parea mea ) ... am facut si io Mondeo , era postat mai inapoi cu o pag. asa ca nu mai pun orig . :D , Masina ar merge mai tunata dar treb sa fac rost de masini tunate ...
|
frate prin brush iti poti exprima propriile idei;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning