![]() |
Re: Club ESPERO
A alergato prea tare(ca deobicei) si la cat de "grijuliu" este low.....
|
Quote:
p.s. a pupat nitica benzina :D,si m-am dat nitel cu ea pe curbe,asfalt uscat,jante late,parfum:X |
8 Attachment(s)
hai sa compltez si eu sedinta foto:-) evident daca mi da voie domnul geo-zga sa postez :blink:
pentru ca mi a trimis un pm de credeam ca vrea sa ma bata nene :punch: |
1 Attachment(s)
Hai ca avem espero frumoase,abia astept intalnirea :X
p.s. mane te sun sa vedem ,ce si cum,cu jantele..:-) |
Spuneti-mi si mie espero pe faza scurta ce are h1 sau h7 ca trebuie sa imi iau xenoane si nu stiu ce sa iau
|
Hai ca poate ma fac de ras,dar eu stiu ca-i h1,daca gresesc...sryy:sad:
|
Eu stiam de h7 dar la magazin au zis h1,dar oricum eu stiam ca poti sa pui becurile de la faza lunga la faza scurta si merg
|
Uite ca nu stiu prea bine,eu tot de h7 stiam,dar exact aceeasi faza am patit ca tine,la magazin mi-a zis h1...nu vreau sa te incurc..nu`s nici pe mess ,alde inger sau hot man..sa-i intreb...:sad:
|
are H1
|
1 Attachment(s)
Este h1 sigur (eu miaim pus xenon de curand si h1 am luat)
Pe faza lunga este tot h1 iar la proiectoare este h3 |
Nu doreste nimeni niste jante pe 16? sau schimb cu 14 plus dif:lol:?
|
Ms mult baieti,maine o sa ii pun si eu un kit de slim xenon 6000 k de 35 w,ce ziceti este diferenta mare,am condus multe masini cu xenon dar am inteles ca espero au farurile proaste si nu ar da lumina cum trebuie
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Este o diferenta majora cu xenon pe espero,intradevar farurile de espero cu becuri normale sunt o problema mare dar deh...
|
4 Attachment(s)
Cumpar arcuri sport spate:))
Ehh....mi-am plinit visul :X Pozele facute la repezeala...frig afar domnle`:???: |
Frumos ! Vad ca nu te opresti neam...Good job ! Felicitari!
|
1 Attachment(s)
Merci,merci!
Pe plan audio,au sosit hertz-urile,am decodat kenwood-ul,iar poimaine imi soseste statia aceasta,un GTA 460:lol: |
Gata astazi montai xenonul,nu pot sa zic decat mie mai mare dragul sa ma plimb pe unde e intuneric,se vede bestial,il montai singur singurel.Apropo voi pe gpl aveti obturatorul ala de aer care este la iesirea din carcasa filtrului de aer,mar bate gandul sa il dau jos sa o las cum este e din fabrica sa traga mai mult aer,dar am inteles ca nu ar mai merge bine pe gpl,voi ce parere aveti?
|
Nu mai merge bine fara el!.... lasa-l acolo ca e pus cu un rol...!
|
Quote:
|
Baieti,ma duc sa beau 44 de pahare...si dupa,ma duc sa o tunez,se mai baga cineva?
|
Beuta placuta tuturor:lol:
|
Noroc la baute dar NU CONDUCETI DUPA AIA!
Asta se cheama extremtuning. nu-i bun :) |
Baieti voi stiti ceva de filtru asta,exista la motoarele noastre de 1.8,eu la a mea am schimbat toate filtrele si am dat peste filtru asta de care nu am auzit http://www.ivanyicom.ro/?product_id=864#p-product-864
|
eu zic ca-i de ascona 1.6,1.8..:-)
|
Este este... nu il stiu sa il fii schimbat cineva pana acum... nici eu nu l-am schimbat!
Nu e chiar filtru.... e epurator de gaze... e pe capacu de sus, inauntru lui! |
1 Attachment(s)
Intrebare...dar nu ma injurati..:lol:,as vrea sa-i trantesc un sticker,de culoare negru mat,sub bandou,ceva funny,sau ceva,firma de cauciucuri ,gen :yokohama,ce ziceti?
|
Baieti astazi constatai ca nu imi mergea becul din dreapta pe xenon,il stinsai il aprinsai si mearsa fara nici o problema,dupa vreo 20 de min iar facu faza asta iar la fel il stinsai il aprinsai si mearsa,supa vreo 10 min facu cel din stanga la fel,tot asa stinsai aprinsai no problem si iar dupa 5 min facura amandoua,stinsai aprinsai numai avui probleme toata noaptea.Kitul este unul slim,clasa A+,am garantie un an,dar chiar asa ce ar putea fi
|
sal,mie-mi facea asa din cauza masei,am patit si eu la fel,la mine nu se stingea brusc,palpaia pana se stingea....
|
Quote:
Care e rostul abtibildului?? EU zic sa nu pui.... Andutu nu ma pricep la xenon dar la ce preturi au ajuns sa aiba nu ma mira ca tin 1 zi!! Eu daca o sa imi pun o sa iau numai originale din dezmembrari! |
Quote:
Cat despre abtipild,nush,mi se pare stock,as face-o mai racing asa:lol:,stiu ca nu dau putere,dar estetic... |
Astazi nu imi facu deloc nici o figura,oricum il sunai pe baiat si zisa ca daca mai face nu este nici o problema imi schimba balasturile
|
2 Attachment(s)
salutare
vand jante tsw 16" 4x100 7.5j et gume 205 45 /16 nu sunt indoite sudate etc 250E. 0762106858 |
oaaaa cata activitate pe aici..nu stiu de ce nu am primit nici un mail de notificare :S:S... intalnirea de la Braila sa stabilit pe 17 aprilie,e intr-o duminica :D
|
2 Attachment(s)
Stai fara griji,nici eu nu mai primesc notificari..:???:
Masina astazi a primit 4 jante alpina 15 toli,4x100 7j plus un player Kenwood DPX503 2din 8) Poze maine,sa o fac si eu frumoasa:)) p.s. buzate-le au plecat la schimb pe jante plus 6 bete 8) |
A innebunit lupu. Doar ce iti luasei cauciucurile alea marfa :) Treaba e ca nici alpinele astea nu sunt de colea. Un cunoscator apreciaza :-)
|
Quote:
|
de unde ai luat 2DIN-ul ala??? cat costa?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:52. |
- Copyright 2026 4Tuning