Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

pigoo 01-05-09 20:22

Re: Constanta - Accidente

s-a rasturnat /:) ?

b31rmy 02-05-09 03:02

Accident azi noapte in jurul orei 12 intre hanul piratilor si navodari tabara,un renault megane rasturnat facut praf,5 persoane in masina toti au scapat spre surprinderea tuturor

L.O.R. 02-05-09 03:08

Quote:

Originally Posted by semjke (Post 2281628)
Accident si in Ovidiu circulatia era deviata pe strazile din cartier..

3 morti ...toti pastilati ...coma

X-Ray-Eyes 02-05-09 08:10

Quote:

Originally Posted by NOS_nitros (Post 2281576)
soveja cu tomis (tomis 3) ... o bucata de ford focus cu o bucata audi rs5 .. pagube mari de tot

Ori era A5 ori S5 .. RS5 nici nu a fost lansat.

Ingerasul99 02-05-09 11:18

In jurul orei 21:00 intre vama veche si 2 mai , accident frontal intre un opel sau ford break(nu am apucat sa observ prea bine) si un peugeot 107, destul de grav , circulatie blocata jumatate de ora.A fost si mediatizat.

Most_Wanted 02-05-09 11:27

Quote:

Originally Posted by pigoo (Post 2281681)

Dupa cum arata masina asa pare... nu am apucat sa o vad decat putin

b31rmy 02-05-09 15:23

Ce se mai omoara lumea de 1 mai.Pacat

xcs 02-05-09 16:38

Quote:

Originally Posted by pigoo (Post 2281681)

Eu am trecut pe la ora 16.00 pe-acolo si era pe plafon..pacat de masina.. cica ar fii fost vina taximestristului care a vrut sa-ntoarca.

B-72-RZD 19-05-09 20:02

6 Attachment(s)
La 2 strazi de Tomis Mall, avariate destul de grav, nu cred ca au fost raniti grav, nu prea am putut afla mai multe, sau face mai multe poze, fiindca ma linsau rromii .. :lol:

SMocKey21 19-05-09 21:42

ma cunosc cu unul din pasagerii passat`ului...jetta nu a acordat prioritate de unde a si rezultat accidentul de mai sus ;),raniti grav nu au fost decat niste zgarieturi si dureri...ambele masini praf..mai ales passat-ul full damage.Drive safe!

G0rdy 19-05-09 21:47

aseara pe varianta la ovidiu un tir a calcat pe unu cu bicileta. Vro cateva ore bune le-a luat la politisti ca vada cine e victima dupa ce saracu a fost calcat de rotile de la semiremorca. Mai multe detalii nu am daca are cineva sa zica

B-72-RZD 19-05-09 22:04

Jetta, nu se indrepta spre Tomis iar Passat-ul iesea de pe o straduta? Asa mi se pare, avand in vedere pozitia masinilor.. Cam ce viteza aveau?
Oricum, bine ca au scapat toti intregi, nu stiu de ce, dar ma simt mai bine acum, ca stiu asta.

SMocKey21 19-05-09 22:40

passatul se deplasa pe Mihai Viteazu spre fantasio iar jetta nu a oprit la indicatorul STOP ;) viteza nu o stiu,prietenul meu era relativ speriat si nu sunt politist sa-i cer lux de amanunte.A ! la impact passatul a fost proiectat in stalpul din poze ;)

Psycho 20-05-09 00:10

Am o problema cu biciclisti .. indeosebi cu cei care trec pe bicicleta pe trecere

Urmatorul care mai face asta prin fata mea isi ia bataie ;)

Asa ca daca o fura careva si se lasa cu plangeri stiti de ce si-a luat-o ;)

Sor3L 20-05-09 00:14

Constanta - Accidente

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2334884)
Am o problema cu biciclisti .. indeosebi cu cei care trec pe bicicleta pe trecere

ce mias dorii sa dai peste unu smecher care face si el miscare frumos ca sa saturat de masina si sa te dovedeasca asa frumos cum trece el pe trecere

semjke 20-05-09 20:32

Pe trecere normal si civilizat se trece pe langa bicicleta. Miscare pe bicicleta cu siguranta nu se face cat traversezi o trecere. Psycho ai mare dreptate aici.

G0rdy 20-05-09 21:24

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2334884)

scuze de off...da ce sa zic de pitipoancele alea care trec strada de zic sa se plimba prin "mol"

Psycho 20-05-09 22:07

ma .. cu alea nu e o problema .. asta e .. uneori si mie imi place sa ma uit .. uneori dar cand ma grabesc le imping de pe trecere ;)

CT-05-UST 20-05-09 22:07

bai legal tre sa traverseze pe langa bicicleta pe trecere da dak il calci tot pe trecere e ..... eu am boala pe biciclistii care merg pe strada si te depasesc prin dreapta in aglomeratie de nu ii vezi si mai risti sa le faci cunostinta cu aripa sau portiera ..astia merita batuti

DarkJEDI 20-05-09 22:32

problema nu e a lor e a ta. tu trebuie sa te uiti da nu dai cu usa in ei.daca nu prin dreapta ar trebui sa te depaseasca, pe unde atunci?

CT-05-UST 20-05-09 23:05

sa-i tavalesc atunci ca nu se uita cand se baga sunt si ei participanti in trafic da nu la jaloane si la strecurat

-=X-Team=-82-MDN 22-05-09 14:54

DECI .... de ieri de la ora 5 ... pana azi la ora 12 am vazut nici mai mult, nici mai putin de 12 accidente ... imi pare rau ca nu am avut un aparat cu mine sa fac poze ... A venit caldura ... a inebunit lumea ....
Asa ca ... aveti grija ....

k4r4 22-05-09 16:18

azi am dat si eu un sut unui dobitoc de bloca intersectia in tomis 3 la autobaza...mamili lui...n-am spart proiectoarele, iar bara i-am dat inca o mana de vopsea:)) iar dobitocul, bara crapata, da' n-a coborat sa vada:D

pigoo 23-05-09 00:38

aveti idee ce s-a intamplat ieri (vineri) in mamaia cu 7-le ala care a rupt 2 pomi ? :lol:

Psycho 23-05-09 03:55

nu ... am auzit .. vorbea lumea

ieri accidente cu motoare

motor vs caine pe ferdinant=> motoru cazut cainele mort :)

motor vs opel astra pe soveja => cazut motor , spart carene

motov vs clio la icil => Clio facut botu praf motoru pagube minime

schumi_86 23-05-09 13:14

Din cate am auzit pe la stiri septarul a depasit pe prima banda cu o viteza f.mare si a fost nevoit sa puna frana brusc sau i-a iesit ceva in fata oricum ceva de genu si a pierdut controlu si de aici si rezultatu.....domnu' sofer era f.recalcitrant cu camerele de filmat.....

CT08HDV 30-05-09 00:42

Accident la Galeriile Soveja intre un Kalos de la 944 si un Opel Vectra.Kalosul nu avea nimik dar Opelul avea botul varza

YZF-PWR 30-05-09 08:44

Eu pe soveja am vazut in jur de ora 7 jumatate seara un bmw Z3 si un alt bmw nu mai stiu exact ce era , lovite bine ,politia locala etc , proprietarii mai sa se ia la bataie , mai jos de galeriile soveja spre tomis 3

CT-05-UST 30-05-09 13:10

au luato razna toti aseara era sa ma faca varza un idiot tot cu un logan la sensu giratoriu de la realu nou ...a intrat in giratoriu de era sa imi stearga toata masina si tot el comenta m-am bagat in fata lui si am pus frana brusc da nu m-am mai dat jos ca 20 de m mai in fata era militia

Skyppy 30-05-09 18:53

2 Attachment(s)
Hai ma, da aia cu tico vs TAB nu ati vazut ?:D pe aurel Vlaicu, langa realu nou. Tabu pierdut ulei, tras pe dreapta. Tanti cu tico venit din spate, vrut sa depaseasca, a furat-o de spate si ... zbang. Ghici cine a castigat. De vina, conform politiei, e tico, de fapt conducatoarea auto, pt neatentie in trafic :|

G0rdy 31-05-09 10:17

:)))) asa bune sunt TAB-urile astea..le lovete un ticozaur si gata pe dreapta

k4r4 31-05-09 12:52

da ma...a activat TAB-u camuflaju si nu l-a vazut fomeea:))

L.O.R. 31-05-09 14:04

un super accident aseara pe ploaia aia torentiala ....pe mircea unu cu un ml ...mergea cam cu 120 ...si la semaforu`u cu mamaia s`a oprit in 3 masini...un bmw , o solentza si un ford parca ....daca stiam ce se intampla filmam faza sa radetzi si voi ...

CT 29 R I P 31-05-09 18:22

ti se pare ceva amuzant ca sunt atatia cretini pe sosele...eu unu nu as rade...

L.O.R. 31-05-09 18:46

tocmai ca vad si ei ce se intampla si tot nu ii potoleste d`zeu ...poate daca rad altii de ei cat de fraieri sunt ca isi risca viata si ...masina ...se potolesc ....;)

DarkJEDI 31-05-09 20:53

problema nu e ca isi risca viata lor ca si noi ne mai riscam viata, problema e ca o risca si pe a altora.

Sofro 01-06-09 13:16

Acum jumatate de ora accident pe varianta aproape de campus....un motor facut tandari pe akolo......si la campus la intrare un logan si o nova...nijte popi facusera poc...:P:D

CT08HDV 01-06-09 13:18

Quote:

Originally Posted by Sofro (Post 2370359)
Acum jumatate de ora accident pe varianta aproape de campus....un motor facut tandari pe akolo......si la campus la intrare un logan si o nova...nijte popi facusera poc...:P:D

Daca sunt dobitoci pui popi la volan :D

CT18NRG 01-06-09 20:26

daca vreti imagini de pe la accidente .. eu sunt cam pe acolo .. din natura jobului ... ( de amuzament le ofer .. nu in scopuri legale ( ca nici nu sunt luate in considerare in instanta ))

DarkJEDI 01-06-09 21:37

descarcerare?

All times are GMT +2. The time now is 16:08.

- Copyright 2026 4Tuning