![]() |
Re: Constanta - Accidente
s-a rasturnat /:) ?
|
Accident azi noapte in jurul orei 12 intre hanul piratilor si navodari tabara,un renault megane rasturnat facut praf,5 persoane in masina toti au scapat spre surprinderea tuturor
|
Quote:
|
Quote:
|
In jurul orei 21:00 intre vama veche si 2 mai , accident frontal intre un opel sau ford break(nu am apucat sa observ prea bine) si un peugeot 107, destul de grav , circulatie blocata jumatate de ora.A fost si mediatizat.
|
Quote:
|
Ce se mai omoara lumea de 1 mai.Pacat
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
La 2 strazi de Tomis Mall, avariate destul de grav, nu cred ca au fost raniti grav, nu prea am putut afla mai multe, sau face mai multe poze, fiindca ma linsau rromii .. :lol:
|
ma cunosc cu unul din pasagerii passat`ului...jetta nu a acordat prioritate de unde a si rezultat accidentul de mai sus ;),raniti grav nu au fost decat niste zgarieturi si dureri...ambele masini praf..mai ales passat-ul full damage.Drive safe!
|
aseara pe varianta la ovidiu un tir a calcat pe unu cu bicileta. Vro cateva ore bune le-a luat la politisti ca vada cine e victima dupa ce saracu a fost calcat de rotile de la semiremorca. Mai multe detalii nu am daca are cineva sa zica
|
Jetta, nu se indrepta spre Tomis iar Passat-ul iesea de pe o straduta? Asa mi se pare, avand in vedere pozitia masinilor.. Cam ce viteza aveau?
Oricum, bine ca au scapat toti intregi, nu stiu de ce, dar ma simt mai bine acum, ca stiu asta. |
passatul se deplasa pe Mihai Viteazu spre fantasio iar jetta nu a oprit la indicatorul STOP ;) viteza nu o stiu,prietenul meu era relativ speriat si nu sunt politist sa-i cer lux de amanunte.A ! la impact passatul a fost proiectat in stalpul din poze ;)
|
Am o problema cu biciclisti .. indeosebi cu cei care trec pe bicicleta pe trecere
Urmatorul care mai face asta prin fata mea isi ia bataie ;) Asa ca daca o fura careva si se lasa cu plangeri stiti de ce si-a luat-o ;) |
Constanta - Accidente
Quote:
|
Pe trecere normal si civilizat se trece pe langa bicicleta. Miscare pe bicicleta cu siguranta nu se face cat traversezi o trecere. Psycho ai mare dreptate aici.
|
Quote:
|
ma .. cu alea nu e o problema .. asta e .. uneori si mie imi place sa ma uit .. uneori dar cand ma grabesc le imping de pe trecere ;)
|
bai legal tre sa traverseze pe langa bicicleta pe trecere da dak il calci tot pe trecere e ..... eu am boala pe biciclistii care merg pe strada si te depasesc prin dreapta in aglomeratie de nu ii vezi si mai risti sa le faci cunostinta cu aripa sau portiera ..astia merita batuti
|
problema nu e a lor e a ta. tu trebuie sa te uiti da nu dai cu usa in ei.daca nu prin dreapta ar trebui sa te depaseasca, pe unde atunci?
|
sa-i tavalesc atunci ca nu se uita cand se baga sunt si ei participanti in trafic da nu la jaloane si la strecurat
|
DECI .... de ieri de la ora 5 ... pana azi la ora 12 am vazut nici mai mult, nici mai putin de 12 accidente ... imi pare rau ca nu am avut un aparat cu mine sa fac poze ... A venit caldura ... a inebunit lumea ....
Asa ca ... aveti grija .... |
azi am dat si eu un sut unui dobitoc de bloca intersectia in tomis 3 la autobaza...mamili lui...n-am spart proiectoarele, iar bara i-am dat inca o mana de vopsea:)) iar dobitocul, bara crapata, da' n-a coborat sa vada:D
|
aveti idee ce s-a intamplat ieri (vineri) in mamaia cu 7-le ala care a rupt 2 pomi ? :lol:
|
nu ... am auzit .. vorbea lumea
ieri accidente cu motoare motor vs caine pe ferdinant=> motoru cazut cainele mort :) motor vs opel astra pe soveja => cazut motor , spart carene motov vs clio la icil => Clio facut botu praf motoru pagube minime |
Din cate am auzit pe la stiri septarul a depasit pe prima banda cu o viteza f.mare si a fost nevoit sa puna frana brusc sau i-a iesit ceva in fata oricum ceva de genu si a pierdut controlu si de aici si rezultatu.....domnu' sofer era f.recalcitrant cu camerele de filmat.....
|
Accident la Galeriile Soveja intre un Kalos de la 944 si un Opel Vectra.Kalosul nu avea nimik dar Opelul avea botul varza
|
Eu pe soveja am vazut in jur de ora 7 jumatate seara un bmw Z3 si un alt bmw nu mai stiu exact ce era , lovite bine ,politia locala etc , proprietarii mai sa se ia la bataie , mai jos de galeriile soveja spre tomis 3
|
au luato razna toti aseara era sa ma faca varza un idiot tot cu un logan la sensu giratoriu de la realu nou ...a intrat in giratoriu de era sa imi stearga toata masina si tot el comenta m-am bagat in fata lui si am pus frana brusc da nu m-am mai dat jos ca 20 de m mai in fata era militia
|
2 Attachment(s)
Hai ma, da aia cu tico vs TAB nu ati vazut ?:D pe aurel Vlaicu, langa realu nou. Tabu pierdut ulei, tras pe dreapta. Tanti cu tico venit din spate, vrut sa depaseasca, a furat-o de spate si ... zbang. Ghici cine a castigat. De vina, conform politiei, e tico, de fapt conducatoarea auto, pt neatentie in trafic :|
|
:)))) asa bune sunt TAB-urile astea..le lovete un ticozaur si gata pe dreapta
|
da ma...a activat TAB-u camuflaju si nu l-a vazut fomeea:))
|
un super accident aseara pe ploaia aia torentiala ....pe mircea unu cu un ml ...mergea cam cu 120 ...si la semaforu`u cu mamaia s`a oprit in 3 masini...un bmw , o solentza si un ford parca ....daca stiam ce se intampla filmam faza sa radetzi si voi ...
|
ti se pare ceva amuzant ca sunt atatia cretini pe sosele...eu unu nu as rade...
|
tocmai ca vad si ei ce se intampla si tot nu ii potoleste d`zeu ...poate daca rad altii de ei cat de fraieri sunt ca isi risca viata si ...masina ...se potolesc ....;)
|
problema nu e ca isi risca viata lor ca si noi ne mai riscam viata, problema e ca o risca si pe a altora.
|
Acum jumatate de ora accident pe varianta aproape de campus....un motor facut tandari pe akolo......si la campus la intrare un logan si o nova...nijte popi facusera poc...:P:D
|
Quote:
|
daca vreti imagini de pe la accidente .. eu sunt cam pe acolo .. din natura jobului ... ( de amuzament le ofer .. nu in scopuri legale ( ca nici nu sunt luate in considerare in instanta ))
|
descarcerare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
- Copyright 2026 4Tuning