Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

Io4rap 10-04-08 15:45

Re: Kitch Tuning .... part 2

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 1477361)
kitsch! :):arrow:

eu nu as considera asa ceva un kitch avand in vedere faptul k se vede clar k e facuta la un atelier de tuning si nu intr`o scara de bloc, dar acum fiecare cu parerile lui...

Gabi 10-04-08 15:50

Quote:

Nepotrivit, da ! Kitsch, nu !

aleks 10-04-08 19:28

daca admisiile alea de aer de pe aripi si de pe capota sunt false, e kitsch pt mine...
in rest, exceptand eleronul ala cam mare, si cam fara legatura cu restul liniei, nu-i hidoasa...

ESPinoza 10-04-08 19:34

Quote:

destul de kitchoasa.. imi place culoare, foliile:) si pragurile prizele alea de pe aripi is urate numai zic de hidosenia aia de masca capota e frumusica.

SHOGUN-A8 10-04-08 20:07

Sunt de acord ca arata binisor...oarecum...insa...aerisiri gen M3, capota gen EVO...cam kitsch...ca sa nu mai zicem de bara fatza si de eleron...:rolleyes:
LE: sa nu uitam de chestiile cromate de la geamuri :)

AlliedComposites 10-04-08 22:22

Quote:

Originally Posted by Io4rap (Post 1477375)
eu nu as considera asa ceva un kitch avand in vedere faptul k se vede clar k e facuta la un atelier de tuning si nu intr`o scara de bloc, dar acum fiecare cu parerile lui...

daca-i spui unei firme sa-ti faca spoiler pe portbagaj care sa arate ca arcul de triumf o sa-ti faca... daca zici ca vrei mertzanu tau vechi dat cu vopsea aurie si cu o cruce mare de crom (ca sa para a platina mancatias :lol:) pe capota si un steag gay pe acoperis, fix asta iti fac :lol::lol:

aldoadabass_wrs 11-04-08 22:41

Quote:

hey kid....ce zici dak e un gta acol sub capota care are nevoie de racoare...??
e ciudat de bine copiata...dar nu e chici!...de ce aruncati cu poze aiurea aici?...dak nu va place un bandou sau un stick pe o masina o clasati drept chici...de ce?
nu pricep mentalitatea asta.....ma lamureste shi pe mine cineva.....chici ii masinile alea pline de banda izolatoare shi alte magarii intalnite dar o masina in care se baga zeci de mii eu zic k nu are ce cauta aici....chiar dak nu e pe gustul tuturoe.....fiecare face ce vrea cu banii shi cu pasiunea lui...e adevarat k unii o dau in diverse....dar clar asta nu e chici....e copia fidela a unei japoneze dar....mnah...in fine..

26WRC 11-04-08 23:24

super kitch alfa....

on: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...78&postcount=7 :lol::lol::lol:

Io4rap 12-04-08 15:02

dak ceva nu e pe placul vostru nu cred k este kitch.... asa spuneti despre majoritatea masinilor... recunosc k este facuta urat dar nu are ploape din banda izolier sau sticker cu nike pe luneta sa o puti numic kitch. Si ink ceva, rog pe cei care cred k este kitch sa spuna dc...

26WRC 12-04-08 17:15

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1480315)
super kitch alfa....

on: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...78&postcount=7 :lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by Io4rap (Post 1480600)
dak ceva nu e pe placul vostru nu cred k este kitch.... asa spuneti despre majoritatea masinilor... recunosc k este facuta urat dar nu are ploape din banda izolier sau sticker cu nike pe luneta sa o puti numic kitch. Si ink ceva, rog pe cei care cred k este kitch sa spuna dc...

alfa e Kitch pt ca:
1)imprumut de elemente vizuale de la alte masini (aerisiri laterale gem M3)
2)eleron de 20 cm inaltime pe masina stock, sau eleron total inadecvat ori confectionat artizanal si prost (eleron inadecvat pt formele masinii)
3)elemente cromate pe masini sport non-clasice sau pe masini neingrijite (chestiile alea cromate din jurul geamurilor, manerul usii din drapta)

dacia este kitch pt ca:
1)imprumut de elemente vizuale de la alte masini (faruri, bari, aerisiri - ex: grila de BMW, faruri de Golf IV pe berlina)
2)prize de aer exagerate pt motorul pe care il are

t1grul 12-04-08 17:29

1 Attachment(s)
:D
:lol:
:arrow:

aldoadabass_wrs 12-04-08 17:34

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1480744)
alfa e Kitch pt ca:
1)imprumut de elemente vizuale de la alte masini (aerisiri laterale gem M3)
2)eleron de 20 cm inaltime pe masina stock, sau eleron total inadecvat ori confectionat artizanal si prost (eleron inadecvat pt formele masinii)
3)elemente cromate pe masini sport non-clasice sau pe masini neingrijite (chestiile alea cromate din jurul geamurilor, manerul usii din drapta)

dacia este kitch pt ca:
1)imprumut de elemente vizuale de la alte masini (faruri, bari, aerisiri - ex: grila de BMW, faruri de Golf IV pe berlina)
2)prize de aer exagerate pt motorul pe care il are

hai k la dacie ai nitica dreptate...dar nu pricep inafara de m3/5 u nu ai mai vazut masina cu"branhii" aerisirile alea care in viziunea ta sant chici...mai cauta pe net poze....sau mai iesi pe strazi...nu e un lucru care clasifica m-ul k fiind tata lor....dak are acele branhii.....cat despre eleron....mai gandestete putin...poate ajuta...te ai intrebat dak cumva e gta??....sau nu stii ce-i aia...un motor care are undeva peste 280 hpw...shi dak e lucrat...ii da clasa la tata branhiilor........incearca sa evaluezi ceva mai bine unele imagini...poate te va ajuta...pe viitor, in fine nici mie nu-mi pare o super masina....dsr nu o pot clasifica , k fiind chici....ai putina rabdare sa capeti shi u ceva experienta in d-ale investitiilor in masini shi mai vb dupa...event in cativa ani....fara suparare...cred k shi eu aveam aceeasi viziune asupra masinilor acu cativa ani....dar timpul shi investitul de dragul de a arata masina ta altfel...precum shi bugetul shi gusturile...tin de preferintele fiecaruia....asta ramane la latitudinea ta...toate cele bune, incearca sa iei asta k un sfat nu k o critica....mc!..;)

aldoadabass_wrs 12-04-08 17:36

Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 1480765)
:D
:lol:
:arrow:

vrea si armata lux....apatenta e ceea ce conteaza...=))

eMH 12-04-08 18:42

si acum intrebare...DE CE SA PUI O SIGLA MERCEDES PE HUMMER ???

Probabil ca masina sa para mai interesanta...eu nu cred ca in perioada cand se fabrica hummer h1 (pana sa apara h2) exista un Mercedes cel putin la fel de scump (stock,nu blindat,sau alte alea)...deci inca o data...de ce ???

SHOGUN-A8 12-04-08 20:44

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aldoadabass_wrs (Post 1480227)
hey kid....ce zici dak e un gta acol sub capota care are nevoie de racoare...??
e ciudat de bine copiata...dar nu e chici!...de ce aruncati cu poze aiurea aici?...dak nu va place un bandou sau un stick pe o masina o clasati drept chici...de ce?
nu pricep mentalitatea asta.....ma lamureste shi pe mine cineva.....chici ii masinile alea pline de banda izolatoare shi alte magarii intalnite dar o masina in care se baga zeci de mii eu zic k nu are ce cauta aici....chiar dak nu e pe gustul tuturoe.....fiecare face ce vrea cu banii shi cu pasiunea lui...e adevarat k unii o dau in diverse....dar clar asta nu e chici....e copia fidela a unei japoneze dar....mnah...in fine..

Howdy big daddy :lol:
Pai...cum a spus si bloodfart...o masina poate fi facuta de orice firma de tuning si pot fi bagati oricat de multi bani pentru oricati cai daca produsul finit e un mutant...sunt multe exemple pe forum...gen Cayenne-ul ala de la rusi transformat in monstru. In legatura cu faptul ca odata cu varsta iti schimbi parerea in legatura cu modificarile unei masini...tind sa cred ca poate e invers...atunci cand esti mic iti sar in ochi chestiile stralucitoare si cand mai cresti iti dai seama de ce e ok si ce nu...dar acum depinde de fiecare om in parte :rolleyes2.
Uitati si o poza cu spatele masinii...aripioara BMW...spate oarecum gen Modena...stopuri lexus style...si jantele alea care se vad destul de urat pe masina...

ESPinoza 12-04-08 20:49

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 1481052)
Howdy big daddy :lol:
Pai...cum a spus si bloodfart...o masina poate fi facuta de orice firma de tuning si pot fi bagati oricat de multi bani pentru oricati cai daca produsul finit e un mutant...sunt multe exemple pe forum...gen Cayenne-ul ala de la rusi transformat in monstru. In legatura cu faptul ca odata cu varsta iti schimbi parerea in legatura cu modificarile unei masini...tind sa cred ca poate e invers...atunci cand esti mic iti sar in ochi chestiile stralucitoare si cand mai cresti iti dai seama de ce e ok si ce nu...dar acum depinde de fiecare om in parte :rolleyes2.
Uitati si o poza cu spatele masinii...aripioara BMW...spate oarecum gen Modena...stopuri lexus style...si jantele alea care se vad destul de urat pe masina...

e kitchoasa ea asa dar daca i`ar scoate coada aia de randunica, aerisirile alea de pe aripi si cu eleronu si i`ar pune niste jante GTA si mai umbla la bara aia in fatza ar iesi ceva frumos. deci nu e totul compromis:D

eMH 12-04-08 21:16

mie mi se pare urata orice i-ai face...daca ii schimbi eleron,jante,si bara fata,cum a zis cineva mai sus,parerea mea,deja e alta masina...ea ii urata cu elementele combinate in felul asta...un eleron,un set de jante si o bara fata schimba toata masina...zic eu

Io4rap 12-04-08 21:54

eu zic k gusturile nu se discuta, poate cine stie ala care a facut`o chiar crede k e frumoasa :P

p3rv3r5ul 13-04-08 11:58

1 Attachment(s)
oameni sinceri :D

Mircea-Finutz 13-04-08 14:43

2 Attachment(s)
asta tre sa fie cea mai "adevarata mashina" pe care am vazut-o in viatza mea....deci e o splendoare....:X:X:X:X m-am indragostit instantaneu si a trebuit sa ii fac 2 poze sa vedetzi si voi! Mashina e de.................vis! =)))))))) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

SHOGUN-A8 13-04-08 15:28

Quote:

Originally Posted by Mircea-Finutz (Post 1482141)
asta tre sa fie cea mai "adevarata mashina" pe care am vazut-o in viatza mea....deci e o splendoare....:X:X:X:X m-am indragostit instantaneu si a trebuit sa ii fac 2 poze sa vedetzi si voi! Mashina e de.................vis! =)))))))) :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

E intr-adevar de vis..dar de cosmar...:lol::lol::lol:

B-11-AYG 13-04-08 15:53

doamne cum a putut sa se urce fata aia in cazanu ala? incredibil cum statea ala cu nasu pe sus. impecabila masinuta sa mi-o dea pe gratis si sa imi mai dea 500 ron si nu as luao.

t1grul 13-04-08 16:25

am gasit ceva si pe youtube...
https://www.youtube.com/watch?v=3Y4Oi0SoBok

eMH 13-04-08 16:30

lol,ati vazut cum are dacia aia prinsa bara fata ??

O fi drifter profesionist,ca aia si le prind asa...da' nu una peste alta...

dAImon 13-04-08 22:46

E nevoie de comentarii?
http://daimon.gapo.ro/poze/NKE0Z2QM4...69T7LR5XCW.jpg
http://daimon.gapo.ro/poze/2NX57AEA0...RHGJ9CIR0U.jpg

AlliedComposites 14-04-08 01:26

Quote:

Originally Posted by Io4rap (Post 1481193)
eu zic k gusturile nu se discuta, poate cine stie ala care a facut`o chiar crede k e frumoasa :P

ce-mi place cand aud asta de la cate unu... gusturile nu se discuta... de ce nu?? fiecare isi zice parerea lui, sunt sigur ca daca omului ii place atunci e destul de sigur pe el insusi incat sa nu-i pese de ce cred altii. Sti, de multe ori e bine sa fi un pic deschis la bibilica si sa asculti si opiinile altora pozitive sau negative, pentru ca de multe ori sugestiile oamenilor doar ajuta spre bine...

AlliedComposites 14-04-08 01:28

ce inseamna GTA? ca vad ca unii zic "motor GTA", altii "jenti GTA"....

Spark 14-04-08 08:53

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1483041)

Grand Theft Auto ... ca si jocu` :lol:

aleks 14-04-08 12:40

Quote:

Originally Posted by aldoadabass_wrs (Post 1480775)
hai k la dacie ai nitica dreptate...dar nu pricep inafara de m3/5 u nu ai mai vazut masina cu"branhii" aerisirile alea care in viziunea ta sant chici...mai cauta pe net poze....sau mai iesi pe strazi...nu e un lucru care clasifica m-ul k fiind tata lor....dak are acele branhii.....cat despre eleron....mai gandestete putin...poate ajuta...te ai intrebat dak cumva e gta??....sau nu stii ce-i aia...un motor care are undeva peste 280 hpw...shi dak e lucrat...ii da clasa la tata branhiilor........incearca sa evaluezi ceva mai bine unele imagini...poate te va ajuta...pe viitor, in fine nici mie nu-mi pare o super masina....dsr nu o pot clasifica , k fiind chici....ai putina rabdare sa capeti shi u ceva experienta in d-ale investitiilor in masini shi mai vb dupa...event in cativa ani....fara suparare...cred k shi eu aveam aceeasi viziune asupra masinilor acu cativa ani....dar timpul shi investitul de dragul de a arata masina ta altfel...precum shi bugetul shi gusturile...tin de preferintele fiecaruia....asta ramane la latitudinea ta...toate cele bune, incearca sa iei asta k un sfat nu k o critica....mc!..;)

sa lamurim un aspect, pe care unii poate nu-l sesizeaza: nu e neaparat sa-i zici in engleza:kitsch, poti sa-i spui in romaneste: prost gust sau tiganeala, ca sa fie clar cum catalogam unele masini.
hai sa te intreb o chestie: are cumva carburatie cu admisie directa, ca la muscle cars,sau pentru ce-i trebuie prizele alea de admisie pe capota? nu-mi vine sa cred ca nu gasea alta metoda decat sa puna gaurile alea acolo...
mie mi se pare un laitmotiv al "tiunningului": fa-i ce te pricepi sau ce nu te pricepi, dar trage-i 2 gauri in capota, ca arata cool...
si eu ma pot lauda(nu-s modest din fire) ca am ceva experienta in ale investitiilor in modificari, mai reusite sau nu, dar ca un lucru l-am evitat intotdeauna: sa cad in ridicol.
adica, modificam ce ma pricepeam sau ce reuseam la masina(mi-am cam facut totul singurel) dar ma straduiam sa nu facn imic ce ar putea fi considerat indoielnic. asta ma face sa-i privesc de sus pe cei care pun tot felul de c@c@turi pe masini, fara s-o fac pe modestul, si pe intelegatorul, gen: "lasa-l dom-le ca a investit bani si timp in masina".
nu, daca a facut-o prost, il cataloghezi ca atare, pentru ca modificatul asta vizual(nu mai vorbim de cel tehnic) nu-i pt oricine, si aici trebuie ochi, trebuie pricepere, trebuie bun gust, altfel rezultatul ajunge in rubrici ca asta, si nu vad niciun motiv sa nu fie asa.

sKyNeT 14-04-08 12:44

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1483041)

nu era greu sa dai un google search: http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_GTA

AlliedComposites 14-04-08 18:46

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1483534)
sa lamurim un aspect, pe care unii poate nu-l sesizeaza: nu e neaparat sa-i zici in engleza:kitsch, poti sa-i spui in romaneste: prost gust sau tiganeala, ca sa fie clar cum catalogam unele masini.

kitsch? aia in anglia, sau cineva in lumea asta in afara de romania foloseste cuvantul asta?? hahahahahahahaha

e RICE copiii tatii, RICE!!! RAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSS!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

hahahha, pot sa mi imaginez pe aiuritii aia de englezi :lol:

"Ooh Walter, loook at those hoooligans, driving that kiiitsch"

"Indeed, indeed"

TFK 14-04-08 18:47

OMFG!!!!!!!! http://www.topgear.com/content/timet...ge/pages/0513/

http://www.topgear.com/content/timet...ge/pages/0509/

eMH 14-04-08 20:32

Prin zona unde locuiesc eu,e un Passat vechi (break) cu o gramada de nume de sponsori (OZ,Eibach,Borla si alte alea) dar in schimb are jante de tabla,cauciucuri Toyo Proxes (ma intreb de unde le-a cules) si tip-ul esapamentului lat...

sandrin 14-04-08 23:25

2 Attachment(s)
solnita shadow :D

SV25MBN 15-04-08 03:43

Comice alea de la Top Gear :))

aleks 15-04-08 11:28

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1484283)
kitsch? aia in anglia, sau cineva in lumea asta in afara de romania foloseste cuvantul asta?? hahahahahahahaha

e RICE copiii tatii, RICE!!! RAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSS!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

hahahha, pot sa mi imaginez pe aiuritii aia de englezi :lol:

"Ooh Walter, loook at those hoooligans, driving that kiiitsch"

"Indeed, indeed"

mmm, nope, nu e in anglia folosit
Kitsch e un cuvīnt german, el vine din verbul kitschen, foarte obişnuit īn sudul Germaniei, īn Bavaria, unde aparţinea limbajului familiar şi avea sensul de "a face ceva de mīntuială". Pe aproape se află şi verbul verkitschen, cu īnţelesul de "a substitui, a măslui", adică a da cuiva altceva decīt crede el că primeşte, a-l trage-n piept, cum glăsuieşte argoul. Substantivul kitsch, spune Abraham Moles, a apărut prima oară, cu sensul de azi, la München, īn 1860. Dar care e sensul de azi? Acela de produs cu intenţii artistice, dar de prost gust. Un lucru ieftin din toate punctele de vedere, făcut să īnlocuiască adevărata artă şi să satisfacă nevoia vulgară de frumos-derizoriu.

o alta definitie spune asa:
Kitsch /kɪtʃ/ is a term of German or Yiddish origin that has been used to categorize art that is considered an inferior, tasteless copy of an existing style. The term is also used more loosely in referring to any art that is pretentious to the point of being in bad taste, and also commercially produced items that are considered trite or crass. however, it can be used to refer to any type of art that is deficient for similar reasons,kitsch is said to be a gesture imitative of the superficial appearances of art.It is often said that kitsch relies on merely repeating convention and formula, lacking the sense of creativity and originality displayed in genuine art.

alt exemplu, foarte sugestiv:
Dacă eu iau 3 scīnduri şi le pun cap la cap ca să-mi īncropesc un fel de scăunel improvizat, nimeni n-are de ce să rīdă. Dacă, īnsă, nu mă rabdă inima să-l las aşa simplu şi mă apuc - fiindcă urlă Rembrandt-ul şi Grigorescu-l īn mine - să-l pictez tematic cu baltă, stuf, pestişori, broscuţe, nuferi, pescari şi nelipsita damesă īn slip, obţin un obiect kitsch. Dacă mie nu-mi place că partea dinspre lunetă de la maşină e prea pustie şi o populez cu o mīnuţă care se mişcă, cu un animăluţ care dă din cap, aşezat pe un mileu multicolor, sau, mai nou, cu un set de luminiţe care fug aiurea- sunt īn plin kitsch.

un arhitect celebru dadea cateva sfaturi legate de amenajarea locuintei.
am facut paralela legata de domeniul auto, cu albastru, ca sa fie mai evident...
Sfaturi pentru persoanele care isi decoreaza singure casa(masina):
  • Gandeste-ti interiorul(si exteriorul) ca pe un intreg.
  • Nu aduna obiecte inutile(nu pune pe masina nimic din ce nu e necesar).
  • Nu incerca sa copiezi ceea ce vezi in casele (masinile) altora.
  • Daca nu esti sigura de ceva, cere sfatul unui arhitect sau decorator de interior(al unui tuner profesionist sau al unei firme cu experienta).
  • Reamenajeaza-ti periodic locuinta(masina).

26WRC 15-04-08 20:24

2 Attachment(s)
:lol: funny kitch :-)

eMH 15-04-08 20:37

Ma uit la Matiz-ul asta,si tot incercam sa gasesc ceva bun la el,ca sa iasa ceva de genul "in afara de nu-stiu-ce e reusita masina ! "
Dupa aceea observ ca arata jalnic din orice parte te-ai uita la el !
1.Bara spate e foarte bombata...
2.Autocolantele sunt jalnice...
3.Pragul e mult mai sus in comparatie cu bara spate
4.Jante de tabla + capace = cea mai mare tampenie
5.Bara fata o are stock

Ma intreb ce om normal dupa ditamai eleronul si ditamai bara spate,nu ar pune nimic pe fata...

SV25MBN 15-04-08 21:10

Cine a zis ca e om normal? :) Doamne si cand stiu ce Matizuri frumoase avem printre noi aici.. deci chiar se poate face ceva frumos cu Matizul, nu e nevoie de porcarii din astea.

Mishu-f 15-04-08 22:19

1 Attachment(s)
un veritabil ,,M-power" ........ scuzati calitatea pozei da omu nu avea stopuri si :lol: .......intelegeti voi

All times are GMT +2. The time now is 18:04.

- Copyright 2026 4Tuning