![]() |
Re: Live for Speed
pe ce sv jucati ?
|
89.114.205.14 e inca on intrati :)
|
Unde trebuie sa scriu ip-urile ca sa ma conectez?N(nu m-am mai conectat pana acum prin ip-uri:D)
Cand ami faceti srv sa anuntati ca vreau sa ma bag si eu;) |
4 Attachment(s)
Poze campionat 08/01/2011 :)
|
1 Attachment(s)
O poza si de la mine 8).
|
foarte tare mah :)
|
KrYpToN daia nu imi aluneca mie masina ca zici tu ca nu se face drift cu awd :lol::lol:
|
salut
aş dori să ştiu şi eu de unde aţi luat kitul cu lfs şi dacă îl aveţi licenţiat aş dori să mă reapuc de acestă veche pasiune a mea... jocurile cu maşini.
|
Cand va strangeti atatia da'ti si voi un semn ceva . eu intrai azi si era gol :|
|
Un mic nou clip... -> LFS <-... am reusit sa scot 104.000 scor :rolleyes2
|
Rezultatele de la campionatul din aceasta seara EU SUNT TATAIE/NDC pt cei care nu stiu..
Calificari: Loc:11/ Andy/SS-3p Ne Calificat Loc:10/ Drift Star-6p Ne Califiat Loc:9/ Kamikaze/SS-7p Ne Calificat Loc:8/ Boster/SS-8p Loc:7/ DK/SS-9p Loc:6/ X Team/R3ap3r-10p Loc:5/ (PRG)Tuning-10p Loc:4/ Kid/SS-12p Loc:3/ Vladut/SS-13p Loc:2/Krypton/SS-14p Loc:1/Tataie/NDC-14p Runda 1: Boster/SS V.S Vladut/SS = Vladut/SS (win) X Team/R3ap3r V.S DK/SS = DK/SS (win) Kid/SS V.S (PRG)Tuning = (PRG)Tuning (win) Tataie/NDC V.S Krypton/SS = Tataie/NDC (win) Runda 2: Vladut/SS V.S DK/SS = Vladut/SS (win) (PRG)Tuning V.S Tataie/NDC = Tataie/NDC (win) Runda 3: PT. Locul 3/ (PRG)Tuning V.S DK/SS = DK/SS (win) PT. Locul 1/ Tataie/NDC V.S Vladut/SS = Vladut/SS (win) CLASAMENT FINAL: Loc.1 = Vladut/SS Loc.2 = Tataie/NDC Loc.3 = DK/SS Loc.4 = (PRG)Tuning Loc.5 = Krypton/SS Loc.6 = Kid/SS Loc.7 = X Team/R3ap3r Loc.8 = Boster/SS Loc.9 = Kamikaze/SS Loc.10 = Drift Star Loc.11 = Andy/SS Acestea sunt rezultatele campionatului din aceasta seara sper k data viitoare sa fie mai multii |
Quote:
|
Maine seara incepand de la ora 20:00 invit la un campionat pe toti pasionati de drift lfs intrarea se va face de la ora 20:00 pana la 21:00 apoi de la 21:30 incepem calificarile IP il veti primi maine
|
Tataie eu am iesit pe 4 parca nu pe 5 :|
|
3 Attachment(s)
Poate ma bag si eu la campionat .
Ontopic -> Poze cu masina mea |
Quote:
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Ne-am jucat si azi oleaca.
|
Quote:
|
Quote:
|
Vreau sa stiu cine intra sa joace in campionat.
Pana la ora 20:30 sa isi scrie numele de jucator aici pe site k sa fac lista |
Vad ca va dati cu turbatele...
Are cineva vro setare de drift pt acestea..?Va multumesc Cand mai deschideti srv azi?/Vreau sa ma bag neeaparat:twisted: EDIT: Eu ma bag!! Cu ce masina ne dam ?Ip-urile si portu?:D |
Quote:
|
Se mai tine campionatul ? Reguli ? Cu ce masini ? Ceva detalii despre ora etc ...
|
Quote:
regulile vi le zic pe server cu XRT sau fz5 se va juca o sa las ipul la ora 8 cand se va deschide serverul la 9 incepe campionatul |
Quote:
|
Quote:
vor fi calificarile apoi top8, top4, battle pt locul 3 apoi battle pt locul 1 mai multe detali pe server pt cne vrea, sa isi lase numele sau sa intre pe server intre orele 8 si 9 |
1. DJ 92 FMK (Co5m1n eXtreme) - XRT
|
Pie Flavor (TFK) - XRT
|
2. Pie Flavor (TFK) - XRT Continuati si voi lista |
Intrebare : Daca il am hack-uit (stiu, e foarte urat din partea mea) pot juca, sau trebuie neaparat sa am licenta S2 ?
|
2. Pie Flavor (TFK) - XRT 3. JuST_GiuGiu( GiuGiu @ 4Tuning)-XRT Pacat ca eu ma dadea cu non-turbo.. nu prea m-am antrenat cu XRT!!! P.S DORIFTOOOO:lol::lol:...ne dam pe circuit sau drift? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
So: 1. DJ 92 FMK (Co5m1n eXtreme) - XRT 2. Pie Flavor (TFK) - XRT 3. JuST_GiuGiu( GiuGiu @ 4Tuning)-XRT 4. Mihaita (eMH) - XRT / FZ5 -> Nu m-am decis inca, depinde cum le dau de fund in seara asta! |
[QUOTE=eMH;3969296]Bun asa! Atunci ma bag si eu
So: 1. DJ 92 FMK (Co5m1n eXtreme) - XRT 2. Pie Flavor (TFK) - XRT 3. JuST_GiuGiu( GiuGiu @ 4Tuning)-XRT 4. Mihaita (eMH) - XRT 5. FLoRIN-4Tuning-XRT Powa' :D:X |
Quote:
vei primi ip si jucam |
2. Pie Flavor (TFK) - XRT 3. JuST_GiuGiu( GiuGiu @ 4Tuning)-XRT 4. Mihaita (eMH) - XRT 5. FLoRIN-4Tuning-XRT Powa' :X 6. X4'Drift`Star (DrifterGT) - XRT (s15) |
Am nevoie urgent de ip-hack ....acum am realizat xa nu il am
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning