![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
zgarieturile de langa robinetul de caldura ai idee cu ce se pot scoate? ca am ei eu bord similar si acolo e matuit putin si nu stiu ce pot sa le scot:) ai vreo idee?
|
Quote:
In zona manetei pentru robinetul de caldura nu iti recomand sa lustruiesti sau sa freci cu nimic deoarece se curata insemnele facute cu negru;) Adi, acolo unde am prins cablul de (-) in portbagaj am curatat f bine vopseaua si am intarit cu sudura traversele de fixare a bateriei si a cablului:rolleyes2 |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Azi i-au sosit lu' Bogdan trompetele pentru carburatoare,din pacate el nu le poate vedea live atasez eu pozele sa poata fi vazute. Trompetele sunt turnate din aluminiu si finisate la CNC.
|
Quote:
Bine ca au sosit, incepusem sa-mi fac griji..ca astia aici pe la noi cand intra in greva iti ratacesc si coletul..:rolleyes2 Multumesc:-) |
@valy vtk: se pare ca toata lumea te asteapta cu interes. :) Sper ca nu m-ai uitat cu modina. :)
|
cum se comporta amortizoarele de pe fata cele facute de nea mitica? ca merg si eu zilele astea la el sa imi fac vreau sa stiu dk sunt fiabile ....on topic faina masina eu dk as fiii in locu tau as tine-o numai in show-room
|
2 Attachment(s)
propuneri de text....
|
Quote:
Multumesc pentru aprecieri:-) Afs-Cot, ai PM:-) |
3 Attachment(s)
inca una .
sper sa fie ok gata .. |
Fa-i scrisul cu alb si e f bine:-)..ca sa nu mai incarcam Topicul cu poza de la semnatura:rolleyes2
Multumesc f mult pentru efort:-) |
Quote:
|
frumoasa masina , te invidiez bogdan
|
Quote:
Multumesc:-) Muttley, probabil ca Vali a fost suficient de atent ca sa caute trompete pentru 40.. |
Quote:
|
Quote:
Deh..fiecare cu stolul lui, le spun eu:lol: |
Mie-n poze mi se pareau cam mici.
Dar probabil c-a fost atent, iar mie doar mi se pare :) |
S-a linistit Muttley sunt de 40mm
|
Chiar imi place...prima masinuta stil Gordini din Romania ce imi place foarte mult! Bestiala ..n-am cuvinte. Merita pedeplin tot efortul si munca, este o masina de miliarde! Mult Succes incontiunare.
Cu Drag al vostru DraquVerDe :twisted: |
Salut nu te supara am si eu o intrebare la tine de unde ai luat semnalele abe :D
|
Quote:
|
Ce frumusete...respect pentru oamenii ca tine.
|
Quote:
Multumesc DraquVerde si VladM:-) |
6 Attachment(s)
Primele demersuri spre trecerea gurii de alimentare pe aripa stanga spate..:rolleyes2..incet, incet pun la punct planul pentru a doua etapa de tinichigerie/vopsitorie, etapa in care masina va capata aspectul pe care mi l-am redefinit;)
Si inca o veste buna: am facut rost si de prelata, dintr-un material f bun, prelata cum aveau batranii pe vechile Dacii:-) |
da` carpa din material, cum aveau batranii cand stergeau masina, nu ai gasit?
|
Nu cred ca e cazu' sa il luam la misto' .....
Cel putin el face...nu zice....ca altii ;);) |
subscriu :) eu chiar am vrut sa-l intreb pe bogdan daca nu mi-o da mie,dar m-am abtinut :D mi-as dori si eu, foarte sincer
|
Foarte buna prelata...nu face condens.
Oricum tu o tii numai la garaj... |
Quote:
Am destula constiinta sa nu acopar masina decat dupa ce este uscata(in cazul in care o spal sau o prinde ploaia) si cand am zis ca materialul este f bun chiar nu am exagerat..este pufos la interior si este gros, deci nu e carpa penala. P.S: aceasta prelata a acoperit timp de 20 de ani o Dacie 1300 care arata impecabil la tabla si acum..;) |
Quote:
|
Quote:
Acum cateva zile cand ai pus pozele cu bordul nou montat pusasei si vreo 2 poze cu putina rugina pe podu pedalier fata,cum ai rezolvat-o?sau urmeaza acum in etapa a 2 a?Multa bafta in continuare. |
cred ca etapa a 2-a cuprinde alte aripi ptr fata, gura de alimentare pe aripa, si alte pasaje pe spate.
|
Quote:
Ceea ce am gasit cand am dat jos bordul si toate mochetele era rugina superficiala(la pedalier se exfoliase vopseaua de la lichid de frana scurs si ruginise sub vopsea iar in partea dreapta era ruginit sub aeroterma, din nou ceva superficial) Aceste doua probleme au fost remediate corespunzator, curatand pana la luciu metalic, apoi aplicand grund si la sfarsit vopsea neagra:rolleyes2 Etapa a doua va presupune refacerea pasajelor fata-spate(in conditiile in care vor aparea distantiere de 30mm pe spate si de 20mm pe fata), astuparea gaurilor pentru lampile de marsarriere, scoaterea evacuarii prin pragul dreapta si gura de rezervor pe aripa stanga spate8) Multumesc:-) |
din ce o sa faci distantierele?
|
Quote:
|
Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
O s-o faci si mai frumoasa, o mai urci un stagiu:-), poate mai intervin si alte modificari pe percurs....spor la treba.
|
Quote:
De aceea m-am si hotarat sa nu mai ies cu ea tot timpul si sa ma axez mai atent asupra detaliilor si pe "conservare"..:rolleyes2 Multumesc, deasemenea multa bafta si tie, imi place f mult ce faci cu Sportiva..si a ta va fi o piesa grea peste ceva vreme8) |
Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
|
http://www.jom.de/products/gb/Exteri...universal.html Poate iti vine o idee... :)
|
Mai Bogdane, ai ajuns vedeta prietene. Te-am vazut la Antena 1. I-a placut lui Mitoselu Dacia ta? :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning