Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

IONUT-GBP 21-01-09 23:05

Re: Discutii Diverse Intre Useri

te lasa mami tau sa iesi pe afara ?

:lol:

trafy-vr6 21-01-09 23:08

da, nu sunt ca altii sa nu ma lase tati...:>

trafy-vr6 22-01-09 09:05

vinde careva vreun laptop pe la 11 mil ?

lupalb 22-01-09 11:44

Am io mirya la 13 milioane. Dar nu face nimic.

trafy-vr6 22-01-09 20:20

toti cei care aveati nr meu de orange stergeti`l...mi s`a furat telefonul. Daca va suna careva si va injura sau primiti mesaje aiurea sa stiti ca nu mai e nr meu...multumesc

lupalb 23-01-09 06:24

asta e o scuza ca sa dai tu mesaje si sa injuri pe toata lumea nu?
Lasa ca stim noi.
Astept nou` tau numar offline pe mess sau ceva.

trafy-vr6 23-01-09 07:44

0764177768 , nu e scuza;)

trafy-vr6 26-01-09 07:50

stie careva de vreun accident aseara prin valcea ? cica a murit un baiat si o fata, la pro tv au zis ca faceau curse si aveau 135km/h.....

lupalb 26-01-09 12:45

Chiar sunt curios, il cunostea careva?? Stie careva cate ceva despre el?

DiabloXXX 26-01-09 13:42

Am inteles ca ar fi vb de un Renault Megan sedan VL-99-ALX si sa intamplat pe DN64. Se alerga cu un BMW si ar fi facut accident si ala cu BMW.

trafy-vr6 26-01-09 13:43

laguna 2 vs bmw

narcisvl 26-01-09 14:55

am eu niste poze cu fata si cu baiatul necenzurate cine le vrea i le d-au pe idul de mess:narcisvl

D o n n 26-01-09 16:47

da au fost prieteni buni cu mine...dumnezeu sa ii ierte...sa intamplat la iesire din dragasani spre craiova... pacat....el a avut un cielo cu acelasi nuamr inainte..dar la facut cam praf..apoi si`a luat laguna...primu accident...tot cu fata era... acum se pare ca a fost ultimu drum...el era la 12a...ea la 12 g...eu sunt la h.. prima data au fost zvonuri ca eu am fost...ma sunau prieteni si erau speriati cand raspundeam la tel ..nu credeau ca sunt eu...

DannyKid 26-01-09 17:45

Nu va suparati..nu am inteles ceva:
Baiatu si fata erau in aceeasi masina? sau erau 2 masini diferite?
Eu am inteles ca ei 2 erau intr`una si in cealalta altcineva....de asta sunt mirat..acuma va rog nu va suparati :D

Oricum ...e foarte urat si naspa ce sa intamplat:(

andreyWOB 26-01-09 17:47

baiatul si fata erau intr-o masina (Renault) si mai era inca un baiat intr-o alta masina (Bmw).... Dumnezeu sa-i ierte !

GOGU_VL 26-01-09 18:43

https://www.youtube.com/watch?v=bC5CojVcg5s
http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...-dragoste.html
:???:
DUMNEZEU SA'I AIBA IN PAZA !!!

D o n n 26-01-09 18:56

daca ati vedea pozele de la fata locului,nush cati dintre voi o sa va mai duceti pe bulevard sa alergati la refuz

trafy-vr6 26-01-09 19:00

am vazut eu 2 deocamdata:(

radu_nb1 26-01-09 19:12

pe bulevard nu se va potoli niciunul:)

Kaluvr6 26-01-09 19:59

Frate am vazut si eu pozele si intr`adevar, foarte foarte naspa...dar nu trebuie judecata toata lumea pt un accident....nu am zis ca a judecat vreunu....dar in general asa se intampla...daca se intampla un accident toti astia care se ocupa cu cursele sunt acuzati...de`aia sunt adeptul curselor pe 400m si nu celor la drum lung...unde sunt curbe, copaci, stalpi, alte masini etc. Vrei curbe...du`te pe circuit, nu ai circuit asta e...asteapta pana se face unu...oricum imi pare rau pt ei dar daca au mai avut un accident grav acum un an eu zic ca trebuia sa inteleaga ceva din asta....eu spun din propria experienta...am patit`o pe dealu negru...intr`o curba, era sa ajung ca ei, Doamne fereste, si de`atunci nu mai intru tare in curbe pt ca mi`a fost invatatura de minte. Vb unui baiat care a patit`o, Frate D-zeu nu e caine, iti mai da si cate una dupa cap.

D o n n 26-01-09 20:24

dappp...ai dreptate kalu...eu cand ma pelcat de la locul accidentului...am condus o laguna 2...exact la fel ca cea a decedatului...ma uitam prin ea si vedeam bordul si alea..si aveam in minte imaginile cu masina terminata in pom..plus k eram preteni,colegi...si toate cele..eu am jurat ca nu mai emrg peste 70-80...nu se merita...pt un moment de faima...care oricum apoi se uita...nu are rost...

trafy-vr6 26-01-09 21:52

Are careva idee ce acte imi trebuie sau ce tre sa fac sa schimb numerele la masina ?

andreyWOB 26-01-09 22:40

sa te duci dimineata la zavoi la inmatriculari si sa le dai talonu de la masina... sa le dai niste bani pt numere... 50Ron daca vrei normale si 70 sau 80Ron pentru preferentiale si sa te duci dupa ora 14 sa ridici talonu (in aceeasi zi pt numere la plesneala ) pt preferentiale nu stiu cat trebuie sa stai.... mi se pare ca nu trebuie si altceva :).

trafy-vr6 26-01-09 22:43

si cum le trec in carte .... ? se pot lua nr rosii in timpul asta? ca la preferentiale stau 1 saptamana

andreyWOB 26-01-09 23:36

pai le dai lor certificatu si ei ti-l schimba cu unu nou cu noile numere.... la preferentiale mi se pare ca poti sa dai comanda de numere si sa le platesti anticipat si sa le iei atunci cand vin... nu stiu sigur sigur... dar cel mai bine mergi pana la ei acolo si vorbesti cu o cascheta :).

trafy-vr6 27-01-09 07:27

de certificat nu e problema ca ala oricum il schimba , la cartea de identitate e problema, o sa apara 1 propietar cu 2 nr diferite sau cum...? pot schimba cartea de identitate ? tre sa fac ITP`u iara ?

DjRainManFast 30-01-09 01:26

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 2013105)
dappp...ai dreptate kalu...eu cand ma pelcat de la locul accidentului...am condus o laguna 2...exact la fel ca cea a decedatului...ma uitam prin ea si vedeam bordul si alea..si aveam in minte imaginile cu masina terminata in pom..plus k eram preteni,colegi...si toate cele..eu am jurat ca nu mai emrg peste 70-80...nu se merita...pt un moment de faima...care oricum apoi se uita...nu are rost...

Si ma gandeam ca o sa ne alergam vreodata ca-n transporter! Voi sunteti niste copii....ca altcumva nu va pot spune....ati vazut un accident...si gata....commenturi moraliste si tampite!
Si daca merg eu incet si da altu tare? Frate....eu merg mai tare cu masina...si cateodata destul de tare....crede-ti ca nu stiu la ce riscuri ma supun???crede-ti ca ma sui in masina fara sa stiu ce presupune ceea ce fac? Va spun eu ...NU! Stau de anii de zile si caut sa invat sa conduc cat mai bine...pt ca asta imi place....si imi place viteza! Incerc sa evit cat pot ca sa fac lucrurile astea ilegal sau undeva nesigur...nu imi iese mereu ca deh!
Accidente vor mai fi sute ca asta...vor mai muri multi...unii vinovati (ca daca te sui beat la 18 ani dupa 2 luni de permis si mergi cat poti tu...nu e vina nimani...nu vb de cazul de fata) alti nevinovatii! Daca scriem noi aici nu o sa schimbe nimic...eu am vazut accidente mortale pe viu....si cand am plecat am mers tot cum merg eu.....baga-ti-va mintiile in cap.....te simti ca nu esti in stare....mergi prudent....crezi ca esti in stare.....mergi mai prudent!
Si numai injuratii viteza.....ci injuratii pe aia care NU FAC DRUMURII!!!

DiabloXXX 30-01-09 09:23

Bv. cucule. Ia uite ce zice la semnatura mea.

Robbert 30-01-09 09:38

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 2022326)
Si ma gandeam ca o sa ne alergam vreodata ca-n transporter! Voi sunteti niste copii....ca altcumva nu va pot spune....ati vazut un accident...si gata....commenturi moraliste si tampite!
Si daca merg eu incet si da altu tare? Frate....eu merg mai tare cu masina...si cateodata destul de tare....crede-ti ca nu stiu la ce riscuri ma supun???crede-ti ca ma sui in masina fara sa stiu ce presupune ceea ce fac? Va spun eu ...NU! Stau de anii de zile si caut sa invat sa conduc cat mai bine...pt ca asta imi place....si imi place viteza! Incerc sa evit cat pot ca sa fac lucrurile astea ilegal sau undeva nesigur...nu imi iese mereu ca deh!
Accidente vor mai fi sute ca asta...vor mai muri multi...unii vinovati (ca daca te sui beat la 18 ani dupa 2 luni de permis si mergi cat poti tu...nu e vina nimani...nu vb de cazul de fata) alti nevinovatii! Daca scriem noi aici nu o sa schimbe nimic...eu am vazut accidente mortale pe viu....si cand am plecat am mers tot cum merg eu.....baga-ti-va mintiile in cap.....te simti ca nu esti in stare....mergi prudent....crezi ca esti in stare.....mergi mai prudent!
Si numai injuratii viteza.....ci injuratii pe aia care NU FAC DRUMURII!!!

intr;un fel ai dreptate, ca sa te gandesti la viteza trebuie sa inveti sa conduci mai intai, sa'ti formezi reflexele si sa'ti cunosti masina , ce poate si ce nu! adevarul e ca marea majoritatea suntem ipocriti cand zicem: vai doamne conduce prudent si nush ce (sunt si exceptii ) cand de fapt si noi am avut daca nu momente cel putin un moment in care ne'am riscat aiurea si am avut noroc! acum ideal ar fi sa ne dam seama ce a fost noroc chior si ce a fost indemanare si sa invatam sa calcam pedala numai cand suntem 100% siguri ca detinem controlul!

mie sincer imi pare rau de fata care n'a avut control asupra vietii ei..

trafy-vr6 30-01-09 09:42

Iti trebuie si masina de care sa fii sigur ca raspunde cat de cat corect la cerintele tale.

Robbert 30-01-09 09:48

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2022682)
Iti trebuie si masina de care sa fii sigur ca raspunde cat de cat corect la cerintele tale.

dap + drumuri bune cum zice si DjRainman
conditiile de drum conteaza foarte mult (vreme, starea carosabilului,daca zona e populata sau nepopulata, pericol de caini, vaci, pisici, oameni, lungime, latime, pomi , santuri, capete de poduri, curbe deosebit de periculoase etc etc etc )

DiabloXXX 30-01-09 10:26

Exista trei posibilitati cand esti la volan. Prima conduci sportiv pt ca sti sa conduci, nu conduci sportiv pt ca sti ca nu le ai si stai in banca ta sau ai impresia ca sti sa conduci si patesti ce a patit baiatu de la dragasani. Parerea mea este ca tre sa te nasti cu niste deprinderi si aptitudini ca sa poti sa conduci sportiv mai ales pe drumurile publice. Si dupaia e nevoie de experienta.

trafy-vr6 30-01-09 10:44

Nimeni nu se naste invatat, experienta de a conduce o inveti pe parcurs. In fiecare zi inveti cate ceva nou. Nu poti sa zici ca Sebastian Loeb cand s-a nascut stia sa conduca sportiv si la 18 ani alerga deja in WRC

radu_nb1 30-01-09 11:07

mai trafy eu si cucu pe la vreo 7-8 ani asa ne-au dus parinti la preselectia de pilotii de macadam:)) si eu am fost repins:) pe cucu l-au acceptat si cand a plecat la start i-am facut sabotaj la masina:) si a pierdut , asa ca acum ne plimbam ca in transporter, amand am luat aceeasi curba din ostroveni:) unde am ars 2 jenti,eu ca pagubele lui nu le cunosc.

Asa ca poti sa mergi si cu 60 -70 sa te omoare altu dak asa iti este scris, dar daka te omori cu mana ta asta e altceva, intratu in curbe tare ,depasiri la limita,etc si frate pana la urma iti pui o limita de viteza singur in functie de masina pe care o conduci, cum am eu g2 ma apuc si dau cu 130-140 pe curbe si poate sa cedeze orice ca e veche masina.
Repet nu sti sa conduci rapid nu o faci, sau eventual dak vrei asa ceva o iei de la zero cum a facut cucu, si asta pe masina ta nu sa o strici pe a altuia

DiabloXXX 30-01-09 11:23

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2022836)
Nimeni nu se naste invatat, experienta de a conduce o inveti pe parcurs. In fiecare zi inveti cate ceva nou. Nu poti sa zici ca Sebastian Loeb cand s-a nascut stia sa conduca sportiv si la 18 ani alerga deja in WRC

Eu nu zic ca te nasti invata. Eu zic ca te nasti cu niste reflexe si deprinderi care alti nu le iau. Poti sa experimentezi tu cat vrei cu volanul. La uni se prinde la alti nu. Uni pur si simplu nu au ce le trebuie.

trafy-vr6 30-01-09 11:30

@ DiabloXXX --> aici ai dreptate, eu am inteles ca te nasti invatat :D
@ Radu---> pe tine nu prea te-am vazut ca in Transporter dar nu mai ai mult :)) nimeni nu stie sa conduca tare sau rapid cum ziceti voi. niciodata sa nu ziceti: da domne, eu stiu sa conduc tare, agresiv, sportiv pentru ca nu e asa, odata si odata o sa vezi ca nu e adevarat, unii se bazeaza prea mult pe masini. E clar ca o faci pe masina ta, pe a altuia nu iti prea permiti .

DiabloXXX 30-01-09 12:20

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2022938)
@ DiabloXXX --> aici ai dreptate, eu am inteles ca te nasti invatat :D
@ Radu---> pe tine nu prea te-am vazut ca in Transporter dar nu mai ai mult :)) nimeni nu stie sa conduca tare sau rapid cum ziceti voi. niciodata sa nu ziceti: da domne, eu stiu sa conduc tare, agresiv, sportiv pentru ca nu e asa, odata si odata o sa vezi ca nu e adevarat, unii se bazeaza prea mult pe masini. E clar ca o faci pe masina ta, pe a altuia nu iti prea permiti .

Poate ca nu isi permite sa mearga tare cu alta masina ca s-ar supara propietarul. Dar sunt uni oameni care pot sa mearga tare pe orice vehicul chiar daca e prima oara cand merg. Eu daca ma urc pe o masina cu care nu am mai fost dupa o ora de mers cu ia deja pot sa tio duc la limite. Acelasi lucru o fac si pe motocicleta, atv, jetski, orice cu motor. Asa si cucu, i-am dat cupra si dupa doua ture deja avea 200 la ora.

trafy-vr6 30-01-09 12:23

Vorbeam de oameni cu mai putina experienta :D Eu nu`l vad pe Cucu sa mearga linistit....:)sigur o sa scoata din faliment firmele de cauciucuri cand si`o lua 3`ar:))

DjRainManFast 30-01-09 12:35

Eu nu am zis ca cineva stie sa mearga tare si nu poate pati nimic! Mor in accidente de masini piloti din competitii auto! Dar una e sa mergi tare....si sa incepi sa te mai interesezi de comportamentul masini, de cum afecteaza anumite componente comportamentul ei, de tehnica de a aborda viraje ...si multe chesti din astea ! Si mai conteaza si experienta...si eu la 18 19 ani...meargeam de parca eram posedat de o fiinta malefica....am avut noroc ca am scapat....acum m-am mai schimbat...dar nu pot sa spun ca nu sunt norocos atunci cand ma dau jos din masina dupa un mers tare! Problema e ca unii forteaza norocul asta prea mult...si au impresia ca masinile sunt un fel de capsula a timpul si ca ei sunt un mini schumacher dedescoperit! Eu zic ca subiectul asta e unul taboo....discutat si para discutat....un raspuns la asa ceva nu se va gasi niciodata....argumente pro si contro mereu vor fi aduse......si ghici ce?? Nu se va schimbat nimic! In loc sa discutam aiurea ...si sa dam sfaturi impocrite doar ca sa fim in vb ...mai bine ne-am uni fortele si am face ceva in sensul ca am putea face ceva sa ajunga si la urechile oameniilor altceva decat campaniile stupide gen : VITEZA UCIDE!
In europa exista o companie care testeaza calitatea drumurilor si le da stele..la fel ca euro ncap la masini! In anglia 40% din drumuri au cotatia de 1 stea (din 4 maxim)! Aveti curaj sa puneti pariu ca in romania 90% sunt de 1 stea..cu indulegenta!!!!???

Kaluvr6 30-01-09 12:51

eu unu...ma refeream strict la accidentu cu pricina de la Dragasani unde un baiat si o fata au murit, si mie cel mai rau imi pare de fata...pt ca nu avea nici o vina si a murit urat rau de tot. Eu ma puneam in locul lor, pt ca si eu am prietena si am avut nenumarate certuri pt faza cu cursele, pt ca eu nu refuzam pe nimeni care venea paralel sa se ia cu mine, oriunde oricand cu sau fara prietena in masina. Ma potolisem o vreme dupa care am luat`o de la capat. Acum dupa ce am vazut accidentul ala si ma gandeam Doamne fereste putea sa fie oricine in locu lor, nu ma mai alerg cu prietena in masina indiferent cine vine paralel, indiferent de ce vb aud dup`aia etc. Pur si simplu nu mai fac asa ceva. Cand s`a dat prietena jos deja e alta poveste. Plus ca nu ma dau la drum lung pt ca sunt foarte multi prosti care nu stiu ce sa faca cu chestia aia rotunda din fata lor si din cauza unuia poti s`o mierlesti, asa ca daca ma apuc vreodata nebuneala, la primu VTM sunt inscris si gata, acolo e strict eu masina si strada si daca o patesc o patesc eu din vina mea. Nu prea ma pasioneaza pe mine cursele la drum lung dar probabil ca daca am fi avut un circuit ca in afara unde poti sa te duci sa iti faci damblaua cand vrei ...mai mult ca sigur as fi fost prezent.
Si de drumurile din romania, nu am ce sa zic pt ca deja imi vine greatza de la stomac cand ma gandesc sa dau o tura prin oras. O sa ajung sa ma plimb pe bulevard dus intors pana ametesc. Si nu cred ca o sa se schimbe ceva curand, cred ca mai avem pana o sa avem si noi macar jumate din drumuri bune.

All times are GMT +2. The time now is 20:05.

- Copyright 2026 4Tuning