![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
dar Daewoo parca nu a mai scos de ceva timp nimic?...sau ma insel?.
|
Daewoo a fost cumparat de Chevrolet.
|
Atunci sa inteleg ca Daewoo nu mai exista pe viitor?!!..
|
Daewoo nu mai exista de multa vreme...
|
Cu intarziere va urez si eu Sarbatori Fericite si spor la munca in noul an!
|
cum pot scapa de "transpiratia" din niste stopuri?
eu ma gandeam sa le demontez si sa le dau pe tot conturul cu silicon... |
La multi ani si multa sanatate tuturor userilor 4tuning din PN sa ne auzim cu bine si in 2010
|
la multi ani la toata lumea! mii ,de scuze la cei ce v am suparat ,si la mai bine pt. cei ce v am distrat.
|
Quote:
Un an mai bun şi mai prielnic decât 2008, ca ăsta a fost dezastru pentru mai toţi :) |
Va urez tuturor un an nou plin de bucurii, un an nou in care sa vi se indeplineasca toate visele, legate sau nu de masinile voastre. Sa le faceti v8, sa fiti campioni la drift, sa scoateti sub 10 secunde pe dragstrip, sa aveti cei mai multi cai din tara sub capota, sa luati cat mai multe cupe (pe merit)...ce vreti voi prieteni- aia sa aveti. Totusi inainte de toate va doresc sanatate!
Un 2010 de neuitat! Numai bine! Scuzele mele pentru cei ce iam suparat, pentru cei ce iam jignit, pentru cei ce iam stresat, pentru cei care se uita la userul meu si nu'si zic de bine Bogdan. (morpheusmaster) |
Vreau sa urez si eu tuturor membrilor nemteni un an nou plin de sanatate , bucurii si numai de bine....sa va aduca 2010 numai realizari si impliniri...sa ne vedem sanatosi pe strazile tzarisoarei :)
|
Sarbatori fericite tuturor!
|
La multi ani! pentru toti nemtenii de pe 4tuning
|
LA MULTI ANI!
si masini cit mai tunate |
LA MULTI ANI TUTUROR!!!!:drunk::drunk::drunk::drunk:
|
Crazy Team Racers Onesti va ureaza un an plin de implinire , multa sanatate si sa aveti tot ceea ce va doriti.
|
La multi ani tuturor.....
|
Ceva super tare :D
http://www.innocentenglish.com/funny...l-illusion.jpg |
10 Attachment(s)
Putina distractie prin poligon :) ...in noul an :D
Attachment 1246535Attachment 1246536Attachment 1246537Attachment 1246538Attachment 1246539Attachment 1246540Attachment 1246541Attachment 1246542Attachment 1246543Attachment 1246544 |
Foarte frumoasa activitate la voi baieti! Va admir, sincer! Nu stati locului deloc!!! Dupa craciun, hop intalnire! Dupa anu nou, hop dea latu!!! Asa si trebuie!!! BV!!! Mai observ masini noi :) si ca nu e zapada in Piatra ceea ce ma surprinde :) (avand in vedere ca de obicei la voi e mai frig...)
Iar in alta ordine de idei muuulta bafta mai aveti voi cu poligonul ala...ce frumos merg masinile dea latu in el...un filmulet ceva??? |
Nu stiu daca s-a filmat ceva ...
|
Frumos, abia astept sa incerc poligonu cu motorasu nou :)
|
Quote:
|
Inca nu am luat motoru , dar urmeaza cat de repede...
|
Quote:
|
Paana la 3.5 da :) vedem ce va fi in final
|
Eu zic ca un 2.5 24v e arhisuficient :) Si e un motor bun,destula putere la consum ok,zic eu.
|
Are cineva de vanzare vreun subwoofer activ:?:D
|
Quote:
|
Eu zic sa pui unu 5.0 de pe un M si gata .. nush ce va dati voi cu parerea pt masina omului :)
BMW M5 (E39S) construit între anii 1998 – 2003: * Cod motor: S62B50 * Cilindree: 4941 cm³ * Cilindrii: 8 în „V”, 32 supape * Putere maximă kW (CP) la rpm.: 294 (400) / 6600 * Cuplu maxim, Nm la rpm.: 500 / 3800 * Accelerare de la 0 la 100 km/h: 5,3 secunde * Viteza maximă: 250 km/h (limitată, fără limitare: 298 km/h) * Consumul de benzină: 13,9 l „Super Plus” * Greutate: 1.795 kg (4,4875 kg pro CP) Ce zici ... ti s-ar potrivi :) |
Merge :) dar asta ar insemna sa nu mai merg eu cu masina din cauza costurilor:) asa ca am sa ma limitez pentru moment la ceva mai mic de 5,0 !
|
Quote:
|
No stai ca incepe scandalu:))
|
Quote:
De asta e forum ,sa ne dam cu parerea... ;) |
Pe mine ma amuzat =))
|
1 intrebare asa la o cafea ... ce stiti de serviceul auto de vis a vis de ssa ? (ciubotariu sau ceva de genu)
|
cam toata lumea spune de bine...
|
Sunt vecinii mei si pot spune ca de cand m-am mutat cu sediul la ssa, ne-am imprietenit suficient cat sa pot spune ca-i recomand cu incredere
|
multumesc frumos pentru raspuns, maine am o verificare la ora 10... sper sa fie ok...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning