![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
MUlta sanatate ...Ionilor/Ioneilor si Ionelelor/Ioanelor :peace:
|
Quote:
anul trecut noobs-ii nu au avut voie sa participe, doar meseriasii lor au putut sa faca treaba. |
fratilor.. sa speram ca anu asta o sa fie mai bun pt toti...
|
https://www.youtube.com/watch?v=hkoCf_El460
Ca tot a zis cineva ca nu se vorbeste despre masini pe,e o idee interpretata total aiurea,dar nu mai conteaza. :D |
Quote:
Mă rog sa prind si eu show-ul ăla când o să fie altfel, la noi în Moldova, că în rest intră peste tot oameni la prima apariţie fără niciun fel de problemă. Dar orgoliile la noi sunt muuuult mult mai mari decât logica de oameni normali, şi nu cred că o să ne putem schimba prea curând... |
aleks , ce scandaluri au fost ??? ca eu am vazut liniste si pace la evenimentele cu masini ... mai putin la tuning day's cand o intervenit jandarmii la o cearta sa ce-o fi fost ...
|
Quote:
|
Quote:
daca eu spun ca nu se fumeaza in sufragerie si se fumeaza doar pe balcon trebuie sa imi faci pe plac ..pentru ca asa e frumos si civilizat daca uni oameni vor sa isi faca propriul show sa si-l faca acasa la ei ! tu ca organizator trebuie sa ai grija sa nu se intample nimic neplacut totul trebuie sa fie intr-un cardu civilizat si ogranizat ! Cred ca am fost destul de clar si de precis |
e o discutie fara rost in momentul de fata ... cine a fost de fata stie, cine nu, continua cu presupunerile.
|
nu am explicat destul de clar?
|
scuze ca ma bag dar eram si eu de fata la sv cand io zis la unul din baietii din crazy sa iasa afara si sau dat doar cei de la 4tuning...
|
cearta asta pana la urma a fost la sv sau la is?
|
armandot din cate tin eu minte la ambele evenimente au fost probleme...iertare daca am scris prostii
|
eu zic ca a fost dinu patriciu , pentru ca se vedea un pixel albastru :lol::lol:
|
n'are rost sa mai discutam despre ce a fost ... conteaza ce va fi, iar cel mai important e sa nu se mai repete, oricum 4t nu cred ca va mai primi ajutor in IS si SV, cel putin nu dupa ultimile evenimente din zona.
|
Orgolii mai mari decât orice.
Fiecare vrea să fie cocoş pe grămada lui de gunoi si niciunul nu lasă 1 cm de la el. E bine, o să fie totul minunat şi la vară cald. |
Off Topic !! :P de plictiseala ! ca ma baneaza astia pe Cs :)))
|
Quote:
|
Eu merg pe motorina :))
|
Mnezo,golful tau e 1.9 TDI PD 4motion ?:D
Ma chinui sa gasesc si eu un topic cu ceva detalii ;;) |
cred ca mai am 1 gram de motorina in masina ... mai ma aprovizioneaza taicamiu :D
|
Quote:
Dar stai linistit,cu 1 gram de motorina nu-ti fura nimeni masina :-P esti asigurat :-P |
initial vroiam sa spun "maine ma" dar graba de a iesi afara si-a aratat efectul :sad:
la mine trebe sa se chinuie oleak sa-mi fure motorina , caci n-am dacie 8) , capacu de la rezervor e facut de un neamt cu oleak mai mult creier decat un designer de dacia 1310 |
Quote:
|
pfaai de cand n-am mai bagat un cs ... nu-mi merge pe calc din cauza windowsului cred ....
MnezO , lasa wall-hack-u :lol: |
Quote:
|
nemtii is mesteri in lucruri bune , numa romanu e in lucruri rele :)), e atat amuzant , dar totusi si trist .
|
furt bandouri LCO
cum spuneam: ofer recompensa celui care imi ofera date concludente pt prinderea lui. |
ba, da politia nu o gasit nici o amprenta, ceva....
ca la cum se plimba pe acolo.. tre sa i fi dat el vro spargere, si sa fi fost prins.... |
Quote:
Dar sunt sigur ca nu le-a furat pentru el, mai sigur le-a furat la comanda pentru cineva. Poate hotul lucreaza intr-un service, pe undeva la tinichigerie , merita sa incerci o varianta care a dat rezultate pozitive la un amic : a dat anunt la ziar (Ev) cum ca ar cumpara un anumit tip de cd player , si ghici cine l-a sunat , exact hotul :-P:-P:-P , si-a luat ala o bataie sora cu moartea si apoi l-a dat la militie :twisted: Incearca oricum nu mai ai ce pierde !!! In targ , la masini , duminica ,nu cred ca le aduce.....sigur le-a luat la comanda. I-as impusca pe aia de cumpara lucruri furate. Numai ei stimuleaza hotia si furturile !!! |
Quote:
inalt(1,80-1,85), tuns scurt, frunte lata, putina chelie, fata dreapta, slab, geaca de piele, blugi inchisi la culoare, f inteligent si inarmat periculos(cu bandouri). va rog sa nu'l raniti ... mi'l lasati mie :evil: plus de asta mai e un coleg din cartier care la fel a ramas fara oglinda dreapta, eleron si nu mai stiu ce ... deci e meserias. |
naspa ovidiu
din pacate stam intr-un cartier de *** si n-ai ce face astia merita agatati de masina si plimbati tot orasul bafta |
Eriksson buna asta cu legatu de masina....sau sa ii se taie un deget de la mana...ovidiu o mai auzit ideea mea..:D
|
Quote:
Iar pentru violatori..castrarea frate !!!! Si sa vezi cum s-ar cuminti,imediat . Pace to all. |
castrarea fara anestezie si alte prostii . ii pui baluba pe tava , si dai cu un toporas :twisted::twisted:
|
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"
Imi pare rau pentru tine ocaruntu....eu chiar stiu cum e ca am ramas fara bara si fara faruri(si am capota badboy ma mir ca a ramas,si nu imi dau seama cum a reusit sa scoata farurile). |
Quote:
|
Quote:
:twisted: glumesc desigur :evil: Dar sa-ti fure spoilerul...farurile....asa ceva n-am mai auzit. ( poate dintr-un service unde ai abandonat masina, sau poate avea prinderi la spoiler din alea sport cu 2 clame , sau doar ai parcat mai la dos, numai tu stii....poate ne spui cam de unde ti le-a furat, de curiozitate.Cel putin 10 min dureaza sa dai jos un far, la foc automat daca cunosti macar tipul de prindere si vii cu trusa pregatita. :lol: Pace to all. |
Daca e colegu cui i-am vandut eu bara , a intrat intr-o bordura in intersectie la terom si a strambat bratu la masina. A lasat masina parcata pe calea chisinaului si acolo au curentat-o hotii si de bara si de faruri ! era un e36 modificat cu bara de e46 !
@zorro6299 tot eu i-am facut rost si de faruri :) ! |
Quote:
Normal ca tot tu i-ai facut rost si de faruri.....:-P doar a avut si faruri BMW ul omului nu ???? :twisted: cum i le-ai luat la " set" i le-ai dat inapoi tot la set :-P Sigur baieti de prin tomesti l-au faultat de spoiler si faruri :idea: asta e !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning