![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
Quote:
Dc nu te descurci vino cu el la mine ca tzi-l fac eu....:D |
mda....de parca nu ar afla cine nu trebuie......e e ajuns o sear 2 si gata.........
|
Nu prea ar avea de unde,ca zona nu e locuita,si e incredibil de slab circulata ziua. Imagineaza-ti cum e "pe-nserat".
|
Quote:
|
nu merge mah revo acolo , esti nebun , nu ai pe unde sa te duci . e nashpa
las ca vedem noi |
Eu nu inteleg de ce cautati voi locuri sa se dea cei cu masini ? Locurile care le folosim acum , intradevar foarte rar,sunt destul de bune.De cate ori am fost acolo nu am avut probleme.
|
Quote:
S-a asfaltat acolo? Sa se dea dracii pe-acolo daca despre drumul asta e vorba. Iti dai seama ca toata ciorimea o sa fie prezenta si n-o sa se dea aia la o parte in veci sa dam drumu la cursa, plus ca ar sari vreun puradel dupa fusta ma-sii aproape de linia lu 402 si prafu s-a ales de totââââââ! |
Quote:
|
Quote:
Originally Posted by bmw_motorsport stai tu linistit ca o sa ne dam cand getaxu' va fi gata...din pacate au fost multe alte prioritati inaintea ambreiajului care o sa ma lase curand...iar de legale...crede-ma ca stiu cum e Quote:
Fara nicio vrajeala! Pun 300 EURO pe BAS! |
Quote:
i maaaa cu pariurile astea de mii de euro....... sa luam un biborteni.....cald........... |
Eu zic totusi sa terminam cu comentariile despre ce au zis unii si altii cand ne-au oprit in trafic, sa nu mai discutam despre tot felul de locatii decat atunci cand ne gasim fatza in fatza si sa nu mai avem atata incredere ca suntem "linistiti" acolo fiindca nu se stie niciodata!
|
vorba aia una peste alta sau doua peste mine e tot aia
|
tocmai , hai sa o lasam balta , locurile le stim numa noi si altele cam greu sa apara prea curand , acolo la chimie e bun doar ca sa alergi un pic masina. totusi sa ne gandim ca e pista rezervata elevilor :)) si mie cand ma apuca boala copiilor si chitzai dacia pe acolo , pur si simplu din lipsa de ocupatie
|
Quote:
|
..cu unu de 180 sau cine stie cat;
180cp EU?:ihearu: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:02. |
- Copyright 2026 4Tuning