Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

bobiMOM 27-04-09 15:40

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

Quote:

Originally Posted by Tibanu (Post 2270468)
am inteles,o sa ma duc si acolo atunci...
"Teo" cine este?cum dau de el???

Dc nu te descurci vino cu el la mine ca tzi-l fac eu....:D

jakal 27-04-09 15:41

mda....de parca nu ar afla cine nu trebuie......e e ajuns o sear 2 si gata.........

eMH 27-04-09 15:43

Nu prea ar avea de unde,ca zona nu e locuita,si e incredibil de slab circulata ziua. Imagineaza-ti cum e "pe-nserat".

Tibanu 27-04-09 15:54

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2270501)
Dc nu te descurci vino cu el la mine ca tzi-l fac eu....:D

bucatele?!? :D :)) joke... ok ;)

Bengy_BLS 27-04-09 17:41

nu merge mah revo acolo , esti nebun , nu ai pe unde sa te duci . e nashpa
las ca vedem noi

shantzu 27-04-09 17:43

Eu nu inteleg de ce cautati voi locuri sa se dea cei cu masini ? Locurile care le folosim acum , intradevar foarte rar,sunt destul de bune.De cate ori am fost acolo nu am avut probleme.

DONU' 27-04-09 17:49

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2270499)
Deci ca tot veni vb de locatii...a aparut o zona noua proaspat asfaltata. Shantzu cunoaste zona,si Bengy o sa o vada maine. Daca vine la scoala.
Sosea lata,lunga,proaspat asfaltata,fara case/blocuri/pomi/tancuri/avioane/barci si alte alea pe margine.
Cine e curios,imi da un PM. Asta daca nu s-au prins Bengy si cu Shantzu la ce zona ma refer,ca atunci discutati cu ei :)

Presupun ca te referi la zona din dreptul liceului de chimie?
S-a asfaltat acolo?
Sa se dea dracii pe-acolo daca despre drumul asta e vorba.
Iti dai seama ca toata ciorimea o sa fie prezenta si n-o sa se dea aia la o parte in veci sa dam drumu la cursa, plus ca ar sari vreun puradel dupa fusta ma-sii aproape de linia lu 402 si prafu s-a ales de totââââââ!

T@zMania 27-04-09 17:55

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 2268641)
vezi ca exista topic pt provocari;)....acolo nu cred ca o sa gasesti clio-uri de 75 de cai;).....have fun

ce sa-i faci tata nu totzi au masini de mii de cai.....;)asa ca unii....

DONU' 27-04-09 18:15

Quote:
Originally Posted by bmw_motorsport
stai tu linistit ca o sa ne dam cand getaxu' va fi gata...din pacate au fost multe alte prioritati inaintea ambreiajului care o sa ma lase curand...iar de legale...crede-ma ca stiu cum e

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 2268577)
de cand ma ameninti u k te dai cu mine.......cu toate k nu cred k are rost sa ard gazul aiurea

Fara nicio vrajeala! Pun 300 EURO pe BAS!

jakal 27-04-09 18:18

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2270813)
Eu nu inteleg de ce cautati voi locuri sa se dea cei cu masini ? Locurile care le folosim acum , intradevar foarte rar,sunt destul de bune.De cate ori am fost acolo nu am avut probleme.

locul pe care il folosim este stiut de ei.....mi s-a spus clar in fata mie si lui adi MIL in seara in care am fost opriti la sud...."duceti-va si alergativa acolo ca nu va deranjeaza nimeni"..............

i maaaa cu pariurile astea de mii de euro.......
sa luam un biborteni.....cald...........

DONU' 27-04-09 18:43

Eu zic totusi sa terminam cu comentariile despre ce au zis unii si altii cand ne-au oprit in trafic, sa nu mai discutam despre tot felul de locatii decat atunci cand ne gasim fatza in fatza si sa nu mai avem atata incredere ca suntem "linistiti" acolo fiindca nu se stie niciodata!

DRooPY 27-04-09 18:55

vorba aia una peste alta sau doua peste mine e tot aia

Bengy_BLS 27-04-09 19:29

tocmai , hai sa o lasam balta , locurile le stim numa noi si altele cam greu sa apara prea curand , acolo la chimie e bun doar ca sa alergi un pic masina. totusi sa ne gandim ca e pista rezervata elevilor :)) si mie cand ma apuca boala copiilor si chitzai dacia pe acolo , pur si simplu din lipsa de ocupatie

bmw_motorsport 27-04-09 19:33

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2270904)
Quote:
Originally Posted by bmw_motorsport
stai tu linistit ca o sa ne dam cand getaxu' va fi gata...din pacate au fost multe alte prioritati inaintea ambreiajului care o sa ma lase curand...iar de legale...crede-ma ca stiu cum e

Fara nicio vrajeala! Pun 300 EURO pe BAS!

e simplu sa pui pariu cand unu are 140 de cai stock...dintre care or mai fi in viata vreo 130...sper:-P...cu unu de 180 sau cine stie cat;).Am zis si repet...o sa ma dau cand masina va fi gata....care-i graba?...s-au terminat masinile la mine?

ph88bas 27-04-09 19:48

..cu unu de 180 sau cine stie cat;

180cp EU?:ihearu:

All times are GMT +2. The time now is 19:02.

- Copyright 2026 4Tuning