![]() |
Re: Fanatik Constanta
Quote:
|
5 Attachment(s)
Si pozele cu parasolarul
|
Juniorii, imbracarea, spalarea, machierea, lustruirea si la poze cat mai e frumos afara. :lol:
Junioara, ai prins schema cu "arcuirea" da ? :lol: |
4 Attachment(s)
Bine ai venit printre noi ( ei :lol: ) !!!
Asa,aaa...faceti sedinta foto ... sa va fie rusine ca nu ma asteptati si pe mine :)) . Intre timp mi-am cumparat jantele , OZ Hydra pe 17' . Urmeaza arcurile, amortizoarele, prelungirea capotei, bara spate si vopseaua car or sa fie o problema cam mare, pt ca sunt exagerat de scumpe aici :( |
pai tu cand vii cumetre?
p.s. like the new boots |
Fara masina, vin in iulie, dar nu stau mult .. o saptamana
Cu masina, vin in octombrie, ca sunt invitat la o nunta si cu ocazia asta ii fac si ITP-ul ca-mi expira in ianuarie ! P.S : Daca mai traiesc pana atunci :lol: :lol: |
ce liniste e pe forum :((
|
Quote:
|
E liniste pe forum.....dar nu si`n bucuresti :))
|
Quote:
|
Care`i treaba copilashi ? :)) Mai traiti ? Voi o ardeti sespect prin cta, nu mai stie lumea nimic de voi .. trebuie sa va caute pe youtube, ca altfel ... :))
https://www.youtube.com/user/CT87MYG#p/u PS : Marian ... frumoase xenoane ti`ai pus ... ce te`a apucat ? Xenoanele ca xenoanele, dar asigurarea ai facut`o :lol: ? :lol: |
https://www.youtube.com/user/CT87MYG#p/u
PS : Marian ... frumoase xenoane ti`ai pus ... ce te`a apucat ? Xenoanele ca xenoanele, dar asigurarea ai facut`o :lol: ? :lol:[/QUOTE] a facut-o demult :)) :P |
Ce a patit de si`a facut asigurarea ? a luat`o razna ? :lol:
Apropo, sa`i spui ca pe 24 mai ajung in tara ... stau pana pe 10 iunie, deci sa`si faca timp sa iesim :) |
[QUOTE=wu_vladutz;4159598]Ce a patit de si`a facut asigurarea ? a luat`o razna ? :lol:
Apropo, sa`i spui ca pe 24 mai ajung in tara ... stau pana pe 10 iunie, deci sa`si faca timp sa iesim :) vi sa ma iei de la liceu ? :-> :"> b-) |
Apropo, sa`i spui ca pe 24 mai ajung in tara ... stau pana pe 10 iunie, deci sa`si faca timp sa iesim :)
trebuie sa isi faca! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning