![]() |
Re: Constanta - Accidente
6 Attachment(s)
dap.uite si poze..:( am mai plekt unu dintre noi...:(((
|
Sunt shocat!!....Dumnezeu sa ii aiba in paza...si sa aiba grija de sufletul lor.
Pacat ....mare pacat.Odihneasca-se in pace!!! |
1 Attachment(s)
:( nasol rau de tot
|
am fost si eu aseara cand taiau masina.... deci am ramas socat ... am o poza cu una dintre victime dar nu o postez e prea..... dumnezeu sa odihneasca in pace......:sad:
|
da-mi un pm cu poza... il stiam pe gociman,(ggg) ms anticipat!!
|
Astazi am vazut si eu masina....
vorbele sunt de prisos! :( Trage-ti concluzii mai bine k nu este de joaca cu sensurile astea giratorii chiar si intr`o super`masina :( |
vreau si eu poze cu victimele...
pt cei care nu cred... chiar se facea o cursa.. cu un Audi ..daca nu ma insel ... pls .. PM. me ! erau 4 pasageri ... 2 fete .. 2 baieti ... unul dintre ei a supravietuit .. acum starea lui e stabila la spital... In masina se aflau : Gociman, Pedro, Anca si Irina. Dumnezeu sa`i odihneasca pe Gociman, Anca si Irina... Pedro pentru moment nu a putut fi vizitat la spital.. ! mi-erau prieteni .. daca aveti si puteti sa da`ti o poza.. va rog frumos.. ! Multumesc! |
sfat pt incepatorii teribilisti ! invatati de aici , baiatul de la volan avea 18 ani , io zic ca e cam devreme sa va terminati viata asa , voi nu ? mai lasa-ti intalnirile si cursele pt vremuri mai bune
DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA IN PACE |
baiatul de la volan era anul I de facultate..!
facea 20 ! |
nu mai conteaza...
|
in fine , 18-19 ani , la varsta asta e pacat sa sfarsesti asa doar pt o senzatie , si sa ne jucam si cu viata altora , cum ar fi cele 2 fete care mai erau in masina si inca un baiat inafara de sofer , hai mai bine sa avem grija de acum , sper sa ii invete minte pe toti cu toate ca este o lectie cam dura.
DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA IN PACE |
Nasol ...
Dumnezeu sa ii Odihneasca ... Pacat ... din cauza unei secunde se duce o viatza intreaga ... Aseara nu era timpul potrivit pentru a merge cu 200km/h ... era aproape inghet ... |
pozele vorbesc de la sine ....traumatizant :(
|
Nu cred k este vreodata vreamea potrivita pentru a intra cu ditamai baraca cu 200km/h intr`un sens giratoriu.. :(
se zvoneste k ar fii murit acum putin timp si a4a persoana... voi ati mai auzit ceva? :( trist..foarte trist |
stiam de 3 si a 4`a persoana in coma , din cate am inteles a 4`a persoana acum 4 ore era inca in coma profunda si shanse foarte slabe de recuperare , doar aparatele il mai tin/tineau in viata , daca este asa cum zici u ADY , s-a mai dus un om care nu avea nici o vina , asta e viata , cred ca cea mai mare tragedie intamplata la noi... bafta baieti si condoleante familiilor , si in caz ca sunt persoane care cunosc familiile si au nevoie de ajutor la inmormantari in vre`un fel ... sunt dispus sa ajut. Bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning