Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Despre masini (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6994-masini.html)

bogdan_wrc 21-08-08 16:17

Re: Discutii despre masini

vede-m ..vede-m. dar depinde de motor. nu prea sunt adeptul admsiilor directe in praful din romania.

TheMaax 21-08-08 16:21

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1707924)
vede-m ..vede-m. dar depinde de motor. nu prea sunt adeptul admsiilor directe in praful din romania.

Poi la magaoaia mea aia mica merge sa pun Viper , ma gandeam ca la "animalele" voastre ar merge de minune asa ceva iar despre praful din romania ala se depune pe filrtu, filtru care se curata f usor ! Bafta!

DONU' 21-08-08 16:50

Re: Masini tari de pe la noi

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1707734)
pt ce filtru te-ai decis? sa spui daca se simte ceva diferenta. pun si eu un filtru sport GREEN panel si furtun siliconic pe admisie...si vreau sa stiu daca la motoare mai mari se simte ceva.

Eu vreau sa-mi cumpar un filtru de la perfomancezone in forma de ciuperca.
Am auzit ca sunt foarte bune, dar ca trebuie curatzate mai des.

tre 22-08-08 00:03

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1707924)

vede-m? sper ca e la misto.

bogdan_wrc 22-08-08 08:22

tre, spera-ti dumneavoastra :P

Quote:

Originally Posted by TheMaax (Post 1707935)
Poi la magaoaia mea aia mica merge sa pun Viper , ma gandeam ca la "animalele" voastre ar merge de minune asa ceva iar despre praful din romania ala se depune pe filrtu, filtru care se curata f usor ! Bafta!

pai tocmai....filtru sport are "plasa" aia mai rara si ce nu ramane in el si se poate curata..trece catre motor. e ca si cum ai incerca sa strecori nisip cu o sita mai rara. ce ramane e mare..si ce trece....

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1707980)
Eu vreau sa-mi cumpar un filtru de la perfomancezone in forma de ciuperca.
Am auzit ca sunt foarte bune, dar ca trebuie curatzate mai des.

adica un conic. tot la fel trebuie curatate. cei care chiar stiu cu ce se mananca niste fitlre sport au zis ca in RO, trebuie curatate cam la 3-4000 km. oricum, eu filtru normal il schimb la 5000 si e negru. si nu merg prin praf.
personal recomand K&N, BMC (daca ai grija de el), green ...

tre 22-08-08 22:47

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1709032)
tre, spera-ti dumneavoastra :P

m-am linistit. :)

dar totusi, crezi ca nu te-ntelegi cu toata lumea daca scrii ca lumea?

bogdan_wrc 26-08-08 08:27

ai PM. poate te trezesti....

tre 26-08-08 19:53

da, dupa 3 ani.
nu puteai sa zici pe mess.

T@zMania 27-08-08 19:17

nu mai radetzi de tre ca merge ca un pensionar ca l-am facut sa coboare din propria-i masina tremurandu-i mainile;)
am reusit sa-l conving sa dea o mica forja 1-a si a 2 -a si dupa care nu a mai putut sa se opreasca:):)si a ajuns undeva la 2++.....
era de coma daca il vedeatzi cum ii tremurau mainile cand a coborat din masina....
oricum super marfa masina si sta pe curbe intr-un mare fel;)

tre 28-08-08 00:50

da ma lasa ca ma antrenez eu sa merg numa' blana ca sa nu mai merg "ca pensionaru'". desi era necirculat era prea ingust drumul ala ca sa stai relaxat la viteza aia de...

bogdan_wrc 28-08-08 08:31

tre...eu am grija de tine, vezi te iau la antrenamente sambata.... drum+sedinta de acolo...sa arati ca poti. poate de data asta nu mai iti rupi mainile...
din pacate S3u nu va fi gata pana sambata, asa ca merg cu typeR..si e numai vina ta..ca tu m-ai injurat sa am parte de japoneze.... sa vezi ce iti fac cand te prind...

tre 28-08-08 09:19

...daca ma prinzi. :)

DONU' 28-08-08 15:43

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1719369)
din pacate S3u nu va fi gata pana sambata, asa ca merg cu typeR..si e numai vina ta..ca tu m-ai injurat sa am parte de japoneze.... sa vezi ce iti fac cand te prind...

E japoneza shoferitza? 8)
Sau la mashina te referai? :rolleyes2

bogdan_wrc 28-08-08 15:45

masina mah....

tre 28-08-08 19:21

considera-te norocos ca posa mergi cu asa masina!

All times are GMT +2. The time now is 21:33.

- Copyright 2026 4Tuning