![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
Mdea ......
|
rebel ce drq e "mdea" asta?
|
Quote:
|
Quote:
|
aha najpa las ca pan' te insori iti trece
|
cine vine diseara? ora 21 la polivalenta
|
yo sunt prezent.. rebel am inteles ca vine ,cvj,cioky si restu vedem calin dar nu avem sofer pt masina asa ca sta pe bara masina pan ia carnetu
|
poate rezolvati problemele in sfarsit...
nu de alta, dar eu il stiu pe aditza si stiu cat s-a kinuit sa aduca membri, a facut multe, el si cu mic au facut de toate, fluturasi din banii lor, etc, etc... e pacat sa-l scoatem pe usa din spate acum pe el sau pe altii care au tras pentru clubul asta... clubul nu e un servici, de unde sa fii dat afara pentru absente, clubul trebuie sa fie un prilej de petrecere a timpului liber ( in mod placut evident) cu prietenii in primul rand... atunci cand am facut clubul asta, multi dintre noi eram membri ai altor cluburi, si unul din cele mia importante motive pentru care a aparut crazy drivers a fost pentru ca ne saturasem de figurile unora si altora de prin cluburi ( nu dam nume ca aia nu mai sunt nimic nici in cluburile din care ma plecat, sunt zburati si sunt istorie..) am hotarat sa creem o alternativa la cluburile cu figuri, reguli, impuneri, interdictii, si alte impresii, si sa concepem un club pentru prieteni, pentru oameni normali ( la cap ) care sa poata fi uniti sub culorile aceluiasi club, de aceeasi pasiune, fara a face din asta o corvoada, ci o placere, o ocazie de relaxare si un prilej de a invata unii de la altii.... haideti sa incercam sa tinem in viata ideea care ne-a unit initial, e singurul mod in care putem fi impreuna aici, altfel... doar carcota, certuri, nervi si suparare fara rost... o singura intrebare am... merita? voi ce ziceti? |
:((:(( sa mor de nu mi-au dat lacrimile... frumos compus alecs..dak sti sa-l cititi mai cu drama va vor da lacrimile!
|
corect aleks... chiar 2 membrii din sv au plecat de la un mare club pe atunci... pt a face acest club...
|
Quote:
frumos post aleks. pacat ca nu se mai poate face nimik. oricum chiar daca nu mai sunt in club nu uita ca astept plimbarea aia cu ADV pe care mi-ai promis-o. multa bafta |
nu stiu... eu spun sa lasati orgoliile, e inutil
si nici cu mistouri nu rezolvam nimic, sa stiti ;) |
Quote:
Esti membru Crazy Drivers.....asa ca nu mai taia firu'n patru ca nu pleci ! |
frate, abia am ajuns akasa, un bucuresti de kko, eu ajung mai tarziu sigur.... dar ajung
|
Ma eu nu am putut sa ajung in seara asta pt k acum 10 min am a ajuns aksa de la serviciu....si acum e 10:30...sper sa imi spuneti si mie ce s-a mai discutat
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning