![]() |
Re: AMALGAM
vezi ca mi-s cu 2 ani mai mare ca tine si muschii de la picioare la fel!!!
|
Ce misto e reclama la Festivalul Berii:niste piz..ciuni care isi flexeaza bucile intr-un camion!!!
|
1 Attachment(s)
uito p´asta.
|
Iar acum surpriza care am hotarit sa o dezvaluim totusi ca fiind cireasa de pe tort VOM AVEA PREZENT IN PREMIERA NATIONALA UN DRAGSTER DIN UNGARIA si anume cel prezent in poza !!!!!!!!!!!!!!!!!
Masina are 900+ CP si face 400 de metri in sub 9 secunde Sa vedem cine vrea sa concureze cu el... Poza cu animalu o aveti aici http://********************/forum/viewtopic.php?t=22 __________________ |
..Tu-ti reclama matii la festivalu berii!!! eu dau in judecata primaria!!!:evil: era sa mor imprastiat ca o clatita pe sosea acu o saptamana!!!trecea iarasi camionu cu gagici si io traversam(pe trecere!!!) si vine un pedofil de polonez cu TIR-u care se uita numa la fundu' lu alea!!! i s-o incins creieru' omului ca saracu o uitat sa ia mana de pe claxon da si sa se uite la drum!!! Fix la juma de metru o trecut de mine!!!:evil: :x cred ca imi imprastia creierii pe sosea daca nu ma trageam in spate juma de metru!!!
|
Quote:
asa-i baieti?;) |
Quote:
|
E adevarata faza!!!(acu o saptamana o fost)!!!:x M-am razgandit: nu-i dau in judecata ii dau in pi..da mamei lor!!!(scuze de limbaj!!!:D )
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol:
|
De unde pot lua produse JE-Design din arad sau timisoara sau oradea? :( nu stie nimeni?
|
SCUZE PT. REPORT POSTU" TRIMIS de la MORGHEN!!! AM CREZUT CA PE ACOLO POSTEZI REPLYE-URI DIN_ALEA CU QUOTE!!!
|
:oops: SCUZE!!!
|
1 Attachment(s)
azi in zona 300 linga billa
|
Quote:
|
ce imi place jucaria aia din spate......
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning