![]() |
Re: Seicento - NT O5 YRJ
ooo pai daca fac baietii de la PLM stand ii rog sa-mi aduca si mie un scaun sa poposesc vreo 2-3 ore la un pahar de vorba,apropo tari stopurile,stai chill ca o sa pice la fix eu am si faruri si stopuri de la FK si nu au fost probleme cu ele deloc
|
stopuri rosii? :pelvic_th
|
Quote:
Domnul PLM , te rog sa ma anunti si pe mine cu macar 2 zile inainte cand iese masina din hala , mai am si eu cate ceva de rezolvat cu Bogdan , trebuie sa trimita vopseaua...etc.... |
Te'ai gandit sa innegresti putin stopurile?
|
2 Attachment(s)
Va anunt din start ca urmeaza un post luuung...asa ca faceti'va comozi...
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
...acum ca vam raspuns la intrebari, as vrea sa zic una 2 de ziua de azi. Sa lucrat mult, sa lucrat cu cap, sa lucrat bine. Multumesc mult tuturor PLMistilor care mau ajutat cum au stiut mai bine. Is mult prea obosit ca sa povestesc patzaniile cu Sageata, mult prea obosit ca sa povestesc necazul cu piesele ( in loc de 2 semnalizari albe am primit 1 portocalie si 1 alba...ambele pe stanga. Vanzatorului ia trebuit cca 30 minute de explicatii ca la prosti ca sa inteleaga ce are de facut...nu a fost tocmai inceputul de zi la care speram dar in rest lucrurile au mers bine. ...pff...is prea obosit ca sa mai scriu...maybe another day. Pe final un mic filmulet cu popperul si 2 poze cu evacuarea, ambele cu ajutorul dl. Andi. (XYD). ...seara buna prieteni. Respect! |
ffffff tare popperu , iti dai seama ca la vara ma ajuti sa imi fac si eu :))
|
Quote:
|
Quote:
Pentru cei care nu stiu despre ce e vb: poza a fost luata de pe google de la imagini, nu stiam ca e seicento,nu stiam ca e al lui @morpheusmaster.Crezand ca e un VT al unui tico (pt ca seamana destul de bine) l-am pus la semnatura :D In final, am lamurit-o ;) Legat de masinutza, superba, bv.Ti-am urmarit topicul cap-coada si am vazut destule lucruri interesante;) Multa bafta pe viitor si sa o stapanesti sanatos. |
Quote:
...tinem aproape |
Quote:
Eşti binevenit să ni te alături cānd ai chef, noi suntem acolo :) |
Azi e luni.
|
intrebam daca le faci rosii? doar asa e si in vt, si dupa parerea mea arata mult mai bine cu rosu decat lexass style. :shock:
@video *seicento pup up* :lol: |
aleks nu-i nimic ca stau confortabil si jos :)),sa schimbam o vorba doua ca as vrea sa bag si eu pe cea alba la ceva major
|
Quote:
Quote:
|
oooo domnu` morph, ti-ai tras stoape, ti-ai pus si tips`urile.. esti pe val nu gluma ! Mult a fost putin mai mult mai este si iese si aia mica fioroasa din garajul PLM si o sa fii cel mai fericit om.
Toate cele bune ! Have a nice day ! ps: mai poti dormi noaptea ? |
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning