![]() |
Re: VW Vento - Proprietari
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cine are pe acasa o grila sparta model ca cel din poza? Imi trebuie niste bucati din ea sa o fac a mea clean... Pls help!
|
io pe a mea am taiat semnul si am pus niste fasii de fibra de sticla pe partea din spate si am incarcat cu chit de fibra si am finisat cu chit normal...a iesit super bine si nu a crapat....are mai bine de un an si nici nu se observa ca a fost facuta....
|
in legatura cu o lamela de cheie briceag pt ford...ma poate ajuta careva?
|
mersi ulie.cozmi am montat arcurile sport, super bine da pe ea.
O sa-i fac si poze curand. Urmatorul cadou: Bi-Xenon :twisted: ps: stie careva unde as putea sa-mi fac prelungire capota?:???: |
Cu placere Vapix...Bv, te misti bine si frumos :D fa-i niste poze ca sunt curios si eu cum arata acuma...si ma gandesc ca o sa fie frumos si cu prelungirea de capota iar daca o faci sa-mi spui si mie cum rezolvi cu deschiderea capotei dupa aia.
Bafta si spor in continuare ;) |
5 Attachment(s)
Instalat suport OEM de casete, inlocuit becurile arse la suportul respectiv si la scrumiera spate. De maine ma ocup de inchiderea/deschiderea usilor din butonul aflat in bord.
|
inseamna ca si suportul meu de CD-uri e tot OEM...si eu care credeam k e ceva aftermarket...:D arata bine oricum,Bravo paul,bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
Multumesc!
De azi masina se inchide din interior si se deschide prin apasarea unui buton, o solutie mai eleganta decat apasarea pe pindoor. Butonul este OEM si l-am cumparat din state, fiind existent doar pe modelul USA (Jetta3) |
si pentru ce trebe sa inchizi masina daca esti inauntru?
e doar o intrebare....imi pklace ce ai facut cu a ta si as vrea sa am cunostinte si timp si bani sa o fac si eu asa:DD |
Pentru siguranta mea, impotriva hotilor din trafic. La 206 se armeaza automat la plecarea de pe loc. Cred ca merge facut sila Vento, luandu-se semnalul de viteza pentru armarea inchiderii.
|
TINEO TOT ASA PAUL_RAL BAFTA IN CONTINUARE TE APRECIEZ (CE MULT MI-A PLACUT SI MIE VENTO DAR DIN PACATE NU MAI ESTE
|
un salut calduros Ventoristilor!!! nu are nimeni aruncata prin garaj o trapa electrica defecta din anumite motive? ma intereseaza o piesa cod:722 686 987. am sa atasez o poza cu piesa:https://img193.imageshack.us/i/pic1106001m.jpg/ https://img198.imageshack.us/i/pic1106002m.jpg/
|
Quote:
|
intrebare ??????????? ........Cine se pricepe la caseta de directie? Am descoperit ca mi-a disparut o jumate de rotatie de volan spre dreapta, nu-l mai pot vira decat o tura completa si un sfert. Mie mi se aude un zgomot pe fata, nu e de la bucse capete de bara ,etc.. toate au fost verificate ... e posibil sa fie din caseta, dat fiind faptul ca nu mai pot vira spre dreapta ?
Scoate caseta de directie zgomote din astea cand e defecta? Ce anume se strica la o caseta de directie? Zgomotul este ca o lovitura de ciocan sub podea, pare ca vine si din stanga si din dreapta, se aude foarte bine. I-am verificat unghiul de fuga la doua service-uri, daca cumva va ganditi ca din cauza asta am pierdut tura din volan. aaaa ... si inca ceva .... daca suspend masina pe fata, telescoapele au un joc unde sunt prinse sub capoata, ambele, si nu se pot strange mai mult ... asa e si la voi, e ceva normal? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
- Copyright 2026 4Tuning