![]() |
Re: Cea mai urata masina a momentului
2 Attachment(s)
Da pontiacul asta e super hidos
|
Quote:
Citeşte cu atenţie numele thread-ului! Cānd maşina aia a fost lansată, erau alte vremuri, alte curente şi pun pariu că ţi-ai dorit una d-aia! |
Nici mort nu vreau pontiac din ala.
|
Acum 15 ani Pontiac-ul ala era fita in materie de design. Si oricum era vorba de masini contemporane, adica masini care se fabrica inca, adica masini pe care le vezi pe strazi zi de zi, adica masini din timpurile noastre.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
bine sefii....nu zic nimic ca nu are rost mai buna ii mentalitatea aia ca "da tu ce conduci" "da tu ce ai casa"si etc... cand o sa va convinegeti de calitatiile la ficare marca atunci mai vorbim,pana atunci nu am cu cine visati in continuare cu nissan,lancia,renault si etc...eu raman la "nasparlitura" de vag... numai bine si sa incheiam discutia |
1 Attachment(s)
Trecem mai departe.. de asta ce spuneti?
|
Ai gresit topicul ? Aici e cea mai urata masina, postul tau trebuia sa fie la cea mai frumoasa eventual. Volvo asta arata beton.
|
V60 urata?!?!
Cred ca vroiai sa pui alta poza... |
orice familist cred ca viseaza la 'uratenia' aia de volvo.
:) sunt suedezi rau astia ce o produc, practicabilitate si rezistenta inainte de orice, este deviza lor clara. nu este clar cea mai frumoasa insa va rezista mult si bine, duce copii la scoala, la antrenamente, familia la picnic, bunicii se dau si ei in vant dupa ea, pierde doar la capitolul tineret, ca doar nu-i juke. :) |
Quote:
|
Quote:
Volvo ala URAT???Bai oameni buni,sincer,ce naiba fumati?:)) |
Quote:
Quote:
Ori scrii DOAR cand stii exact despre ce e vorba ori nu te supara cand esti corectat, oamenii n-or sa spuna cum vrei tu doar pentru ca tu vrei ca greselile tale sa fie lasate in pace, serios. Hai sa acceptam ca mai si gresim cu incadrarile si sa lasam balta certurile aiurea. Quote:
|
loganul e urat cu spumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
Quote:
acum o sa vina multi sa spuna ca e masina buna ca duce copiii la scoala, aduce cumparaturile de la piata si mai are si un pret rezonabil . Dar, nu pot decat sa fiu de acord cu tine ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
- Copyright 2026 4Tuning