![]() |
Re: Accidente
9 Attachment(s)
Quote:
Foarte naspa :( |
:sad::sad:Groaznic accident
|
nu-i peste drum de rompetrol?
|
sambata am fost pana la vatra dornei.. prin ceva comuna.. din zona aceea am vazut un M5 care a luat in plin cu tir.. asa viteza a avut M-ul incat a mutat roata si rezervorul de la tir sub roata din spate a remorcii, M-ul nu arata foarte rau, iar soferul era constient cand il ingrijeau medicii, adica il curatau de sange =))
nu sunt poze din pacate :( |
O fi vrut sa vada daca Bmw M5 e 5 stele la Ncap
|
Quote:
http://www.euroncap.com/tests/bmw/5_series.aspx |
Quote:
|
Quote:
Chiari ieri m-a provocat la discutie un destep, ca cica, BMW, Audi si Mercedes nu au concurenti la siguranta.....:rolleyes2 Quote:
|
Foarte interesante rezultate,la siguranta as mai pune Honda,Toyota si mersul pe jos
|
|
O reclama contra accidentelor,tulburatoare si super naspa momente:
http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny |
a mai fost cred ca si de o mie de ori
|
4 Attachment(s)
Azi dimineata la ora 7, eram pe Primaverii, mergeam spre Gilau. In apropierea ultimei statii de tramvai, unde este si o straduta care coboara dintre blocuri si intra in Primaverii, un domn mai in varsta, iese cu un Passat si loveste perpendicular din spate, Audi-ul din fata mea. Nu inteleg ce s-a gandit, si cum nu a observat ca din dreapta vin 2 masini, dupa care, era liber.
Iar pe la ora 13, la intrare in Gilau, o masina a lovit o persoana, destul de grav.... |
Quote:
|
Un amic si-a cumparat ieri un Passat, si a fost izbit din spate la semafor de un Audi care nu a franat in timp. Cel din Audi, si-a chemat pila din Politie, care l-a scos vinovat de accident pe amicul meu, ca cica, el a dat cu spatele si l-a lovit pe cel cu Audi. A primit amenda, puncte si trebuie sa ii faca masina adevaratului vinovat....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning