![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Quote:
Second, nu ne cunoastem, iar daca zici tu "mi frend", ar putea fi posibil, dar ne-am imprietenit c-am repede. In rest, ma opresc aici :censored: |
Quote:
Toti am fost odata fara permis...cu vise de ilegalisti... o sa vezi ca o sa i vina si lui randu...sa vezi ce scurt se maturizeaza dupa prima tamponare a masinii.... Se pare ca da...noi o sa merem...eu am stabilit ca vreau sa merg....iau inca 3 persoane in masina .... da` sa cotizeze la gaz.... Care vrea... (trafy e primu am io o impresie) sa dea un buzz. |
- Da, merg :D imi zici cat sa cotizez
|
Quote:
si cat e cotizatia? :D:D:D |
recbeat...lasa frate... ca e valabil omu`.... ca daca era altu... se supara si nu mai vb de mult....
Sper sa l cunosc mai bine...sa vedem... Ca sa nu fiu Off topic... Ne intalnim si noi sambata sau duminica (@RECBEAT) sa discutam despre plecarea la 4td? |
n-ar strica o intalnire...da' sa fie seara(sambata-duminica)
|
si eu cotizez:D:D:D
|
Quote:
in fine, nu mai continui ca n-are rost :censored: P.S. pana la urma stie careva cum se ajunge la romexpo? |
nu stiu frate, dar ar fi indicat sa aflam, sincer...ca daca nu ....ne am cam ...
In fine... Rec io pe la 5 sambata ajung in vl... daca mi dai un pm cu nr tau de tel... poate te sun sa o punem de o intalnire... |
Ne intalnim sambata seara?
Deci pana acum doar eu cu lupalb? Altcineva mai pofteste? Hai si vb si despre care cum mergem la buc. *locatia si ora vor fi trimise in pm fiecarui user |
drumu il nimerim k tata e bucurestean deci nu ar fi o problema...singura chestie ar fi k el vrea sa plekam destul de dimineata...pe la 7-8.daca vreti sa mergeti si voi dupa el..np:)
|
pai oricum ideea e la 7 sa fim deja pe drum, sa ajungem pe la 10 acolo, sa stam pana seara la 8-9....si sa plecam inapoi.... ca ma gandesc ca nu vreti sa stam o noapte acolo, sa dormim la vreun hotel...eu cel putin nu am atata cascaval la mine...
|
pai nici chiar asa cu noaptea in cap..gasim inchis pe acolo...zik k daca plecam la 7 din valcea...ajungem pana la 10..sper
|
pai vezi...deci daca plecam la 7 ...ajungem cel mai devreme la 10.... ceea ce inseamna ca o sa fie in toi....totu`...
|
La 10 de abia se deschide
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:12. |
- Copyright 2026 4Tuning