![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
as vrea eu sa fac k si laurenti dar nu o sa fie asa , abea dak reusesc sa o fac pe asigurarea lu ala pt k am mers la asigurari sa facem constatare amibaila si fac aia figuri , dak nu ii ia la tipu cu seatu permisu pt 2 luni si omu lucreaza pe masina si e nasol . deocamdata de azi dimineata de la 8 pana acum la 4 am tot umblat sa imi deschid dosaru maine merg sa imi faca poze si astept sa vad ce zice bucuresti dak zice k suntem amandoi de vina o sa trebuiasca sa ramana omu fara permis k sa imi repar masina pe asigurare
|
Quote:
|
Baaaaaa, te-ai pocnit cu colegul meu de servici Remus?
|
da :D fix cu el =))
|
1 Attachment(s)
dimineata pe podul de la Pestis ... ondin poate sa detalieze :D ... eu va afisez doar urmarile ... remorcate ambele masini ...
|
da, a fost destul de nasol, si jeep-ul si masina de paine aratau destul de sifonate..am ajuns doar in 2 ore la Deva..ca se circula super bine, daca aveai tupeu mergeai pe contrasens si rezolvai rapid, daca erai corect, stateai in trafic.
:) |
4 Attachment(s)
Ceva poze de azi dimineata :D
|
salut baieti,vreau sa zic ca si in valea jiului azi am vazut vreo 3 accidente.......nasol,cum da zapada cum se inghesuie cu ele la indreptat de table pe la service-uri.....:-)
CONDUCETI PRUDENT,NUMAI ASA POT SA INTRE ALTII IN VOI!!!!:D:D:D |
regula de aur pe zapada/gheata/polei..nu se bruscheaza nimic, se evita pe cat posibil folosirea franei de picior..numai din viteze, 1,2,3,..gume obligatoriu de iarna si nu ai treaba.
:) daca nu vine nimeni care nu respecta regula de aur, decis spre tine.. |
1 Attachment(s)
o poza si de la mine,un cascador pe silvas.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nasol da si domni de la Primarie sau Autoritatea Rutiera are vina ei dupa cum se vede in poze cred ca se asteapta topirea zapezilor ca sa scoata si ei un plug sau o masina care da cu sare. Ne meritam soarta
|
Votati Romania, am si rovineta si taxele platite la zi ,daca ma impotmolesc vine Berceanu sa ma salveze? :twisted:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning