Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Test Drive Unlimited (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/31114-test-drive-unlimited.html)

stefz 14-03-12 16:47

Re: Test Drive Unlimited

Trebuie cumparat jocul? Daca nu, cine ma poate ajuta si pe mine cu configurarea masinilor? Multumesc!

HD08FLO 09-04-12 12:46

Quote:

Originally Posted by b0b0 (Post 1988078)
M-a prins radaru ieri cu 135 in localitate :D...
Si inca o poza!

Mane Cum Ai pus Numere Romanesti La Masina Mar Interesa si pe mine ptr logan Dak Tot Seamana cu Cel din Realitate Scz Daka sa mai discutat dar nu am urmarit chiar tot topicol

Xander08 09-05-12 18:11

pls Help ME!!! ca sa bag bmw e36 in TDU in locul altei masini imi trebuie si patchurile astea de care vorbesc paici toti? ca eu doar fisierele le-am modificat si le-am pus in loku la alea din jok, da vad ca ba imi iese din jok atunci cand intru in showroomu ala unde am puso, ori de ex am puso in loku la nissan si vede numa jantele.. nush cum sa fac lamuriti-ma si pe mn! PLS!

raul212 19-05-12 20:46

salut tot am incerat sa imi bag masini noi in tdu si numai nu am reusit am scos magic map am urmat pasii si tot nimik va rog ajutatima:(!:x vb pe mess ron4ldo_knz_cs

Tomas_SlrR 26-05-12 19:08

cum fac sa instalez masini dar sa si mearga ca am incercat magic map si nush dc nu mi-l instaleaza patchul

sergiutzu 04-07-12 15:55

am si eu o problema am gasit reprezentanta de la lexus si nu pot sa intru in ea ...:(( va rog ajutati-ma !

ValySK 04-07-12 17:42

@sergiutzu ai nevoie de megapack.Eu asa am reusit.

David 908 09-07-12 10:22

cine imi poate da un link de download pt tdu 1 nevirusat si full?

nitroandi2 21-07-12 07:27

salut...
Am si eu o problema,deci...incep jocul,ma duce sa inchiriez o masina,apoi ma duc sa imi iau o casa,apoi imi iau o masina si cand ajung la cursa nu mai merge....nush ce are ca se blocheaza la prima cursa....
ce asi putea face??

Tis-ul 23-07-12 17:44

problemăăă!!!! cum schimb camera unei mașini? mi se vede prea în spate, văd undeva din ceafa șoferului... VĂ ROG AJUTORRR!!

John BRO 04-08-12 22:40

Salutare tuturor!Joc de ceva vreme jocul asta,dar nu am gasit pe nimeni din romania.:oops:.Am un club Exotic Cars,daca sunt doritori pe forum va astept cu bratele deschise in club.Nick-ul meu in joc este John.BRo26.
Quote:

problemăăă!!!! cum schimb camera unei mașini? mi se vede prea în spate, văd undeva din ceafa șoferului... VĂ ROG AJUTORRR!!
Dupa ce intri in joc Intra in Options/Game settings/seat position si de acolo reglezi pozitia soferului.:!:
P.S:Daca ma vedeti prin joc un flash va rog

sablon 10-08-12 14:31

Quote:

Originally Posted by Brian (Post 2297913)
Extrage fisierul "IGE" din arhiva de mai jos si pune`l in tdu/euro/bnk.

mie mi se face pe centru ecranu negru si dupa 1..2 sec dispare

te rog ajutama
:sad:

ady2330 01-09-12 23:58

Buna am jocul Test drive unlimited cumparat din magazin.Va rog ajutati-ma,spuneti-mi de unde as putea sa iau folderul IGE??? Vreau sa pot juca online!!!! Cine vrea sa ma ajute cu aceasta problema sa de ad la idul meu de mess popa_adrian30

Alexvn 19-01-13 23:28

Quote:

Originally Posted by Brian (Post 2297913)
Extrage fisierul "IGE" din arhiva de mai jos si pune`l in tdu/euro/bnk.

AJUTOR AM ACEEASI PROBLEMA . L AM INSTALAT....AM ADAUGAT SI FISIERUL IGE. SI TOT U MERGE ...LA PRIMA CURSA SE BLOCHEAZA..AM OBSERVAT CAD NICI HARTA NU POT SA O DESCHID

theciufulicy 16-02-13 10:15

salut ! Am si eu o problema cu jocul Test Drive unlimited ... Am un volan Genius conectat la laptop , jocul se deschide dar nu pot trece de profil. NU STIU DE CE . Scrisul dispare prea repede ca sa-mi dau seama ce problema are . Sice ceva de 90 sec dupa ca sv este inchis ...Cine ma poate ajuta add alex_oto16 pls .

All times are GMT +2. The time now is 22:33.

- Copyright 2026 4Tuning