![]() |
Re: Benzina sau motorina ?
poate pe 0-100 sunt egale, dar uita-te la 0-160 si la 0-200...ai sa vezi ca e mare diferenta
|
Quote:
Pierdere de vreme imho. |
eu sunt de acord cu el, am spus si de ce, astept doar daca se vrea discutata mai pe larg problema :) ...si da...cateodata viata bate filmul :)
|
Quote:
|
dolb, nu stiu ce ai vrut sa intrebi? sa inteleg ca trebuie sa fie o surpriza ca 330d are cuplu mai mare decat 330i ?
|
|
ce are, mile, pe bord?se vede destul de slab
|
Quote:
ia vezi dolb, la ce viteza si cum.. aa, si de afara ti-am aratat ca dieselul ala termina a doua cand eu termin 1-a.. se vede destul de clar cand se ridica de bot pe a 2-a, si cum scartaie rotile.. tu cred ca esti sg care nu isi da seama! |
100mph cu a treia?
|
Quote:
Quote:
|
tu esti tendentios acuma? :) ...ma refeream la postul in care intrebai de parca ai descoperit apa calda "si cum e treaba cu cuplul?"...cum sa fie?Stiuta.
|
nu am zis ca am descoperit apa calda:)..faza e ca nu conteaza atat de mult treptele de viteza, precum conteaza CUPLUL ! Degeaba ai masina care se duce cu a 1-a la 100 si a 2-a la 200 ..daca tu ai cuplu 120 nm.
|
@carutasu: dap, ~100mph la sfarsitul treptei a 3-a.
@dolb: te cred, insa cateva posturi mai sus insistai ca snt la fel.. m-am gandit ca te intereseaza contrariul.. daca ti-ai pierdut subit interesul pt subiect, poti sa ne zici, nu-i bai! :)>- |
Quote:
cand te omoara teoria , veniti cu bagabonteli ieftine si suferiti de curse cu masini .pt mine acum 325 ala E36 = O . l am avut la varsta de 19 ani(acum 6 ani) , l am cumparat cu motoru intre scaunele din fata (dauna totala) , l am reparat in regie proprie (de la varsta de 14 ani cobor din casa si intru in service ) am mers cu el 6 luni si l am vandut , si pana la el am mai avut alte 4 "bijuterii" din astea aka BMW ...asta asa ca idee ca nu suntem chiar copii frustrati care stau in casa si vad masini doar din filme pe youtube , si daca de 20 k euro am preferat buicku de la semnatura in locu la vreo "racheta" de bmw , inseamna ca m am maturizat si mi am schimbat viziunea asupra masinilor si prefer o iesire la o parada cu masini retro intr un oras (platforma pana acolo, cazare, masa platite de primarie, poate ne vedem si la craiova) in schimbu a unor curse de obicei prost organizate ...... in fine , discutia era de rapoartele "scurte" ale unui diesel , din vasta ta experienta ai ceva de adaugat referitor la treaba asta, eu pe pagina din urma mi am argumentat cele spuse . |
prietene, eu zic ca tu esti ala suferind.. pai cine lauda bmw-ul in cauza? cine zise ca e vreo "bijuterie" de masina? e o masina de 15 ani si ~350.000km.. discutia era de despre treptele de benzinar vs cele de diesel.. iar clipurile sustineau un punct de vedere impartasit de cativa useri. nu-ti inteleg iesirea. sau vrei sa ne faci invidiosi pe situatia ta financiara (buick de 20k, 407 1.6hdi custom look)..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning