![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
E foarte mult de lucru la o masina, indiferent ca e dacie , ca e bmw etc., si sunt putini care sunt dedicati cu totul acestei pasiuni si face parte din viata lor.
BTL-ul a fost desfacut bucatele 100% fara nimic pe el, doar o tabla goala de vre-o 300kg si s-a reluat totul piesa cu piesa ,de la A la Z. Oricum echipa BTL a facut treaba buna si sper cat de curand sa revina pe sosele unde i sta cel mai bine si sa ma bucur de ea, ca doar e la a 200000.................tinerete.:lol::lol::lol:.Sp or la munca tuturor |
Quote:
uite un anunt pe ebay, poate te ajuta cu ceva: http://cgi.ebay.fr/FEUX-ARRIERE-CHRO...item414a097da1 Numai bine. |
N-ati vrea voi să lăsaţi Dacia 1300 să fie vedeta topicului şi să vă mutaţi răfuielile şi categorisirile tari pe mesageria privată?
|
Quote:
|
Quote:
|
ce s-a intamplat cu masina?:-s
|
Quote:
|
:X o astept ...:X
|
DACIA 1300 ORIGINAL RETRO, cu mici imbunatatiri
LA MULTI ANI !!! Domnului Daniel Popa.
O mie de ani fara reparatie capitala... acum ca ai schimbat si prefixul:-P |
la multi ani si din partea mea...si poate cu ocazia acestei zile mai pui si tu poze cu masina :lol:
|
La multi ani! spor la treaba .. ca o sa ai nevoie;))
|
respect
|
Asa e Caline mi-am pus si mie motor de 3litri ,pana acuma aveam doar de 2 si..........Multumesc de urari si masina e aproape gata.Ms George
|
Quote:
oricum pe mine nu ma convingi ca te-ai maturizat - pot sa pui ce prefix vrei - dupa cum suna motorul lui BTL-ica urmeaza o perioada de maxima nebunie si pt tine si pentru el :D:rolleyes2:D |
Poze nu mai pui???
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:09. |
- Copyright 2026 4Tuning