![]() |
Re: Masina mea...
3 Attachment(s)
Quote:
|
LOL !!
Nice (retarded proof) tutorial Bart !! :lol: Si la subiect: Awsome Machine !!! :shock: |
Calitate sau nu, io ma bucur ca am reusit sa tin mobilul fix, ca e dezastru ce senzatii ai in masina aia. Filmuletul nu-i face dreptate!
|
Niste poze cu bestia si mai multe detalii se poate?
|
Quote:
Oricum, eu sunt curios (asa cum ti am si zis cand am vorbit) daca se tin frame-urile cu accelerarea de la 0-100 sau daca poti sa filmezi cat de grav urca turometru pe vitezele 1-2-3. Abea astept sa vad cum merge masina live. |
3 Attachment(s)
My ride..
|
Quote:
ce motor are masina .... cai,dotar.... bafta |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Masina mea este un bmw 530 e60 M-look inca "under construction" la KITO in atelier.
anul fabricatiei:2005 motor 3.0 diesel aprox.300 hp de la stock 235 modificari:bara fata spate praguri m diferite elemente caroserie discuri brembo sport perforate si ventilate,placute ceramice suspensie KW sport filtru aer sport modificat sistem injectie tubulatura turbo,galerie admisie schimbata si galerie de evacuare masina a suferit un soft tuning la cutie si motor.astept pareri |
Salut,
Am vazut masina prin oras. Arata foarte bine neagra. Suspensia e ce trebuie. Ce jante sunt? Seamana cu HRE P40. Pune niste poze mai bune. |
530
Jantele sunt Mak DTM Matte Black pe 19" incaltate 245/35zr19 fata si 275/35zr 19 spate momentan masina ii la infoliere culoarea violet electric cameleon si cand ii gata revin cu poze mai clare.....
|
Quote:
|
Salutare
In threadul de mai jos va prezin si eu "ascutitoarea" mea. Daciana nu o mai am din martie anul trecut, asta pentru cei mai vechi de pe aici de pe forum. Bafta si Un An Nou mai bun si plin de satisfactii! https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...n3-2007-a.html Momentan o sa raman cu numerele astea de inmatriculare "99 ANA" urmand ca pe viitor sa vad in ce le schimb.( poate ) |
6 Attachment(s)
Salut,
Aceasta e masinuta mea.. Golf 3, 1.6, 1995, 125530km, 55kw, nu e cine stie ce... sper sa va placa:), tuning home made:D..mai urmeaza interiorul..dar deocamdata trebuie facuta revizia la motocicleta:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning