![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
d aia a ajus aksa azi dimineata la 4.30,pun eu mana p voi p.s. da,e perfect si raman dator ;) |
.........
:lol: :lol: :lol: :lol: pai zicea k se simte rau ....ce`a facut...a iesit pan` la urma ... :lol: :lol: ....da ne cunoastem de vro 6 ani ...am fost la fotbal impreuna .... :lol: :lol: n`ai pt ce...cu cea mai mare placere ! :wink:
|
Zero,esti zeu ! 8) :D
|
Re:
Quote:
era o melodie pe care o tot da pe radio deea, super tare piesa, o canta o tipa, dar niciodata n-am reusit sa aud cine e... |
Va rog muuult :D
Are cineva : \" NAS feat. Quan - Just a moment \" ??? Va rog ! :::Ms. Anticipat ::: |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
ms ms ms ms muuuuult zero_cool ~~~ ji tu ejti rapper ? sau ? ma rog,,,,askultzi rap...&HipHop
|
Cu placere. Nu, nu sunt rapper, dar ascult si rap/hip hop... printre altele.
|
uuuuu .... tare asta ..
ji thu ejhti rappa` ? :lol: offff doamne , 0 cul .... am si eu nev. de ajutor tau , imi cad ochii-n gura .. nu mai pot de somn si totusi vreau sa le mai dau la baieti niste melodii frumoase, dar nu mai rezist sa stau sa le uploadez bla bla te rog eu , cauta si tu .. si uploadeaza , daca ai timp /chef / stare urmatoarele .. : IIO - Rapture ( soulside remix ) Various Artists - Everything But The Girl - Walkin Wounded Dead Can Dance - Host Of Seraphim NA !!!!!!!!!!! Lisa Gerard - Gladiator Theme !! Sundog - Seven minutes to midnight ATB - Let u go ( schiller remix ) B-Tribe - Hablame B-Tribe - Desesperada Bossa Nova Ville - Little Bird Bossa Nova Ville - Amy`s Theme Burn Out In Paris - Paul Schwartz & The Joyful COmpany - Misere Burn Out In Paris - Sina Vodjani - Vision of Mahakala super smechere astea 2 ... Cafe Del Mar - Aria 1 - Willow Cafe Del Mar - Aria 1 - Un Bel Di Cafe Del Mar - Aria 1 - A Secret Tear Cafe Del Mar - Aria 1 - Dido Cafe Del Mar - Aria 1 - Pace Pace Cafe Del Mar - Aria 1 - Pamina Blue Cafe Del Mar - Aria 1 - Habanera Cafe Del Mar - Aria 1 - Home gata cu cafe del mar`u 01- Jules Massenet - Thais , Opera , Meditation Ludwig Van Beethoven - Piano Sonata No.14 in C Sharp Dj Shadow - Six Days |
ZerO CooL
te-am speriat ? :oops: te risti ? sau le uploadez eu ? :) |
chris brown-run it..sau ceva gen :?: :roll: pls
|
1 Attachment(s)
|
Re:
Quote:
Sorry, am uitat, ca am fost cam ocupat azi... dar ma apuc acum sa le urc. Auzi, eu sa ma sperii.... de cateva melodii? :lol: |
4 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning