Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

dogy_10 18-01-09 15:30

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

vad ca toti o ard in povesti pe aici.....hai sa va zic si eu una, sa vedeti ca si barbatii gandesc ca si pitzipoancele, deci: mi-am dus intr-o seara fosta prietena acasa, si cand a coborat din masina de la mine se intalneste cu un vecin, proaspat mutat la ea in scara....si sa vedeti ce-i zice ala, cica nu si-a dat seama ca e ea, ca a vazuto in logan, si ii zice: nu credeam ca o sa te vad pe tine in logan, pe un ton asa scarbit, ea conduce un a4 si martalogu un passat.....asta ca sa vedeti si voi fitze de cocalar ajuns in passat...

aleks 18-01-09 16:26

Intr-adevar, nu cred ca prostia tine cont de sex, nationalitate sau religie :)
Masina conteaza cu atat mai mult cu cat cel care o priveste e mai superifcial...

bodyspeed 18-01-09 21:15

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1991117)
Intr-adevar, nu cred ca prostia tine cont de sex, nationalitate sau religie :)
Masina conteaza cu atat mai mult cu cat cel care o priveste e mai superifcial...

Corect .. din superficialitatea de care dă dovadă.. īţi dai seama că de fapt altceva o tentează :D
Sincer pāna acum nu mi-a zis nici o fată.. dar ai oltcit ;) ,, din contra.. mi-au zis.. ;"e prima oară cānd merg intr-un oltcit şi wow īmi place"
..Īn preajma mea ;)

sezione91_blue 19-01-09 00:07

Depinde de fete... o pitipoanca se va uita prima data la masina... o fata calumea gandeste ca ea cu tine va incepe o relatie nu cu masina...

Ja_Rule 19-01-09 07:13

posibil sa inceapa o relatie cu tine, in masina ... si atunci de ce sa nu fim realisti... fetele cuminti sunt la fel ca Dacia... nu se mai fabrica

Sindrom 21-01-09 22:01

Mai e o problema, cum conduci, ca daca nu conduci cu scaunu lasat pe spate sa vezi doar pedalele si schimbatorul atunci e ok, daca o iei si o zdruncini, ii dai niste emotii, s-ar putea sa ude scaunu, sau mai rau, sa i se faca rau

Alex_55 22-01-09 00:25

NU, conteaza ce ai in cap, stralucirea ochiilor, dantura curata, unghiile curate, asta conteaza pt o femeie ! ;)

Sasha 22-01-09 08:24

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2000168)
NU, conteaza ce ai in cap, stralucirea ochiilor, dantura curata, unghiile curate, asta conteaza pt o femeie ! ;)

vad ca te-ai pus tare pe sectiune Femei si iarasi vad ca scrii asa...ca sa te afli in treaba....:roll:

Ja_Rule 22-01-09 15:19

sa nu ai curajul de a o contrazice pe Sasha ... :))

r0xanicutza 22-01-09 16:43

Quote:

conteaza ce ai in cap, stralucirea ochiilor, dantura curata, unghiile curate! ;)

astea si multe altele :lol:

Sindrom 24-01-09 21:52

Quote:

pfff, femeile vor cateva fetite. Eventual epilati pe picioare piept maini,

Sasha 25-01-09 02:55

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 2007406)

asta de unde ai scos-o??? te-ai gandit mult sau... ?
femeile in general vor barbati(din cate stiu eu) si cand spun barbati nu cred ca intra si "fetitele" ;)

bodyspeed 25-01-09 11:04

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 2007406)

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 2007882)
asta de unde ai scos-o??? te-ai gandit mult sau... ?
femeile in general vor barbati(din cate stiu eu) si cand spun barbati nu cred ca intra si "fetitele" ;)

Dacă esti īngrijit nu eşti fetiţă Sindrom ;) ....., poate nu ai observat dar toate fetele se uită ,sunt atente ...la toate delalile cu privire la īngrijirea barbatului īn cauză.
Şi să nu ne abatem de la topic..,
mulţumesc

Nautilus 03-04-09 19:52

Gandire de ziarist:

Femeile preferă bărbaţii care conduc maşini scumpe

LONDRA / 16:16, 27.03.2009

Femeile se simt mai atrase de bărbaţii care conduc maşini scumpe, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de cercetătorii britanici, publicat īn revista British Journal of Psychology, informează insureandgo.com.

O echipă de cercetători de la University of Wales Institute din Cardiff (Marea Britanie) le-a prezentat femeilor participante la acest sondaj fotografii ale aceluiaşi bărbat conducānd două automobile diferite: un Bentley Continental argintiu, īn valoare de 70.000 de lire sterline (aproximativ 75.000 de euro) şi un model vechi Ford Fiesta.

Continuarea articolului aici: http://www.mediafax.ro/life-inedit/f...l?4728;4099168

Poza atasata articolului e o penibilitate:

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/...800&height=600

"Cineva" are impresia ca Nissan Micra si Smart Roadster Coupe sunt niste masini "scumpe", in spiritul articolului.... :p

Altii la fel de penibili:

La cules. De semnături pentru Elena Băsescu
20 Mar 2009 | Alexandru Dutu, Alexandru Varzaru

...

Două tipe blonde coboară dintr-o Skoda Fabia de lux, cam ponosită, cu număr de Ilfov. Le abordăm rapid, le spunem despre ce e vorba.
Tipele, care tocmai intră īn Turabo Cafe, izbucnesc īntr-un rīs isteric.

...

Prima dată muşcă Dan Andronic, care coboară dintr-un Mini negru, de superfiţe şi face piaţa.

...

Restul articolului aici:

http://www.catavencu.ro/la_cules_de_...escu-6863.html

Sublinierile imi apartin. Ii felicit pe toti colegii de forum care detin Mini, Fabia sau Micra, am aflat ca sunt niste miliardari cu masini de lux :) :D :lol:

~Nautilus

PS Bentley Continental GT costa 137.000 lire sterline...

Psycho 06-04-09 23:11

Vara .. conteaza ce motor conduci ;)

All times are GMT +2. The time now is 00:38.

- Copyright 2026 4Tuning