![]() |
re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?
vad ca toti o ard in povesti pe aici.....hai sa va zic si eu una, sa vedeti ca si barbatii gandesc ca si pitzipoancele, deci: mi-am dus intr-o seara fosta prietena acasa, si cand a coborat din masina de la mine se intalneste cu un vecin, proaspat mutat la ea in scara....si sa vedeti ce-i zice ala, cica nu si-a dat seama ca e ea, ca a vazuto in logan, si ii zice: nu credeam ca o sa te vad pe tine in logan, pe un ton asa scarbit, ea conduce un a4 si martalogu un passat.....asta ca sa vedeti si voi fitze de cocalar ajuns in passat...
|
Intr-adevar, nu cred ca prostia tine cont de sex, nationalitate sau religie :)
Masina conteaza cu atat mai mult cu cat cel care o priveste e mai superifcial... |
Quote:
Sincer pāna acum nu mi-a zis nici o fată.. dar ai oltcit ;) ,, din contra.. mi-au zis.. ;"e prima oară cānd merg intr-un oltcit şi wow īmi place" ..Īn preajma mea ;) |
Depinde de fete... o pitipoanca se va uita prima data la masina... o fata calumea gandeste ca ea cu tine va incepe o relatie nu cu masina...
|
posibil sa inceapa o relatie cu tine, in masina ... si atunci de ce sa nu fim realisti... fetele cuminti sunt la fel ca Dacia... nu se mai fabrica
|
Mai e o problema, cum conduci, ca daca nu conduci cu scaunu lasat pe spate sa vezi doar pedalele si schimbatorul atunci e ok, daca o iei si o zdruncini, ii dai niste emotii, s-ar putea sa ude scaunu, sau mai rau, sa i se faca rau
|
NU, conteaza ce ai in cap, stralucirea ochiilor, dantura curata, unghiile curate, asta conteaza pt o femeie ! ;)
|
Quote:
|
sa nu ai curajul de a o contrazice pe Sasha ... :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
femeile in general vor barbati(din cate stiu eu) si cand spun barbati nu cred ca intra si "fetitele" ;) |
Quote:
Quote:
Şi să nu ne abatem de la topic.., mulţumesc |
Gandire de ziarist:
Femeile preferă bărbaţii care conduc maşini scumpe LONDRA / 16:16, 27.03.2009 Femeile se simt mai atrase de bărbaţii care conduc maşini scumpe, potrivit rezultatelor unui studiu realizat de cercetătorii britanici, publicat īn revista British Journal of Psychology, informează insureandgo.com. O echipă de cercetători de la University of Wales Institute din Cardiff (Marea Britanie) le-a prezentat femeilor participante la acest sondaj fotografii ale aceluiaşi bărbat conducānd două automobile diferite: un Bentley Continental argintiu, īn valoare de 70.000 de lire sterline (aproximativ 75.000 de euro) şi un model vechi Ford Fiesta. Continuarea articolului aici: http://www.mediafax.ro/life-inedit/f...l?4728;4099168 Poza atasata articolului e o penibilitate: http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/...800&height=600 "Cineva" are impresia ca Nissan Micra si Smart Roadster Coupe sunt niste masini "scumpe", in spiritul articolului.... :p Altii la fel de penibili: La cules. De semnături pentru Elena Băsescu 20 Mar 2009 | Alexandru Dutu, Alexandru Varzaru ... Două tipe blonde coboară dintr-o Skoda Fabia de lux, cam ponosită, cu număr de Ilfov. Le abordăm rapid, le spunem despre ce e vorba. Tipele, care tocmai intră īn Turabo Cafe, izbucnesc īntr-un rīs isteric. ... Prima dată muşcă Dan Andronic, care coboară dintr-un Mini negru, de superfiţe şi face piaţa. ... Restul articolului aici: http://www.catavencu.ro/la_cules_de_...escu-6863.html Sublinierile imi apartin. Ii felicit pe toti colegii de forum care detin Mini, Fabia sau Micra, am aflat ca sunt niste miliardari cu masini de lux :) :D :lol: ~Nautilus PS Bentley Continental GT costa 137.000 lire sterline... |
Vara .. conteaza ce motor conduci ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:38. |
- Copyright 2026 4Tuning