![]() |
Re: CLUB Fiat PUNTO
Quote:
|
Quote:
|
Vad ca de la un timp nimeni nu mai iese la o intalnire Fiat:rolleyes2.Sa fie oare din cauza concediilor?
|
Quote:
|
Imi cer scuze ca va deranjez
Fuel consumption combined: ca 6.5 l/100km Fuel consumption (urban): ca 8.9 l/100km Fuel consumption (extra-urban): ca 5.2 l/100km Chiar asa de mult consuma un Punto MK1 1.2 ? :rolleyes2 |
Quote:
|
Salut !
Dupa vreo 3 zile de citit la forumu asta am ajuns si eu la ultima pagina:rolleyes2 Nu detin un Punto .. inca :) Urmeaza sa il iau cam in 2 saptamani ... De cand m-am decis sa schimb actuala masina si m-am tot uitat dupa diverse optiuni... am ramas fixat pe punto... Arata bestial masina (comparativ cu Corsa sau Vw Polo... 2 usi an 2000-2002 1.2 8V(16V daca gasesc la un pret rezonabil) Sunt din Brasov deci pe cei din imprejurimi o sa vreau sa va cun.. la un moment dat :joy: Primu lucru care o sa il fac pe masina va fi sa pun ceva audio pe ea :) Ceva recomandari ? Mentionez ca vreau sa ma inadrez cam in 3-400 Euro |
Quote:
|
Quote:
Quote:
1.1 cat consuma ? |
Pentru punto mk2 99-03 au fost doar 1.2 8v si 12v - 60 respectiv 80 cai ; 1.8 16v 130 cai ( HGT ) 1.9 diesel 60cai , 1.9 turbodiesel 80 si 100 cai
Dupa 2003 mk2b ( facelift ) a mai primit 1.4 16v 95 cai ( fire ) si 1.3 multijet 70 cai |
r4mp ...te corectez 1.2 16 v si nu 12 v :) , am la vanzare un kit de suspensie second hand - sport cu coborare fata 35mm si spate 40mm , arcurile sunt ok , singura problema o reprezinta amortizorul stanga fata e putin dus , daca e interesat cineva discutam de un pret , kitul este de la FK AUTOMOTIVE Germania , il am eu acum pe masina , mai am 2 faruri second hand de punto 2 cu proiector si 2 stopuri pentru varianta in 2 usi ......daca sunteti interesati discutam la pret
0723.514.599 e nr meu |
16 , 16 ! Sunt putin obosit dupa weekendul acesta :D
|
si tu brutus ?:))
|
1 Attachment(s)
despre setul asta e vorba , 4 arcuri si 4 amortizoare fk automotive 35mm fata , 40 mm spate , second hand 200 euro , doar arcurile 120 euro .......
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning