![]() |
Re: Club astra bertone
Corect mondeo ..... fara hartop ...... nu prea ai ce sa faci !!!!
|
Quote:
Tr sa pui masina pe tester mai inati, si iti zice tot, eu asa am facut, dar tr sa fiu unu care intelege ce spune testerul, nu toti bolovanii care cred ca stiu, cred-ma am dat peste multi :( |
Quote:
Apropo nu stiti CdPlayer-ul de pe bertone cabrio are iesire de statie ? L.E. http://www.clubopel.com/link.php?url...?p=10&q=cabrio |
Nici un CD stock nu are iesire pentru statie. Nici macar CCRT1100.
|
sal pt COROLLA GT am onalamurire in legatura cu scema tc practic stii sa mi explici un pic ,pt ca nu vreau sa stric ceva,eventual un id de mess conipopovici
|
2 Attachment(s)
VAND Jantele de pe Bertone 2.2 (spite late) cu tot cu gume folosite doar sezonu asta..
JANTE 17" Cauciucuri 215/40/17 (profil V - set toate 4) 0767.296.671 Florin Attachment 684154 Attachment 684155 |
2 Attachment(s)
stiti cumva unde se gasesc bari ca cele din poze.. ?
magazin..preturi.. Attachment 684156 Attachment 684157 |
Quote:
|
Flo ce pret pentru jante?
|
Salut baieti, de 2 zile mi am achizitionat o evacuare din carbon si din pacate a venit fara prinderi, stie cineva de unde as putea sa gasesc niste coliere sau niste suporti pt a o monta...singur, home made
mersi anticipat:!: |
1 Attachment(s)
Quote:
va pun si o poza sa va dati seama cam cum e |
Quote:
|
despre "S-A APRINS UN BEC IN BORD" :) .. la mine s`a stins.. nu mai mi se apinde displayul ala mic care arata cati km are masina.. :( stie careva cum se repara?
|
Fastboy la un centru dasta de tobe lojik au acolo ce vrei !!!!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:51. |
- Copyright 2026 4Tuning