![]() |
Re: Masini Abandonate!
Din nou se confirma ca unii nu stiu alta masina decat BMW... restul nu conteaza decat BMW.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Saudi Arabia
|
Sau chiar grecia dupa cum precizau cei de la worldcarfans
|
saracul gt-r dar totusi in arabia saudita e mult nisip
|
Quote:
a stat ceva timp(acum vreo 2-3ani) si pe langa o brutarie...imi scapa numele strazii/brutariei pt ca nu am mai fost de mult prin Oradea. Banuiesc ca acolo sta proprietarul. I-am lasat bilete in geam de o gramada de ori, eram si eu interesat sa o cumpar, dar nu am fost sunat niciodata. |
Stiu ca nu are legatura cu topicul dar caut sa cumpar un fiar 850 sau 600. Ma intreseaza sa aibe acte pe RO si sa fie cat de cat complet! Nu ma intreseaza prea mult elemente originale pe el ca vreau sa-l fac ,,de curse'' cu 1.8 T rollbar si multe altele.Imi trebuie numai caroseria si actele pe bune!
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Are 1 an 2 de cand zace in pozitia aceea , se pare ca propietarul nu prea o mai doreste a inceput sa faca depozit in ea :) pasajul spate stanga este dea dreptu rupt n`am mai vazut asa ceva...Pacat de ea.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Foarte mare pacat de acesti ursuleti abandonati.Are cineva vreo poza sau a vazut vreodata un ford focus 2 abandonat?Daca da rog sa posteze poza.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning