![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
Arata bine cu albastru la interior,totusi cromul de la nuca este in plus acolo.Ar merge o nuca de Prestige din piele cu cusatura albastra sa fie in ton cu interiorul.
|
10 Attachment(s)
In primul rand LA MULTI ANI !!! iti urez multa sanatate, fericire, si bani, pt a termina masinuta:D...Si in al2lea rand pun niste poze de astazi de la Baneasa. :*
|
La multi ani nenea...sa fi fericit si multa sanatate.
Felicitari pentru aparitia de la Baneasa ;). |
frumoasa bre 8) da albastru ala din interior ar merge cu negru :rolleyes2
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
O sa mai revin si eu cu niste poze in curand... |
7 Attachment(s)
In trecere pe la redeschiderea Baneasa Drive In Cinema
|
Frumos...frumos ;)).Sa vedem cat mai multe aparitii ale ZUZ-ului.
|
ehe, intoarce priviri pe strada:oops::oops:
P.s. cand ai de gand sa vinzi jantele, treci si pe la mine cu o intrebare:D poate sunt pe faza atunci in resst.. toata bafta!!!!!!!:D |
Oprit de politie 2 zile la rand...ieri si azi. Ieri am scapat, azi nu. Rezultatul ? 4mil amenda (toba,faruri,stopuri,jante) + ramas fara talon si 6 puncte. Ma simt...
Deci...JANTELE SUNT DE VANZARE! Pret 900 lei cu totul! 0731427278 |
Quote:
|
mdea..naspa..:sad: vinzi jantele din cauza politiei sau nu iti mai plac?
|
Quote:
Quote:
|
lasa ca il iei inapoi ! imi pare raw ptr tine ...
|
pfff imi pare rau :( si eu ma cam gandesc sa dau jantele astea ( daca le vrei tu , imi zici :-P )
asa e , ne kkm pe ea de tara si pe legile lor , se iau de orice P.S : eu ti'am zis ca se ia de faruri aa si btw sa iti faci stopurile cu semnal alb smoked ... adica lac cu putin negru in el si arata belea , sunt lucioase si dau o tenta ff putin neagra ( mie imi place ) |
Quote:
Nu mie mi-ai zis ca se ia de faruri, ci la cineva care a postat la tine pe topic...eu stiam ca se ia de ele si i-am si spus da el batman batman...sa-i arat acuma amenda sa vedem ce mai zice Stopurile o sa iau momentan dalea cu semnal alb dupaia vad ce fac |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning