![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Quote:
|
strada marasti colt cu, oituz (strada cu red carpet)
|
salut baietii am nevoie de o lamurire ce tobe scoate sunetu mai tare cele normale cu capete arse sau cele cu 2 capete tinand cont k masina are motor de 1.4.....?
|
binenteles excludem borla ,remus etc ceva mai putin:D...am vazut la iony ceva dar nu stiu daca scoate ceva sound:D
|
Sa sti ca mie imi plac ce sunet scot alea de la Iony...
Pe doua tevi scot mai bine.... Am vazut si eu cele 2 modele sau 3 dar daca vrei sound ia-o pe cea mai mare.... La un Remus sau Borla merge si ceva mic ca e altceva |
Quote:
|
pe ce masina vrei sa pui?
|
pai pe un golf 3 motor 1.4
|
Tipul cu BMW ul rosu sta pe constitutiei la bl 1 inainte de giratoriul cu strada Nicolae Teclu pe dreapta cum vii de la spital.Mai multe nu stiu.Sper sa iti fiu de ajutor....
|
ce bmw rosu tati?
|
pai a intrebat cineva mai sus daca stim ceva de un bmw rosu si a pus un link......
incercam sa il ajut pe om dar se pare ca pe multi ii deranjeaza....... |
se pare ca multi is sensibili. calma-se papi!
|
nu e vorba de sensibilitate dar credeam ca te deranjeaza ca am vrut sa il ajut pe om......
|
da nu vedeam unde se discuta de bmw-uri rosii. oricum eu tocmai in parcare aia locuiesc (da, locuiesc in parcare, radeti!) si nu am vazut bmw-ul ala in viata mea :))
|
probabil nu o tine acolo sau vine la cineva.....eu tot acolo am vazut-o in marea majoritate a timpului.....
probabil are gagica de sta pe acolo...... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:52. |
- Copyright 2026 4Tuning