![]() |
Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU
tau-le tot respectu pt masina si mai ales pt stopuri.ma gandesc cum se uita lumea cand vede asa ceva sau aia pe la stopuri din spatele tau cred ca uita sa plece de socati :)
|
tau-le imi zici si mie te rog cum ai dovedit ceasurile de bord cu lumina aia de cazi jos de oftica, e ceva smecherie sau sunt de cumparat cadrane?ms!marfa, creca putine cluburi se ridica la cati wati ai in portbagaj!spor in continuare!si ce ii a doua maneta de langa cea ptr. stergatoare?ai computer de bord?:lol:
|
Felicitari TAU !!!! urmaresc de ceva timp topicul asta si am facut o cu placere pt ca am avut de ce.....
Am vazut o si live ... in vacanta arata prea bine ..... Stopurile NO COMENT ;) ... O consola de bord ar cam trebuii ..... Am si eu niste intrebari : - Ce fac butoanele de pe volan ...? - Si maneta aceea ... cum a zis si SJ-84-BPS ... ? FELICITARI PT MASINA /\ DACIA LOCO /\ :D .... CE MAI TUNATA DACIE SI CEA MAI FRUMOSA ;) ..SPOR LA TUNARIT IN CONTINUARE ;) |
Quote:
|
Quote:
usi antifonate, mult antifon in porbagaj..... wow tu chiar ai citit mai tot topicul asta..... cata rabdare ai avut.... |
am vazut-o si eu in seara asta..arata super stopurile ..si se vad klumea de la dist...si eu am aceeasi curiozitate in leg cu maneta aia si cu butoanele de pe volan
|
butoanele de pe volan sunt de la clarion iar maneta este de la alarma.....:lol:
|
oki .. ms:)
|
bv tau-le.f frumoasa. ai grija pe strada,poate face lumea accident din kuza ta,k se uita dupa U!vb din fapte reale,k se mai uita lumea pe la dristor dupa o anume masina si nu a vzut k se duce spre trotuar si s oprit in vrei 2 masini!
app,mai ai de gand sa-i mai faci ceva?asa,informativ! si dc da,poate ne spui si ce anume! |
vineri seara am mers pret de citeva intersectii in spatele lui TAU, admirindu-mi lucrarea... Fara exagerare, toata lumea din trafic intoarce privirea spre "Dacia aia cu stopuri cu leduri"
Apropo de pozele de la EMMA... Bai TAU-le, nu ai avut bani de pantaloni ma? Asa de multi bani ai cheltuit pe masina incit ai ajuns sa pui petice pe pantaloni? :D |
Tau , dak vreau sa-mi vopsesc numai capota neagra trebuie sa o trec in certificat? Scz dak postul meu a deranjat.
|
Quote:
|
Imi cer mii de Scz pt inca un post. 30% din suprafata totala a masinii? Multumesc anticipat . Mi-as dori sa o fac ca a lui Tau dar o sa se numeasca plagiat si nu am dreptul asta este ideea lui proprie si yo respect.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:49. |
- Copyright 2026 4Tuning