Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15561-dacia-loco-sticla-69-tau.html)

andy_wpo 09-12-06 00:34

Re: Dacia Loco pe sticla... B-69-TAU

tau-le tot respectu pt masina si mai ales pt stopuri.ma gandesc cum se uita lumea cand vede asa ceva sau aia pe la stopuri din spatele tau cred ca uita sa plece de socati :)

SJ-84-BPS 09-12-06 08:41

tau-le imi zici si mie te rog cum ai dovedit ceasurile de bord cu lumina aia de cazi jos de oftica, e ceva smecherie sau sunt de cumparat cadrane?ms!marfa, creca putine cluburi se ridica la cati wati ai in portbagaj!spor in continuare!si ce ii a doua maneta de langa cea ptr. stergatoare?ai computer de bord?:lol:

vio[s] 09-12-06 16:07

Felicitari TAU !!!! urmaresc de ceva timp topicul asta si am facut o cu placere pt ca am avut de ce.....

Am vazut o si live ... in vacanta arata prea bine .....

Stopurile NO COMENT ;) ...
O consola de bord ar cam trebuii .....
Am si eu niste intrebari : - Ce fac butoanele de pe volan ...?
- Si maneta aceea ... cum a zis si SJ-84-BPS ... ?

FELICITARI PT MASINA /\ DACIA LOCO /\ :D .... CE MAI TUNATA DACIE SI CEA MAI FRUMOSA ;) ..SPOR LA TUNARIT IN CONTINUARE ;)

dipsy_007 10-12-06 21:37

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU (Post 187574)
se aude super bine iti tremura tot in masina, in oglinda nu te poti uita fara sa ametesti! :D dar daca ai tot dacie trebuie sa umbli la nr de pe spate, eu i-am pus mocheta si nu mai am probleme si sa nu aiba joc pobagajul cand i-l inchizi adik sa fie cat mai inchis! in rest super

dak atunci aveai mocheta.....aku ce mai ai tau'le???k la 140db cred k sare tabla....nu mai sare nr:DDD

B-69-TAU 10-12-06 21:45

Quote:

Originally Posted by dipsy_007 (Post 655844)
dak atunci aveai mocheta.....aku ce mai ai tau'le???k la 140db cred k sare tabla....nu mai sare nr:DDD

wow imi amintesc postul, cred ca este printre primele posturi postate pe thread-ul asta....acum masina este mai bine antifonata si mai bine legata ....
usi antifonate, mult antifon in porbagaj..... wow tu chiar ai citit mai tot topicul asta..... cata rabdare ai avut....

sebaaa 10-12-06 21:46

am vazut-o si eu in seara asta..arata super stopurile ..si se vad klumea de la dist...si eu am aceeasi curiozitate in leg cu maneta aia si cu butoanele de pe volan

B-69-TAU 10-12-06 21:52

butoanele de pe volan sunt de la clarion iar maneta este de la alarma.....:lol:

sebaaa 10-12-06 21:53

oki .. ms:)

ggd_87 11-12-06 11:23

bv tau-le.f frumoasa. ai grija pe strada,poate face lumea accident din kuza ta,k se uita dupa U!vb din fapte reale,k se mai uita lumea pe la dristor dupa o anume masina si nu a vzut k se duce spre trotuar si s oprit in vrei 2 masini!
app,mai ai de gand sa-i mai faci ceva?asa,informativ!
si dc da,poate ne spui si ce anume!

dsign 11-12-06 19:13

vineri seara am mers pret de citeva intersectii in spatele lui TAU, admirindu-mi lucrarea... Fara exagerare, toata lumea din trafic intoarce privirea spre "Dacia aia cu stopuri cu leduri"

Apropo de pozele de la EMMA... Bai TAU-le, nu ai avut bani de pantaloni ma? Asa de multi bani ai cheltuit pe masina incit ai ajuns sa pui petice pe pantaloni? :D

sorin_sorin95 11-12-06 20:43

Tau , dak vreau sa-mi vopsesc numai capota neagra trebuie sa o trec in certificat? Scz dak postul meu a deranjat.

Laure2fast 11-12-06 20:57

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 657124)
Tau , dak vreau sa-mi vopsesc numai capota neagra trebuie sa o trec in certificat? Scz dak postul meu a deranjat.

daca nu depaseste 30% nu trebuie ;)

sorin_sorin95 11-12-06 21:07

Imi cer mii de Scz pt inca un post. 30% din suprafata totala a masinii? Multumesc anticipat . Mi-as dori sa o fac ca a lui Tau dar o sa se numeasca plagiat si nu am dreptul asta este ideea lui proprie si yo respect.

Laure2fast 11-12-06 21:10

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 657163)
Imi cer mii de Scz pt inca un post. 30% din suprafata totala a masinii? Multumesc anticipat . Mi-as dori sa o fac ca a lui Tau dar o sa se numeasca plagiat si nu am dreptul asta este ideea lui proprie si yo respect.

da 30% din suprafata masinii

ggd_87 11-12-06 23:03

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 657163)

nu neaparat k e plagiat,dar da mai bine o idee proprie,cum a fost si tau,cum am facut si yo,k nu am luat kit-ul de la pilot fiind pe multe masini.

All times are GMT +2. The time now is 03:49.

- Copyright 2026 4Tuning