![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
oke..nu`i graba, numai sa nu uiti:P
|
poate nu ati observat dar Crazy Drivers e prima la postari la sectiunea Cluburi
https://forum.4tuning.ro/173-cluburi.html |
Quote:
|
tin sa anunt ca detin un hub de dc++ 24/24 (REAL!!!!) cu parola la intrare, si de astea.. deci sambata voi face propunerea.. aceasta poate fi hubul cd. vb mai multe sambata daca va place ideea
|
ideea e geniala...shi nici garda nu poate intra ... marfa
|
Nu intrati pe huburi cu share mare ca e posibil sa va treziti cu politia la usa.
|
mai rau...sar putea sa le oferiti shi o cafea fara sa shtiitzi de ce au venit :) cum s-a intamplat in Iashi ...
|
ii asteptam si le spun daca vor sa joace un cplinm la multiplayer daca eu castig plateste el amenda :)
|
cu cine trebuie sa vorbesc in urmatoarea problema?....am o fata in bacau care a auzit de clubul nostru si ar vrea sa devina membra.....domnisoara...pardon, doamna este cu adevarat crazy: are un Hunday pe care din 190 nu il scoate....apropo o sa avem la urmatoarea cursa o femeie participanta care dupa parerea mea o sa rupa tot...credetima! stefane astept un raspuns!
|
cu cei din bacau :) sau sta in suceava?
|
Quote:
|
daca pui hub ..mai greu tinem legatura cu altii. totusi..vb sambata la intalnire.
|
daca vreti puteti intra si pe mirc, /server bucovina.skee.ro , este tot 24/24 e pe linux, indiferent in ce timp al zilei intrati (doar sambata va fi putin cazut cred, ca va fi mutat langa geam). serverul are o configuratie de 750 mhz duron, 128 rami (curand 256, poate chiar 512) 30 gb ( se poate face si oleak de hosting) Fedora Core 5 , tot la zi . serverul este al meu, dar nu il tin acasa. in prezent pe el este alt administrator ( Skee ). avem pe el un internet de 30 k/s... deci presupun ca e destul de bun pt ce e facut..
|
Quote:
|
aha, o sa vb cu adminu
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning