Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

ESPinoza 06-06-07 16:09

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

si daca tot e vorba de intalniri .. vreau sa stiu se mai intalnesti lumea in timpu saptamanii pe undeva? avadn in vedere si situatzia care e acuma, ca ma plictisesc acasa :( in seara asta nimic?

CRyS` 06-06-07 16:19

Lumea se intalneste...Add Hoc! Ca deobicei in Fundatie,Expozitiei,Rond Agronomie...! Si prin alte locuri ...

bakal 06-06-07 16:30

si vinerea, la 21 intalnirea obisnuita....la rond agronomie

in rest, celelalte intalniri se fac .... in grupuri mai mult sau mai putin restranse...

Mugurel 08-06-07 20:20

Sal la toata lumea.Pacat ca s-a ajuns la situatia actuala din comunitatea 4t Iasi.Eu sper ca se vor rezolva treburile la un gratar sau la festivalul berii sau altfel...:)Multa bafta si distractie in acest weekend.Poate ajung diseara la intalnire. Drive safe!

Kallissto 12-06-07 09:31

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 936068)
in rest, celelalte intalniri se fac .... in grupuri mai mult sau mai putin restranse...

Hey...intalnirile de acest gen nu sunt niciodata cu <premeditare> mai fuge lumea din casa seara...ca sa se mai racoareasca...si ne intalnim pe traseu la o cafelutza.... la o shueta :-P :D ....dar cum locatia si ora nu sunt niciodata fixate de asta nici nu se anunta...unde,cum cand

:twisted: :eyebrow: Is it me...or we have a brad new Moderator on Iasi ?? :rolleyes2 opssss...I guess one bold lil' creature is....:yikes: :mad: :raving: ....Ohhh daaa :lemon: :weee:

cristi_407 15-06-07 19:41

Azi?Intlanire ceva?

CRyS` 15-06-07 22:39

Da in Agronomie dupa cate stiu eu dupa 21.00

Sleepy_85 15-06-07 22:57

am fost pe acolo pe la 21 si ceva si nu am recunoscut pe nimeni, erau cativa baieti adunati dar nu mi-am dat seama dak erau de pe 4tuning sau nu, era un tico alb, un opel decapotabil si cam atat

slip 16-06-07 09:25

salut baieti... aseara a venit lumea ceva mai tarziu.. pe la 9jum.. 10..
eu am ajuns pe la 11 si ceva.. k am vrut sa termin motoru de asamblat..
a iesit frumos si aseara.. k de obicei :D
dar cand vedeti k nu e nimeni...dati si voi un telefon ceva... ce naiba?
dak nu aveti nr de tel.. intrebati..

bafta

bakal 16-06-07 09:56

eu cu xex eram acolo de pe la 9, ca suntem punctuali

da stii ce imi place mai mult: e faptul ca toata lumea zice ca vine, ca drege, si cand colo...... mai fratilor, macar nu va mai dati breji....

veniti, ca nu mananca nimeni pe nimeni(inca):lol:.... nu ca mi-o mancat un caine un cauciuc, ori ca m-a blocat unu si nu am mai putut iesi... ori alte scuze din astea

cristi_407 16-06-07 11:38

Eu am fost pe la 9 fara 10 si nu era nimeni si am plecat ca era aglomeratie.. :(

gabitzu79 18-06-07 09:47

Cristi 407, te plimbai duminica pe Independentei aa? Ti-am facut din faruri dar nu prea bagi lumea in seama sau poate erai doar ocupat :)

Cat despre vineri, imi pare rau ca nu am ajuns avand in vedere si ca au fost cateva chestii interesante dar...na, asta e.... tura viitoare sper sa nu lipsesc...

cristi_407 18-06-07 09:49

Scuze..Nu am vazut..Nu prea stiu masinile de pe forum.

bakal 18-06-07 12:30

cica e o cursa legala la suceava, dumineca asta.... si cica se pleaca dum. dimineata.....

bakal 18-06-07 15:39

deci........ammmmmmmmm........nimeni........

si cand te mai uiti pa posturi, ai zice ca sunt atatia membri in iasi... de te doare capu

All times are GMT +2. The time now is 02:13.

- Copyright 2026 4Tuning