![]() |
Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi
si daca tot e vorba de intalniri .. vreau sa stiu se mai intalnesti lumea in timpu saptamanii pe undeva? avadn in vedere si situatzia care e acuma, ca ma plictisesc acasa :( in seara asta nimic?
|
Lumea se intalneste...Add Hoc! Ca deobicei in Fundatie,Expozitiei,Rond Agronomie...! Si prin alte locuri ...
|
si vinerea, la 21 intalnirea obisnuita....la rond agronomie
in rest, celelalte intalniri se fac .... in grupuri mai mult sau mai putin restranse... |
Sal la toata lumea.Pacat ca s-a ajuns la situatia actuala din comunitatea 4t Iasi.Eu sper ca se vor rezolva treburile la un gratar sau la festivalul berii sau altfel...:)Multa bafta si distractie in acest weekend.Poate ajung diseara la intalnire. Drive safe!
|
Quote:
:twisted: :eyebrow: Is it me...or we have a brad new Moderator on Iasi ?? :rolleyes2 opssss...I guess one bold lil' creature is....:yikes: :mad: :raving: ....Ohhh daaa :lemon: :weee: |
Azi?Intlanire ceva?
|
Da in Agronomie dupa cate stiu eu dupa 21.00
|
am fost pe acolo pe la 21 si ceva si nu am recunoscut pe nimeni, erau cativa baieti adunati dar nu mi-am dat seama dak erau de pe 4tuning sau nu, era un tico alb, un opel decapotabil si cam atat
|
salut baieti... aseara a venit lumea ceva mai tarziu.. pe la 9jum.. 10..
eu am ajuns pe la 11 si ceva.. k am vrut sa termin motoru de asamblat.. a iesit frumos si aseara.. k de obicei :D dar cand vedeti k nu e nimeni...dati si voi un telefon ceva... ce naiba? dak nu aveti nr de tel.. intrebati.. bafta |
eu cu xex eram acolo de pe la 9, ca suntem punctuali
da stii ce imi place mai mult: e faptul ca toata lumea zice ca vine, ca drege, si cand colo...... mai fratilor, macar nu va mai dati breji.... veniti, ca nu mananca nimeni pe nimeni(inca):lol:.... nu ca mi-o mancat un caine un cauciuc, ori ca m-a blocat unu si nu am mai putut iesi... ori alte scuze din astea |
Eu am fost pe la 9 fara 10 si nu era nimeni si am plecat ca era aglomeratie.. :(
|
Cristi 407, te plimbai duminica pe Independentei aa? Ti-am facut din faruri dar nu prea bagi lumea in seama sau poate erai doar ocupat :)
Cat despre vineri, imi pare rau ca nu am ajuns avand in vedere si ca au fost cateva chestii interesante dar...na, asta e.... tura viitoare sper sa nu lipsesc... |
Scuze..Nu am vazut..Nu prea stiu masinile de pe forum.
|
cica e o cursa legala la suceava, dumineca asta.... si cica se pleaca dum. dimineata.....
|
deci........ammmmmmmmm........nimeni........
si cand te mai uiti pa posturi, ai zice ca sunt atatia membri in iasi... de te doare capu |
| All times are GMT +2. The time now is 02:13. |
- Copyright 2026 4Tuning