![]() |
Re: E30 - BH-04-ARO ///M5 Power + NX
Felicitari Domy...te asteptam la Satu Mare...;););)
|
maine satu mare.drag 201 metri.vedem ce iese.
|
bafta!!!multa bafta!!!
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
acuma am ajuns.ce sa zic?sant cam obosit si un pic nacajit,ca nu am dus cu mine slikurile.gresala foarte mare din partea mea.dar tot invata omu.sezonu trecut tot am mers cu slikuri.dar cu gumele astia kumho ce am acuma pe rotile mele de 17,tot asa puteam pleca,ca cu slikuri si am zis ca nu mai complic treaba sezonu asta ma duc cu cauciucurile de strada.la baia mare si la cluj a fost super.dar la satu mare unde este asfalt parca aveam roti de bicicleta.si in a 3 a patina rotile.am incalzit ca deja nu mai vedeam in cabina nimic si deja curgea lacrimile de fumu de cauciuc,dar dejeaba.efectiv ZERO aderenta.sa nu vorbim despre evo 9 de tm jeff ca pleca de langa mine ca trenu.ok inteleg 4x4.dar corvettu care are tractiune spate autoblocant si ca kg si ca putere la fel si slikuri de 295, la prima 20 metri deja avea vreo 2 masini in fata mea ,aia deja e nasol de tot.si pur si simplu nu am avut ce sa fac .am incercat deja tot ce se poate dar cum am atins un pic acceleratia patina rotile ca pe ghiata.asta e.tot invata omu.infine.pe urma am iesit pe locul 3.pe 2 corvettu si 1 evo 9.pe 4 honda din ungaria care scote 11 sec 400 metri si pe 5 bentley de 6l si 650 cai.sper ca la wste3 rezov problema si vedem ce o sa fie atuncea.
|
aiceai corvettu cu care neam dat:http://www.dragtimes.com/Chevrolet-C...slip-7224.html
|
bravo domy, cat despre bentley amuzament total, ce facea in aceea cursa, cauta viteza ? (stiu ca e automata :) :) )
|
3 Attachment(s)
inca ceva si de la noi;)
|
Quote:
|
nu stiu cat era modificat.in afara de slikuri de 295 nu stiu ce mai are.dar zicea proprietaru ca 11 sec pe 400 m.
|
domy de ce nu aranjezi un pik iesirea aia la toba?scuze dar imi sare mereu in okii:lol:
|
Am citit si mesajele sterse si sincer o buna parte din ele nu trebuiau sterse, mai ales o explicatie plauzibila pentru timpul rezultat pe foaie -> distanta intre masini, la finish, la 200km/h
pentru BPR si restul, nu prea are rost sa agitati spiritele, la fel si restul , cei care comentati pe alte topicuri, ca nu stiu cine se da cu nu stiu cine, cu ce are cu ce n-are si unul e mai tare si celalat e mai slab sau alte chestii de genul asta nu vedeti esenta.. topicurile unde voi COMENTATI sunt facute pentru prezentarea unei masini, si credeti-ma cand spun ca acei oameni pe ale caror topicuri COMENTATI ar trebui admirati pentru ceea ce au facut din acele masini ... exemplu : poate domy a plecat mai prost, poate nu a fost in apele ei masina, poate txa intradevar " fuge " mai bine, indiferent de situatie,indiferent de cei implicati ( in cazul de fata TXA si ARO) nu trebuie sa va bateti joc de topicurile lor , cum zice si TXA " Frate daca ai tu ceva mai bun cu care sa te dai, iesi pe strada si da-te cu mine si apoi comenteaza " ... si un post care m-a facut sa rad .. pe pagina anterioara, un user cu " age = 15 " ii spune lui domy " ti-ai cam luat-o de la corvette " ... deci... sper ca m-am facut inteles mai mult sau mai putin orice mesaj cu referire la tema anterioara si anume care pe care si tiruri sau vapoare sau avioane va fi sters mult succes si lui domy si lui txa.. tuturor ! |
domy ce se mai aude de bmw de drift
|
deci va rog sa terminam discutia asta. s-a degenerat prea mult. am sters tot si o sa sterg tot ce o sa mai apara pe tema asta. mersi de intelegere
|
1 Attachment(s)
semnatura noua
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning