![]() |
Re: bazar... vand-cumpar in bacau
din-totdeauna mi-am dorit un iepuras Playboy pe masina ca sa arat ca taranii aia de umbla vara in slip pe la stranduri si cu o burta de-aia de nesimtit si cu slip cu iepurasu'
vreau eu toate bucatile , sa le dau foc, sa raman eu cu una ca sa nu mai aiba nimeni |
Re: BACAUL plin de camere de filmat
La 307 il aveam asa ... adik deasupra oglinzii ... 1 data m-a oprit un politist ... se lua de folie ... credeai ca sunt traficant sau ceva ... si m-a intrebat daca se poate uita in masina ... eu ca sa fiu baiat de treaba, ca sa nu imi dea amenda pt folie ... l-am lasat ... a intrat ... si se uita in stanga si in dreapta ... ce ma amuza cum mai avea putin si dadea cu cascheta in detector ... dar nu l-a vazut :lol: (aveam si firul ascuns)
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
eu prefer tricou :) ... sa vedem ce iese... sa te prezinti cu "creatia" sambata :P
|
da ala era si chior :lol: ...bv tie ai avut noroc...sa tot dai de politishti din ashtia...:lol: :lol: :lol:
|
Pey in cazut asta ti/ar trebui unul mare de care sa nu mai aiba nimeni, sa arati ca esti cel mai mare playboy
|
Quote:
Mdeah... hai lasa-mi si mie unu .... TE ROGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGg :lol: :lol: :lol: |
Si mie...macar unu mic...:lol: :lol: :lol:
|
si mie te rog............:)
|
ti-a facut ceva pana la urma?
|
Quote:
Ma rog, asta a fost in iasi ... Parerea mea e ca politistii din Iasi nu se compara cu cei din Bacau, adica, nu prea am avut eu vreo treaba cu ei pe aici, dar cand m-au oprit sau ceva, au fost de treaba, si nu m-au oprit o singura data doar pt ca asa vroia el ... ma rog ... Nu ca nu sunt si in Bacau unii de treaba, dar unii mi-au lasat o impresie extrem de proasta ... destui .... |
Eu il las pe Silviu sa le arda pe toate...
|
98% din ei :)
|
99% poate...
|
si ce aveti cu baietii cu burta??????:evil: :twisted:
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
GRAFIT INVEST- productie publicitara, printuri de mari dimensiuni!! facem stikere!! eu am mai spus, dar nu a zis nimeni nik!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning