![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
brush....................
|
2 Attachment(s)
un eclipse.
|
Quote:
rollcageu..e foarte toony si chiar nu da impresia de a fi metal archu spate ar mai trebui putin lucrat(cel din fata e chiar foarte reusit) scaunele nu au umbre potrivite..nu stiu de unde le-ai luat..dar banuiesc ca nu au fost luate dintr-o masina discul de frana din fata..e prea iesit in afara si e foarte mic..golfurile au tractiune fata..prin urmare eu stiu ca pe fata ar trebui sa fie discul de marime mai mare..la tine e exact invers partea de sub faruri..tablaria si coolerul..sunt foarte plate banda de pe fruri..trebuia sa fie opaca 100% multe linii zimtate..nu stiu din ce cauza oricum..ti-am zis k ideile sunt foarte bune..insa tre sa mai exersezi si sa iti perfectionezi executia bafta!!! |
nu folosesc pen toolul......aia e marea problema..ms oricum
|
2 Attachment(s)
10 minutes job :D
|
de ce nu ai facut un 1 week job??..si sa faci niste modificari frumoase..nu asa superficiale
|
Nu aveam timp. Chiar daca as avea nu as sta o saptamana la o masina. Addicted....dar nici chiar asa :)
|
2 Attachment(s)
un urs
|
Lipsesc reflexii realistice pe spoiler/aripa fata chiar si pe parasolar. Cu carbonul ai trecut peste sigla, ai uitat s-o lasi clean, si priza aia de aer fata e stramba. Janta spate teoretic ar trebuii sa fie in miscare... ;)
|
2 Attachment(s)
O revenire .. dupa ceva timp de pauza .. :oops:
What do you think ?! ScorpioN |
mi se pare senzationala ... e malefica, e amenintatoare, e ... intr-adevar superba !
|
@ crimzVT - nissan z350 - arata beton, nu vad greseli, o chestiune doar! roata spate e straba sau mi se pare si cam inalta masina in spate, parerea mea
@tudorache$ - bmw e30 - mie unu nu imi place! e prea incarcat! frumos lucrata bara fata! ideile nu imi plac! @JohnyX - Toyota celica - dc asta e tuning, eu sunt popa! @alexcump - mitsubishi eclipse - frumusel, dar la roata spate janta e plata si ubra ireala:) bafta! @cipskate69 - vw golf mk1 - hi hi! arata fain, dar jamba rotii e cam sus fata de unde ar trebui sa vina, misto pasajele rotilor:) |
Brush
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
Ms :) pe viitor o las mai jos
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning