![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
porsche 944
|
dilio, welcome back, mon ami :D
super lucrare! |
ce drac sa mai zicem...:| superb welcome back :)
|
Quote:
nu ati zis nimeni nimic de mazda mea...de pe pagina anterioara...astept pareri...:| |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
BMW 335 Touring :arrow:
|
2 Attachment(s)
Am facut si eu ceva simplu din lipsa de ocupatie:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
una mai simpla..
stock Attachment 685249 modified Attachment 685250 stiu ca am greseli..dar incerc sa le corectez asa ca astept mai mult sfaturi si critici.:D |
JohnnyX :
(1) umbra de sub masina ireala (2) spoilerul tau ar trebui sa aibe reflexi cum are si spoilerul originala (3) spoilerul are alta nuanta fata de masina (4) spoilerul putin descentrat bo$$u : (1) culoare ireala (2) stopuri ireale BANK$ : (1) badboylook-ul ireal (2) angeleyes ireal (3) background-ul se vede prea tare prin geam (4) umbra fetei ireala |
mersi...ceva sfaturi? ca m-am cam incurcat la umbra fetei..nu stiu cum sa o fac.
|
2 Attachment(s)
Ceva comentarii:
@dilio 1. WELCOME BACK! 2. misto porcul, a iesit fain, ai lucat f bine 3. nu imi place linia pragului, e aceeasi cu cea a spolerului fata :( in rest ok! @JohnnyX 1. pragul si spoilerul spate nu sunt la culoare si nu sunt reale + sunt blurry 2. ce e p prag, daca e evacuare e ireala :) @Bank$ 1. bad boyul e blurry, ireal si facut prost 2. gagica are parul cam colturos intr-o parte, cam pe la nivelul parbrizului 3. umbra fetei e ireala rau 4. e ceva dubios la reflexia de pe parbriz si de pe masina 5. ceea ce se vede prin geam e ireal facut @Silv1u 1. cred ca e cea mai buna masina a ta! 2. bravo! 3. ai desaturat jantele? 4. misto pasajul spate 5. Bravo! din partea mea una la honga asa, facuta in 2 timpi si 3 miscari :) |
2 Attachment(s)
Don`t be 2 hard on me :)
|
@reme....frumos...dar e prea in oglinda..puteai sa mai adaugi acolo ceva fum...in rest e ok...
@johnny X...janta spate e plata..si ai grija la detalii...ai decupat cam urat...uitate la spoileru din fatza si la prag...se vad niste kesti putin transparente albe.. bafta... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning