![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
2fast4u_DK ???? nu vad eu bine de la prea multa bere? esti acelasi adica ala de acum mult mult timp? faceai niste poze,$ wallpaper-uri foarte belea, mai este unu si acum care lureaza in acel photosharing de pe slrr-ro...pai ce sa zic, sunt incantat sa te cunosc:D
|
Da Radu,eu sunt :D.M-am intors la vechiul hobby :).Ma bucur ca ti-au placut :D,apreciez.De acum incolo voi mai posta aici noi poze + wallpapere care sper sa iti placa tie si celorlalti :D.Multa bafta.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
2fast4u_DK- de abia astept, in ochii mei esti veteran de mult si ma bucur ca te-ai intors...mosuleee
ia sa vedem daca stiu sa ma mai joc si cu alte masini inafara de cele facute de mine...voi ce ziceti? P.S.- 2fast4u_DK daca vrei da-mi si mie un PM cu id-ul tau sa schimbam niste vorbe in particular:D |
3 Attachment(s)
Salutare baieti, de ceva timp m-am apucat si eu de jocul asta :-)
Stiti cumva cum pot face sa iasa pozele mai bine? Ma gandesc ca Paint-ul reduce din calitatea pozei, ca in joc grafica e mult mai buna, am setari maxime... Un BMW, ca de incepatori :arrow: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Vin si eu cu o don'soara :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mersi mult :D.Inca 2(+1) ->
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mersi mult :D.Nu le-am pus intentionat asa :)).Uite inca 3 si gata pe ziua de azi :D.(ne auzim maine pe fb)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Dupa o pauza ma m-ai intorc si eu!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:26. |