![]() |
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
Ultima mea creatie . aveti grija cei cu conexiune proasta, pozele sunt mari .
|
la standurile din spate se vede vechiul background ... prin geamu lateral si luneta se vedea prelungirea eleronului ... aku nu se mai vede ... prin geamu fata si cel lateral nu ai refacut backgroundu ...
|
2 Attachment(s)
dar asta cum e...? merge...?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ms pt comentarii o sa incerc sa nu ma mai grabesc...(oxide...scuze...n-o sa se mai intample...)
|
nui nik cobbo...succes in continuare!!!;)
|
2 Attachment(s)
cam putin tuning...stiu:sad:
astept comentarii |
6 Attachment(s)
Salut
am facut si yo rost in sfarsit de photoshop si "am facut" si yo niste mashinutze. Nu stiu cat sunt de reusite dar pt un incepator cred ca e binishor va rog sami ziceti ce mai am de facut de invatat fiti cat mai critici. Ms mult va rog sami raspundeti cat mai critic se poate sa vad si yo unde tre sa mai lucrez |
ba ce shoada eeee!!!!!incredibil !!!ra2 ma refer la model nu la cum ai modifiqat tu si ce ......nu vad gressheli;)ca nu are|
|
1 Attachment(s)
hop si eu;)
|
super tare yackone.....pacat k jantele alea sunt plate si prea luminate...in rest o lucrare super buna...
ra2...ce naiba i-ai facut la culoare?k pare facuta in paint...in rest nu prea vad greseli.... |
Quote:
|
Quote:
cu jantele... mi-a fost greu sa gasesc jantele originale de circuit...iar culoarea este cea originala...a ramas asa;) |
nu culoarea de la masina ta...ci cea a masinii lui ra2
|
upssss..;)
|
Quote:
acura : culoare ireala , tobe puse aiurea 300c : culoare ireala , plasa nu are umbre. in rest e binishor ;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
.................
|
Quote:
|
masina inca nu este gata............si ai dreptate o sa schimb jantele
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
pun si eu peugeotul.....
|
1 Attachment(s)
mi se pare mie ? sau esti .... ;)
nu prea sunt priviti bine cei care fura :twisted: |
Quote:
|
c spoiler mistoc aveti amandoi :lol:
|
Quote:
|
Quote:
pai am zis eu k am fqt eu spoileru'?... dak ma intrebai postam eu masina nu imi era rusine..... mia placut spoileru asa k lam pus pe masina aia.... vrei sa zici k spoilerele de pe masinile tale sunt facute de tine si ca nu sunt luate de pe alte masini???? |
daca sustii ca spoilerul nu l-ai luat de pe masina care am pus-o eu , pune tu poza de unde ai luat spoilerul si nu iti mai zic nimic
unele le iau de pe alte masini dar nu deja modificate virtual ;) |
ai face bine sa gasesti poza de pe care ai luat spoilerul al naibii de repede amice....si nu cred k esti u in masura sa il acuzi pe shantzu k fura munca altora..cel putin pana nu aduci dovezi(parerea mea e k nu o sa gasesti ...)..vezi k se lasa ku ban ...fiindca sigur stiai ce faci...
|
2 Attachment(s)
Comentati pls...
|
arata destul de inestetic alea 4 tevi....ce-i cu semnu ala de la puma?....incearca sa gasesti 2 jante diferite...k daca o pui tot pe aia nu e prea bine....
|
2 Attachment(s)
Quote:
in legatura cu spoilerul lui OmB* ... cu toti copiem cate ceva... masina lui nu seamana deloc cu cea de pe care a luat spoilerul... adica mi se pare putin cam deplasat sa il iei asa din scurt... omului i-a placut spoilerul l-a luat si l-a pis pe masina lui si si-a continuat viatza... era sa uit ce era mai important :)) ia comentatzi va rog si la daciutza mea... ca se pare ca celor mari nu le-a prea placut.... |
"Puma" i-am dat numele la masina.Cate-o data eu le dau nume la masinile care le fac.cat despre evacuari... aveti dreptate o fost o prostie k am pus 4 evacuari.ms pt comentarii
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|