![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
nu era dorobanti pe acolo :(( si de tuning....din fff putinele masini modificate, numai kitchuri.....si de romania mi-am adus aminte in aeroport la intoarcere... la imbarcare...peste tot liniste si frumos si ptr romania... "iubitii"nostrii rromi se scuipau, se injurau, se alergau... ceva de vis :X :))
|
Citeam ce ati tot scris in ultimele pagini, imi pare rau pentru evenimentele in lant si pentru e46le lui plictisit. Vad ca farurile sunt intacte. Fierul de face, tu esti bine?
In alta ordine de idei, si in speranta ca nu m-am bagat ca musca in lapte, vroiam sa va anunt ca ma ocup cu asigurari (inclusiv Casco) la preturi decente, la diverse companii... Bafta!! |
@ -Claudia- : multumim pentru ajutor !
@ Plictisit: naspa gogule, imi pare rau de cele intamplate. ca sa fac si o mica gluma, cum de tocmai ala cel mai incet a lovt masina????? @ Matrix : ai venit acasa pha??? treci la tigaie fututi cristosu' dumnezeii ....stii tu :* |
@ claudia: mersi de grija, eu sunt bine .. ca nu a fost mare accident, capota/masca s-au facut asa ca sunt ca o foaie daca stai sa te gandesti .. farurile nu sunt sparte dar s-a rupt o clema de la fiecare, asa ca sunt de schimbat ..
@ daffy: incet m-ai vazut ca merg tu, nu inseamna ca merg tot timpul asa, oricum prin asta nici nu zic ca incercam eu sa fac cine stie ce, circulam normal in momentul accidentului .. n-a tinut carosabilul cu mine |
daca s-au rupt doar urechile de la faruri se pot lipi. exista un pistol special cu niste baghete din plastic.
|
e in interesul meu sa le schimb ..
|
Quote:
|
adica nu tot timpul am mers asa, inainte mergeam tot timpul tare, nu stiam ce e aia sa mentin viteza constanta, si cam de cand am venit la voi m-am plictisit de mersul ala, daca asa am chef sa merg acum nu cred ca trebuie sa dovedesc nimanui nimic ..
|
Vedeti? Intrarea intr-un club cuminteste oamenii :))
|
eu ma refeream la formulare... :lol: :rolleyes2
|
ne vedem in doua saptamani , eu de maine plec in concediu' .
la intoarcere voi discuta cu voi pentru ca mi-au venit niste idei :) . |
e bn ca ne-ai facut curiosi acuma
|
tocmai de aia am si zis , sa pastrez interesul si in plus trebuie sa le dezvolt .
|
Quote:
Quote:
|
10q 10q :)
nu plec 2 saptamani , dar se nimereste sa revin sambata ... |
RUGAMINTE MARE......
SE POATE SA IMI TRIMITETI UN MESAJ CU NUMELE SI NUMARUL VOSTRU DE TELEFON???? s-a bulit softul si a sters toate nr din memorie.... Multumesc frumos.......... |
pai daca folosesti chinezime din astea :twisted:
|
tel e bun....probleme au aparut de cand l-am scapat pe jos.....de cateva ori.........
|
se pare k s-a cam pierdut interesu; pentru acest forum. in consecinta vor primi mesaj cu ora si locul intilnirii din seara asta doar cei care mi-au trimis nr de telefon si cei care ii mai am in agenda.
|
https://www.youtube.com/watch?v=KIYzpRPZMY0
...cam asa ceva as fi vrut si eu anul acesta la romexpo.... (nu redeschidem discutia...) |
marfa rau.
|
poate doreste cineva sa vada cum a ajuns ursu JHN, masina care a trecut prin mainile lui andu
https://forum.4tuning.ro/42-galati-br...i/page-19.html |
Al dracu urs..la Andu nu ar fi vrut in veci sa se invarta, nici macar cu blocant
|
Sincer sa fiu ma asteptam sa arate mult mai rau.. spre jalnic.. in stilul in care a ajuns msk... Daca nu ii punea cacatu ala de stiker cu monster si penala aia de plasa in loc de proiectoare.. e cam cum a plecat de la andu... (dar cu bara).
Ii dau un 8 pentru conservare :) |
Au iesit petele! la ora 2 spalam camasa ...ce nenorocitzi :))
|
Acele pete trebuiau lasate acolo pe camasha si pastrata asa, cum se face in noaptea nuntii cu cearshaful :)) cand se aduce ca marturie :rolleyes2 :lol::lol::lol::lol:
iti zic eu.. trage inspre rosu camasa... |
Mersi Pit Bull :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
la fizicul meu nu prea am ce sa vars :)))
|
Quote:
diseara incerc sa bag si eu pozele |
Pana urca Daffy pozele, poate ne explica Tataie cum e cu "masina" care prinde 550 km/h :rolleyes2 :oops:
|
iar a avut vise umede ? :shock:
|
Quote:
|
Si ce? ti se pare mult sau ce vrei sa zici? :rolleyes2 :oops: :lol::lol:
|
Quote:
pozele sunt urcate pe blog si pe faisbuc de o gramada de timp....si atunci cand ti-am zis sa dai un semn cand intrii , nu ai dat !!!! |
Quote:
Si eu stiu pozele de mult pe blog |
1 Attachment(s)
Quote:
|
aha....stiam eu ca te cunosc de undeva:))))))
ia uitativa frate aici....m-am *** pe mine ejnebo00n !!! https://www.youtube.com/watch?v=gWqI0U3pBdA |
Ba o sa innebuniti si voi cu facebook ala ... :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning