![]() |
Re: Diverse discutii
Quote:
|
deci 1 CP < 1 kW, ce naibilor e elementar.
1 CP = 746 W sau 0,746 kW 1 PS (CP DIN) = 736 W sau 0,736 kW deci un aspirator de 1.600 W adica 1,6 kW are cam 2,1 CP. |
ne intelegem ca' chiorii !!!! :mrgreen:
eu stiam ca inmultesti kw din talon cu 1.36 si afli cati cai are masina ... :) |
pe-aproape, cu 1,341 inmultesti. sper ca te-ai lamurit totusi ca CP < kW.
|
Quote:
|
nope.
din moment ce inmultesti numarul de kW cu ceva ca sa obtii CP e clar care e mai mare. daca nu e clar: 1 kW * 1,341 = 1,341 CP. edit: 1 kW = 1.000 W :) |
eu zic ca ati scris mult si degeba.
100 kw =136 cai putere. fix. Quote:
|
pfffffff 130 :) ... hai ca incercam la primavara... dar din mers ;) :D ... :)
|
Quote:
|
Stie cineva unde pot sa-mi fac si eu piersing in ploiesti?si poate si la ce bani?
|
unde vrei sa-ti dai? in urechi daca vrei iti dau eu :D
am inteles ca s-a deschis jos la mall`u nou, un stand cu tatuaje si piercing .. n-am apucat sa vad despre ce e vb incearca acolo |
In limba vreau sa-mi dau unul.......sa fiu sssit sa strig mai bine SOS :D
|
Ma duc si eu la mall`u asta nou sa vad despre cee vorba sa vad ce scoruri imi da
|
GrAND CeNter >:) =))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
Calibra, lasa-ne! |
ma puteti informa unde pot sa gasesc o cutie de viteze d 5 trepte de dacie model 2002-2003 .... hellppp .... meee.. ... . .. !!! astept ideei
|
Ma... tu imi calci pe urme?
Ai spart cutia??? Cred ca gasesti la Buzau la dezmembrari. A doua firma pe stanga. La pod. E plin de dacii p-acolo... |
Quote:
|
Gasesti pe la dezmembrari oriunde, o gramada
|
Quote:
|
e sport [ glumesc si eu ] :)
|
Mai bine cauta o cutie de Dacia Sport.
Am auzit ca e dementziala!!! |
mai bine intra pe sectiunea dacia ;) si vb cu baietii de acolo ca te ajuta ei , si poate gasesti si una de dacia sport cum zice donu ;)
|
Topicuri destul de interesante:
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30909-___-mega-intalnire-primavara-europeana-___.html si https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30912-___-super-votul-intalnirea-martie-___.html Super Mega Intalnire De Primavara Europeana....! |
aveti emisiunea de pe MTV de la ora 22.00 ? Trick it sau cama sa ceva
|
sa ma foot!!am spart spoilerul fatza!!!ditamai groapa la hipodrom....:(
|
<<<<lol>>>
|
Naspa Tazule... lasa ca-ti faci altul si poate nu va mai fi asa de sensibil... ;)
|
De ce nu il bagi la asigurare sa til faca aia pe gratis ?
Sa nu mai ai probleme ! |
Bah dute bah acasa cu idei deastea !;)
|
Pai normal ca tu imi zici sa ma duc acasa, ca tu nici nu te gandesti la asigurare la masina ta !
Eu macar am CASCO pe Nova ! Si un punctulet daca nu imi convine la masina ma duc la asigurare si il remediaza pe gratis ! |
bine, si te voi vedea eu de la anul incolo cand se va face reducere la casco procent in functie de cate reparatii ai avut in utlmimul an....
|
Riscu meseriei ! Vrei sa tunarezi masina o asiguri si platesti mai mult cand bulesti spoileru, asta eee... Oricum e mai avantajos decat sa repari mereu din banii tai, pt ca spoileru se rupe de mai multe ori mai ales pe drumurile din Romania !
|
In primu rand spre necunostinta ta domnul AML la masina mea nu am cum sa fac casco ptr. ca e mult mai veche de 10 ani !;) Si auzi daca te dai asa grande cu masina aia a ta ca o faci pe cascou pi-z-dii masina aia nu arata in halu ala !
Sincer a mea nu are casco dar nici gauri de soareci si aripi inflorite ca de primavara nu are !;) |
Stii ca e o mare diferenta intre a putea sa o fac, si a avea timp sa o fac, si sincer nu am acu timp sa stau cu ea prin service sa o pun la punct !
|
Terminati-va ma, ce aveti.Parca ati fi copii mici.
Bucurati-va ca aveti masini, ca sunteti sanatosi .. Ce naiba :evil: |
Bai TNG-ule stai linistit ca o sa ajungi si tu sa ai masina 1;)
SI nu-i mai lua apararea atata lu AML-u sincer !;) |
spoilerul meu a devenit subiect de cearta.daca as spune ca l-am spart si pe ala dupa spate va luatzi la bataie?:)
da-l draq ca se remediaza....acum am bara stok pe fatza...arata super;) |
taz
asta inseamna ca masina ta a capatat respect si atitudine ptr noi 8) |
Quote:
respect |
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning