![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
1 Attachment(s)
pt b90sun.ti-am mai facut si eu 2 variante.nu difera numai foarte putin una de cealalta.sper sa iti placa.im parte rau dar nu pot numai pe rand sa le pun.sper sa nu fie probleme.
|
1 Attachment(s)
a 2-a varianta.am sa incerc sa o modific si fata spate dar cand o sa mai am un pic de timp liber.scuze de postare consecutiva.
|
3 Attachment(s)
Care o prepara pe asta ?? Masina nu este a mea , apartine al unui prieten de al meu (vreau sa ii arat ca si noi suntem buni la VT)=> ALPINA B3 COUPE' . Bagatii niste geamuri fumurii , niste jante cromate , lasata mai jos , pleoape , si daca s-ar putea un scris misto : MASSIMO (numele propietarului), etc (sa nu fie exagerata) . Va multumesc anticipat ! Cu respect !
|
merci mult . chiar ce ai zis tu urmeaza sa-i fac ( pleoapele i le-am luat urmeaza sa le duc sa le vopseasca ), geamuri fumurii ii pun joi ca am programare, grila fara emblema urmeaza sa o iau si de lasat in jos ( pe parcurs momentan trebuie sa termin cu astea.( poate mai imi faceti si mie cate ceva pe la ea ca sa imi dati si mie mai multe idei ).
merci mult pentru poza chiar arata super bine. poate ma ajuta cineva si cu niste praguri ( sa vad cum arata). |
Npc frate , o curiozitate : ai ALPINA B3 sau Bmw seria 3 ??
|
1 Attachment(s)
facut in graba ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut poate cineva sä-mi vopseascä si mie masina pinä la dunga de pe spoilere si dunga de pe lateralul masinii in albastru dar o culoare in alta Nu prin linie dreaptä partea de sub dungä sä räminä argintie si oglinzile de la jumätate la exterior läsate tot argintii .
Dacä are cineva timp vreau sä o fac ca asta argintie si oricum trebuie sä vopsesc spoilerele si pragurile dar nu stiu cum ar da mai bine dacä as vopsi si masina pinä la dunga de plastic in argintiu:?: mersi fain;) Attachment 289516 Attachment 289517 Attachment 289518 |
1 Attachment(s)
m3 massimo
|
2 Attachment(s)
pejo.........
|
Ms baieti , imi plac toate : sunt sigur ca o sa ii placa lu' Massimo . Cu respect !
|
1 Attachment(s)
S U N ........ |
3 Attachment(s)
salutare!
Ma ajuta si pe mine cineva cu niste stopuri negre, niste jante si eventual putin coborata? PS: pt stopuri daca imi puteti face 2 variante: total si doar partile albe... Ms mult |
2 Attachment(s)
Quote:
Partea rosie fumurie / Portbagaj shaved / Folie Fabia / Usi shaved Fabia |
4 Attachment(s)
Multumesc celor care au incercat ceva p t masina mea.Unele idei chiar m-au inspirat.Cum o sa mai fac ceva o s apostez aici poze pt a vedea rezultatul.Mai am o rugaminte, daca se poate sa imi puneti farurile din poza pe masina si o grila de fata ca cea din poza dar fara sprancene adica dreapta.Va multumesc anticipat.
|
ms mult aronnel....
|
Quote:
multumesc! |
Quote:
|
macar in photoshop le poate face cineva? multumesc...
|
2 Attachment(s)
skoda, i am facut cate ceva nu prea am ascultat ce ai zis..
|
1 Attachment(s)
pt b90sun.sper sa te ajute.
|
ms mult ca[]n a iesit super marfa poate voi face cate ceva din ce ai facut tu acolo.....ms mult...
|
sal daca cineva vrea sa se ocupe si de o dacie : vreau sa mi schimbati si mie bara fata cu un model derivat din bara originala, in culoarea masinii , geamuri fumurii, jenti, si cam atata. ms a mea e dacia 1310
|
nu stitu sa pun poza !!???:sad:
|
1 Attachment(s)
Cine imi poate pune si mie flash-uri in faruri?
Multumesc anticipat! |
1 Attachment(s)
ceva realizabil imi doresc daca se poate ! jante interior negre mat si ext cromate! fusta ,praguri,o masca , culoarea sa ramana aceeasi poate doar plafonu negru sau capota cum credeti ! ms
|
1 Attachment(s)
Salut, baieti! Imi puteti pune pe masinutza 2 dungi aurii, fie pe mijloc, fie cum vreti voi, niste faruri transparente, ca nu imi plac alea galbene, geamuri fumurii, jante sau ce credeti voi ca ar mai merge :) Ms! Astept masterpiece.urile voastre :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
E buna? :)
|
dap;) oricum m-am apucat de prima
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sal daca cineva vrea sa se ocupe si de o dacie : vreau sa mi schimbati si mie bara fata cu un model derivat din bara originala, in culoarea masinii , geamuri fumurii, jenti, si cam atata. ms a mea e dacia 1310
|
1 Attachment(s)
din lateral
|
1 Attachment(s)
daca vrea cineva sa continue cu bara.. are acordul meu :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
am facut si eu o varianta...:rolleyes2
|
4 Attachment(s)
cine imi poate pune si mie niste praguri, stopurile sa mi le faca rosu complet, sa mi-o lase mai jos, niste prelungiri pentru bara fata si spate, sa imi scoate emblema cu octavia si cam atat si eventual niste genti cromate daca se poate ( daca va vine voua alte idei le puteti pune in practica ).
VAS FI RECUNOSCATOR DACA MA-TI AJUTA SI PE MINE. CHIAR SUNTETI FOARTE BUNI IN CEA CE FACETI BRAVO VOUA. |
2 Attachment(s)
frumoasa masina alfredo, am incercat sa-i dau un aer mai sportiv...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:05. |
- Copyright 2026 4Tuning